fsbmaniac Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 4 hours ago, barman_ said: Προφανώς. Υπάρχουν πολλοί που ανέχονται αυτήν την τεράστια ασχήμια που λέγεται notch εδώ και χρόνια.. Δεν με ενοχλησε ποτέ είται σε android ειται σε iph... υπερβολές... 1
AtiX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 8 minutes ago, Xviper13 said: Αν εννοείς fingerprint στην οθόνη νομίζω δεν είναι ότι καλύτερο. Αν όμως το έβαζε στην πλάτη του κινητού όπως τον παλιό καλό καιρό τότε θα συμφωνήσω. Πότε είχε αισθητήρα στην πλάτη όπως τον παλιό καλό καιρό? 1 1
brunos13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ! 😆 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από brunos13 1
barman_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 39 minutes ago, fsbmaniac said: Δεν με ενοχλησε ποτέ είται σε android ειται σε iph... υπερβολές... Καθόλου υπερβολές. Ειδικά σε ανδροιδ που κρύβει τα μισά notifications είναι πολύ εκνευρίστικο (ειδικό παράδειγμα mate 20 Pro) Στο iPhone που είναι άχρηστη εκείνη η περιοχή γιατί δεν δείχνει τίποτα, δεν έχει και τόσο σημασία, αλλά θα ήθελα και εκεί notifications icons Σε κάποια φάση
panathatube Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, Xviper13 said: Αν εννοείς fingerprint στην οθόνη νομίζω δεν είναι ότι καλύτερο. Αν όμως το έβαζε στην πλάτη του κινητού όπως τον παλιό καλό καιρό τότε θα συμφωνήσω. Ας τον έβαζε και στην πλάτη ή σε κουμπί. Βέβαια κι οι καινούργιοι ultrasonic είναι πολύ γρήγοροι.
Xviper13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 2 hours ago, AtiX said: Πότε είχε αισθητήρα στην πλάτη όπως τον παλιό καλό καιρό? Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στα iPhone. Γενικά στα smartphone αναφέρομαι (πρώην χρήστης android). 1 hour ago, panathatube said: Ας τον έβαζε και στην πλάτη ή σε κουμπί. Βέβαια κι οι καινούργιοι ultrasonic είναι πολύ γρήγοροι. Για εμένα σαν το Face ID και τους παλιούς αισθητήρες που είχαν τα high end android στην πλάτη δεν έχει. 1
greekandrew1953 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Ακόμα δεν έχουμε παραλάβει τα 13 pro max και οι άλλοι λενε για μοντέλο που για βγει Οκτώβριο.μέχρι τότε θα έχουν αλλάξει 300 σχέδια.πάντως όπως το βλέπω στις εικόνες χλωμό το κόβω. 1
freename1964 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Ένα είναι σίγουρο ότι το notch (ή όπως θέλετε πείτε το) Θά έχει μοναδικότητα στον σχεδιασμό έτσι ώστε να καθιστά τις συσκευές τής Apple εύκολα αναγνωρίσιμες. Άλλωστε μέχρι τώρα οι περισσότερες διαφημίσεις πού δείχνουν απλά ένα τηλέφωνο όλοι καταλαβαίνουμε από το σχήμα τού notch ότι είναι ένα iPhone. Είναι ή μοναδική εταιρία ή οποία διαφημίζει τις συσκευές της χωρίς να χρειάζεται πουθενά το όνομα της 🤫 3
AppleOnly Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Το κακό είναι, ότι για να το πάρουμε πρέπει να πουλήσουμε τις δικές μας ¨οπές!!!
Xviper13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, AppleOnly said: Το κακό είναι, ότι για να το πάρουμε πρέπει να πουλήσουμε τις δικές μας ¨οπές!!! Υπάρχει ένας τρόπος να έχεις κάθε χρόνο το νέο μοντέλο pro max με ένα σχετικά μικρό αντίτιμο (αυτό κάνω εγώ και πολλοί άλλοι). Αγοράζεις μια φορά από το μηδέν ένα νέο pro max με τιμολόγιο στα 1079€, το κρατάς μέχρι να βγει το επόμενο και το πουλάς στα 800-900€ και αγοράζεις ξανά το καινούργιο. Πέρα από την πρώτη αγορά που έκανες η ετήσια αναβάθμιση θα σου στοιχίζει 180-280€. Αρκετά καλά πιστεύω για ένα κορυφαίο smartphone. 2
Eloy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Aν το γυρίσεις στο πλάι, οι 2 τρύπες φαίνονται σαν το "i" απο το "iPhone"... Ας έβαζαν και μια φωτο που να γράφει "Phone" για desktop background - σαν λογοπαίγνιο - να τους παραδεχτώ... Αλλά που να τους κόψει... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από Eloy
panathatube Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Xviper13 said: Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στα iPhone. Γενικά στα smartphone αναφέρομαι (πρώην χρήστης android). Για εμένα σαν το Face ID και τους παλιούς αισθητήρες που είχαν τα high end android στην πλάτη δεν έχει. Να σου πω την αλήθεια έχω ένα παλιό κινητό Α70 Samsung με αισθητήρα ούτε καν ultrasonic. Μια χαρά κάνει τη δουλειά του μετά τις τελευταίες ενημερώσεις. Αν ήταν ο παλιός του S7 ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου πιο γρήγορος δε με πειράζει ιδιαίτερα. Face ID με τίποτα δε θέλω δεν μού αρέσει καθόλου η εγκοπή άσε που φοράω συχνά μάσκα. Όπως βολεύει τον καθέναν. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από panathatube
johnfl21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Φοβερή καινοτομία να το βάλουν 3.000 ευρώ
tsarouc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δεν το λες και άσχημο. Έξυπνη ιδέα. Τιμολογιακή πολιτική να αλλάξει αυτή η εταιρία και τι στον κόσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα