Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδώ ποσά χρόνια λέμε ότι η τράπεζα δεν σε παίρνει τηλεφωνο ούτε για κάρτες ,νούμερα διευθύνσεις και συναφή....και αν σε πάρει θα είναι να κλείσει ένα ραντεβού μόνο....

όσοι απαντάνε και ακούνε ότι τους παίρνει τράπεζα πρέπει να το κλείνουν αμέσως και την άλλη μέρα ας  πάνε στη τράπεζα και να δούνε αν πραγματικά τους πηραν

Υπάρχουν εξαιρέσεις στα επαρχιακά καταστήματα όπου οι υπάλληλοι παίρνουν πελάτες για διαφορά αλλά εκεί ο ένας γνωρίζει τον άλλον και δεν είναι εύκολη η απάτη......

προσοχή παντού και κυρίως σβήσιμο e mail που ερχονται και λενε για κλειδωματα και μπλοκαρισματα.......και αν πραγματικα μπλοκαρει την αλλη μερα στη τραπεζα επισκεψη και τελος

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Και παλι περιεργο.

Εμενα η Εθνικη στις περισσοτερες αγορες(δεν γνωριζω γιατι ΚΑΚΩΣ δεν συμβαινει σε ΟΛΕΣ) μου στελνει push να κανω επιβεβαίωση αγορας.Θεωρω πλεον με αυτη την κινηση οι τραπεζες καλύπτουν τελείως τις όποιες υποχρεωσεις εχουν..

ΥΓ Οι αλλες τράπεζες το κανουν αυτο με τα push?

Πειραιώς ναι, Άλφα όχι, Eurobank δεν θυμάμαι.

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

https://www.ellinikahoaxes.gr/2022/01/23/scam-kotsovolos-credit-cards-debunked/

εχει γίνει απειρες φορές με Σκλαβενίτη Λιντλ ΑΒ κλπ

Google phishing report. Βρήκα χόμπυ :P

Δημοσ.

Οι διαδικασία που εχουν επιλεξει οι τραπεζες για να κανεις μια αγορα με το να σου αποστελουν otp μεσω viber η sms ειναι οτι χειροτερο εχει υπαρξει τα τελευταια χρονια σαν λυση.
Παλαιότερα υπήρχε το asic που εδινε καθε τραπεζα στο πελατη της που εκανε ebanking και τελειωνε εκει το θεμα!
Σημερα μας βαζουν να τοποθετουμε κωδικους μετα απο αλλους κωδικους για να μας στειλουν αλλους κωδικους... για μια αγορα.
Εχουμε πηξει στους κωδικους!

Δημοσ.

Ασχετο με το συγκεκριμενο θεμα,σχετικο μαλλον με απατες γενικως.Απο την περασμενη Πεμπτη που πηγα στην Cosmote και εκαν καρτοσυμβολαιο,με εχουν ζαλισει κατι νουμερα απο Αγγλια,απο Εδιμβουργο μεχρι απο Παντοβα πηραν πριν λιγο.Εννοειτε δεν το σηκωνω αλλα που στο διαολο το βρηκαν το νουμερο και με εχουν ζαλισει?Αυτοι τωρα ειναι οι κλασικοι που λενε οτι εχω προβλημα στον υπολογιστη και θελουν να μου τον φτιαξουν ή παιζει και να φαω τρελο χρεωμα αν το σηκωσω?Με τρωει να ριξω κατι τριφασικα καντηλια και σκεφτομαι να το σηκωσω.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, zx-spectrum είπε

Οι διαδικασία που εχουν επιλεξει οι τραπεζες για να κανεις μια αγορα με το να σου αποστελουν otp μεσω viber η sms ειναι οτι χειροτερο εχει υπαρξει τα τελευταια χρονια σαν λυση.
Παλαιότερα υπήρχε το asic που εδινε καθε τραπεζα στο πελατη της που εκανε ebanking και τελειωνε εκει το θεμα!
Σημερα μας βαζουν να τοποθετουμε κωδικους μετα απο αλλους κωδικους για να μας στειλουν αλλους κωδικους... για μια αγορα.
Εχουμε πηξει στους κωδικους!

Εξαιρετικά ασφαλές ομώς.Ειδικα τα Push notification ,το οποιο σε υποχρεωνει να μπεις στο app της τράπεζας να κανεις συναίνεση ,χωρις κωδικούς και χωρις τιποτα αλλο.

Ακομα και το τσαντάκι να σου κλεψουν θα εχει την πιστωτική και ενα κλειδωμένο κινητο με μια κλειδωμένη εφαρμογη.

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Ασχετο

Το μυστήριο θα ήταν να μην είχες τέτοιες κλήσεις, αυτόματη απόρριψη από το μενού του τηλεφώνου. Να χρεωθείς βέβαια δεν γίνεται.

Δημοσ.

υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν ότι θα χρεωθούν απλά αν απαντήσουν την κλήση;

Σε τεχνολογικό φορουμ μάλιστα;

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Bitbit είπε

υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν ότι θα χρεωθούν απλά αν απαντήσουν την κλήση;

Σε τεχνολογικό φορουμ μάλιστα;

Ακους και φωνες?¨Η μονο φανταζεσαι πραγματα?

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Ασχετο με το συγκεκριμενο θεμα,σχετικο μαλλον με απατες γενικως.Απο την περασμενη Πεμπτη που πηγα στην Cosmote και εκαν καρτοσυμβολαιο,με εχουν ζαλισει κατι νουμερα απο Αγγλια,απο Εδιμβουργο μεχρι απο Παντοβα πηραν πριν λιγο.Εννοειτε δεν το σηκωνω αλλα που στο διαολο το βρηκαν το νουμερο και με εχουν ζαλισει?Αυτοι τωρα ειναι οι κλασικοι που λενε οτι εχω προβλημα στον υπολογιστη και θελουν να μου τον φτιαξουν ή παιζει και να φαω τρελο χρεωμα αν το σηκωσω?Με τρωει να ριξω κατι τριφασικα καντηλια και σκεφτομαι να το σηκωσω.

Μάλλον απο Viber με κάποιο τρόπο φαίνεται ο αριθμός και καλούν απο το εξωτερικό.

Από όταν το έβαλα, με έχουν καλέσει απο Γαλλία και άλλες διάφορες χώρες.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, soc_h είπε

Φρέσκο σημερινό από την jody...

1102254601_.png.9436db52ccc584b18a77a87901ccf4cf.png

Προχειροδουλειά της κακιάς ώρας αλλά είμαι σίγουρος πως και πάλι κάποιοι θα το πατήσουν!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, skritikos είπε

Προχειροδουλειά της κακιάς ώρας αλλά είμαι σίγουρος πως και πάλι κάποιοι θα το πατήσουν!

Και αν πεις και τίποτα θα σου πουν τι κανει το κράτος και οι τράπεζες και δεν μας προστατευουν!!

• Confused 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και αν πεις και τίποτα θα σου πουν τι κανει το κράτος και οι τράπεζες και δεν μας προστατευουν!!

Έτσι ακριβώς! :(

• Confused 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, soc_h είπε

Φρέσκο σημερινό από την jody...

1102254601_.png.9436db52ccc584b18a77a87901ccf4cf.png

Θα ειχαν περισσοτερη επιτυχια αν εγραφαν "...για να δειτε το ποσο που πιστωθηκε στο λογαριασμο σας" 😄

To alpha.gr ειναι το αληθινο λινκ, πατωντας το ομως θα σε οδηγει σε κατι οπως apatewnes_pou_psaxnoun_gia_koroida.com

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...