Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, barman_ είπε

Καθόλου υπερβολές. Ειδικά σε ανδροιδ που κρύβει τα μισά notifications είναι πολύ εκνευρίστικο (ειδικό παράδειγμα mate 20 Pro) 

Στο iPhone που είναι άχρηστη εκείνη η περιοχή γιατί δεν δείχνει τίποτα, δεν έχει και τόσο σημασία, αλλά θα ήθελα και εκεί notifications icons Σε κάποια φάση 

Άρα στο iPhone που δν κρύβει τίποτα συμφωνούμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Κανένας δεν το καταλαβαίνει και δεν τον ενοχλεί αν το χει.

Αυτοί που ενοχλήστε είστε αυτoi που δεν το έχετε, που δεν θα έπρεπε να σας ενοχλεί ακριβώς γιατί δεν το έχετε :) 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dimitrio14 είπε

Το καλύτερο απ’ όλα είναι όταν θα βγει το 14 δεν θα έχει καμία σχέση απ’ όσα λέτε εσείς. 

Καποιος στο reddit ανεφερε οτι εκτός από το pill shaped notch, όλες τα rumouφς ειναι τα ιδια με τα περσινα 😭

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δε βλέπω debate για το πιο είναι το ασχημοτερο μεταξυ circular και pill-shaped και ανησυχω.

μας κόβω πολύ χαλαρούς

πανε οι παλιές καλές εποχες που στις συγκρίσεις βαζαμε και μοντέλα xiaomi κλπ

Επεξ/σία από dchatz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Eloy είπε

Aν το γυρίσεις στο πλάι, οι 2 τρύπες φαίνονται σαν το "i" απο το "iPhone"... Ας έβαζαν και μια φωτο που να γράφει "Phone" για desktop background - σαν λογοπαίγνιο - να τους παραδεχτώ... Αλλά που να τους κόψει...

iPhone-14-Mock-pill-and-hole.jpg.jpg.dfed72e5b3548531d956b8fe9c5688eb.jpg

Επεξ/σία από tsarouc
Δημοσ.

Πιάνεις το iPhone στο χέρι σου (ακόμα και 5ετίας) και καταλαβαίνεις από την ποιότητα κατασκευής και το λογισμικό του ότι έχεις να κάνεις με μία premium συσκευή.

Μετά πιάνεις την Xiaomάρα που είναι και καλά flagship killer και έχεις την αίσθηση βιοδιασπώμενης σακούλας την οποία αν την ξεχάσεις σε κανένα συρτάρι θα τη βρεις χίλια κομμάτια.

Σε αυτό τον κόσμο δύο είναι οι αδίρητες αλήθειες: Τσάμπα δεν υπάρχει και ό,τι δίνεις παίρνεις.

Συνεχίστε να μετράτε οπές και καινοτομίες, μην σας το χαλάσουμε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Eloy είπε

Εσύ την έφτιαξες την φωτο ή προυπήρχε κάπου ?

Εγώ την έφτιαξα... αφού δεν τους κόβει εκεί στην απλ :D

1 ώρα πριν, Zus είπε

Πιάνεις το iPhone στο χέρι σου (ακόμα και 5ετίας) και καταλαβαίνεις από την ποιότητα κατασκευής και το λογισμικό του ότι έχεις να κάνεις με μία premium συσκευή.

Μετά πιάνεις την Xiaomάρα που είναι και καλά flagship killer και έχεις την αίσθηση βιοδιασπώμενης σακούλας την οποία αν την ξεχάσεις σε κανένα συρτάρι θα τη βρεις χίλια κομμάτια.

Σε αυτό τον κόσμο δύο είναι οι αδίρητες αλήθειες: Τσάμπα δεν υπάρχει και ό,τι δίνεις παίρνεις.

Συνεχίστε να μετράτε οπές και καινοτομίες, μην σας το χαλάσουμε.

Το τερμάτισες :D

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Το τερμάτισες :D

Εγώ το τερμάτισα;

Διαβάζεις σχόλια 5 σελίδων σε θέμα της Apple και το 80% είναι αφρισμένα Android fan boys τα οποία, πρόσεξε, δεν θέλουν να πάρουν ποτέ iPhone (επιλογή τους), θέλουν να πείσουν άλλους να μην πάρουν iPhone. 

Μιλάμε για παράνοια.

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zus είπε

Εγώ το τερμάτισα;

Διαβάζεις σχόλια 5 σελίδων σε θέμα της Apple και το 80% είναι αφρισμένα Android fan boys τα οποία, πρόσεξε, δεν θέλουν να πάρουν ποτέ iPhone (επιλογή τους), θέλουν να πείσουν άλλους να μην πάρουν iPhone. 

Μιλάμε για παράνοια.

Κατά κάποιον τρόπο μαζί σου είμαι αν και δεν συμπαθώ την απλ λόγο τιμολογιακής πολιτικής αλλά οκ αυτό είμαι εγώ. Αλλά να χαρακτηρίσεις "χάρτινο" το mi 11 ultra από την άλλη πέφτεις και εσύ στο επίπεδο των "αφρισμένων". 

Είναι οκ... κακό λογισμικό και ποιοτική κατασκευή το mi11 ultra... Και εννοώ κακό λογισμικό όχι ως προς τον σχεδιασμό αλλά τα λαθάκια που το συνοδεύουν και που έχουν μέλλον για να τα διορθώσουν. Το iphone με εξαίρεση το "κλειστό" λογισμικό του είναι ΠΟΛΥ καλό αλλά έχει πολλά αυτή η εταιρία για να την μισήσει κανείς. Και όλα γυρνάνε γύρω από το χειρότερο της. Κακή τιμολογιακή πολιτική. 

Κατά τα άλλα έχεις δίκιο... ο καθένας λέει τα δικά του και μάλιστα οι περισσότεροι με άσχημο τρόπο :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 16/01/2022 at 00:12, aromeo said:

+1000

Μακάρι να πάει 5000 ευρώ. Έχω βαρεθεί να βλέπω σερβιτόρους-ντελιβεράδες-υποδοχούδες με 13 Pro Max. Τα έχουμε κάνει όλα ίσωμα. 

ετσι γιναμε ολοι ισα και ομοια:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...