Προς το περιεχόμενο

Facebook messenger scam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.
Σαν τον τελευταίο πιτσιρικά την πάτησα και χωρίς να κοιτάξω, κλίκαρα στο γνωστό messenger spam μήνυμα «εσύ είσαι σε αυτό το βίντεο;»...
Άλλαξα κωδικό κτλ, αλλά δεν ξέρω αν θα χρειαστεί κάτι παραπάνω. Δεν προχώρησα παρακάτω, έκλεισα το παράθυρο πριν καν φορτώσει. Ωστόσο το πισί το 'χω 2 ημέρες και δεν θέλω χαζές λεπτομέρειες να μου χαλάσουν κάτι.
Έχει κάποιος γνώση στο θέμα; Χρειάζεται να προχωρήσω σε format; Επαναλαμβάνω ότι δεν συμπλήρωσα τίποτα στο λινκ, δεν άνοιξε καν, ούτε κατέβασα ο ίδιος κάτι.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Μπορείτε να με κράξετε ελεύθερα, την πάτησα σαν να μπήκα στο ίντερνετ χθες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/1/2022 στις 9:58 ΜΜ, PantelosK είπε

Χρειάζεται να προχωρήσω σε format; Επαναλαμβάνω ότι δεν συμπλήρωσα τίποτα στο λινκ, δεν άνοιξε καν, ούτε κατέβασα ο ίδιος κάτι.

Μπορείτε αν θέλετε να καθαρίσετε τα cookies του browser. Έχετε συνδεθεί με το e-mail; π.χ.

Spoiler

1244642561_(329).png.bd8c8d8a03590fc29674909ba4ea3900.png

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

ναι είναι συνδεδεμένο το email. έτρεξα κατευθείαν ccleaner και τα έσβησα όλα του mozilla.

29 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Μπορείτε αν θέλετε να καθαρίσετε τα cookies του browser. Έχετε συνδεθεί με το e-mail; π.χ.

1244642561_(329).png.bd8c8d8a03590fc29674909ba4ea3900.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PantelosK είπε

ναι είναι συνδεδεμένο το email

Ας ελπίσουμε να μην έκλεψε τυχών κωδικούς ή στοιχεία από εκεί.

Δημοσ.
2 hours ago, M A T R I X said:

Το έλαβε και ένας φίλος πριν λίγο στο messenger στο κινητό αλλά δεν το άνοιξε. Γνωρίζουμε περισσότερα; 

Αν δεν ανοίγεις δεν κινδυνεύσεις. Δεν είναι τόσο απλό να μολυνθείς, δεν είναι κορονοιος 😂😂😂

Δημοσ.
11 minutes ago, kinhthra said:

Αν δεν ανοίγεις δεν κινδυνεύσεις. Δεν είναι τόσο απλό να μολυνθείς, δεν είναι κορονοιος 😂😂😂

Το γνωρίζω, αλλά ρωτάω αν κάποιος το έψαξε περισσότερο και ξέρουμε κάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...