Basilhs23___ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ένας φθηνός μετρητης ενέργειας που τον είχα αγοράσει το 13-14, παρουσιάζει εδώ και μερικούς μήνες διαφορα θέματα. Η οθόνη του δεν διαβάζεται καθώς τα ψηφία φαίνονται πολύ αχνά, οπότε μόνο με την λάμπα από τον φακό του κινητού διαβάζεται που και πάλι θέλει προσπάθεια. Στα νούμερα της τάσης όταν τον συνδέω σε μια πρίζα γράφει ότι να ναι, αντί να λέει 230,.λεει 0, 40, 150 και το επαναλαμβανει περιοδικά. Σε όλες τις άλλες επιλογές έχει μια σειρά μηδενικών, αυτό διορθώνεται μόνο όταν πάω και του κάνω reset. Εν ολίγοις ξέρω ότι ο μετρητής 99.9% είναι για ανακύκλωση και παίρνω άλλο. Αυτό που θέλω να ρωτήσω τους γνωστες αυτών των ηλεκτρονικών διατάξεων είναι μήπως το πρόβλημα αυτό είναι πολύ κοινό και διορθώνεται με εύκολο τρόπο, πχ μήπως υπάρχει κάποια μπαταρία εσωτερικά του μετρητη για την μνήμη του που θέλει άλλαγμα η δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2022 από Basilhs23___
Foutrelis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Ένα τέτοιο που έχω, από κάποια φάση και μετά αργούσε να εμφανίσει κάτι στην οθόνη και με το που το έβγαζες από την πρίζα έσβηναν οι ενδείξεις. Στη συνέχεια απλά δεν εμφάνιζε τίποτα στην οθόνη όση ώρα και να έμενε στην πρίζα. Προφανώς τα είχε παίξει η μικρή NiMH μπαταρία που είχε εσωτερικά. Την αφαίρεσα και πλέον δουλεύει κανονικά, απλά δεν κρατάει ενδείξεις εκτός ρεύματος. Κόλπα με μηδενικά και λανθασμένες μετρήσεις τάσης δεν έκανε ποτέ, όμως μπορεί και το δικό σου να έχει θέμα μπαταρίας αλλά να συμπεριφέρεται διαφορετικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα