kinitos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Neural_handshake said: τωρα σοβαρα ,υπαρχει κοσμος που τον ενδιαφερει ποσες κ τι σχηματος τρυπες θα εχει το iphone k καθε iphone ,samsung , whatever? 12 hours ago, tsakvas said: δυστηχως και λεγονται φανμποϊς νομιζω οχι ακριβως επειδη ειναι απλ αλλα οταν δεν εχεις κατι νεο να δωσεις δινεις σαχλαμαρες και το βγαζεις και καλα κρυφα για να εχεις να πεις κοιτα τι ερχετε μιλαμε για αλματα αναμεσα σε σειρες και ναι το αντιγραφει και η σαμ και ολοι μην πει καποιος οτι λεω μονο για την κακομοιρα την απλ Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από kinitos
koutsis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, Devil9697 said: Σκετο face id μικροτερο αλλα με αναγνώριση μασκας! Αναγνώριση μασκας λίγο δύσκολο. Πως θα γίνεται αναγνώριση προσώπου χωρίς το πρόσωπο ??Μόνο απο τα μάτια? 😉 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από koutsis 2
barman_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 13 hours ago, Neural_handshake said: τωρα σοβαρα ,υπαρχει κοσμος που τον ενδιαφερει ποσες κ τι σχηματος τρυπες θα εχει το iphone k καθε iphone ,samsung , whatever? Προφανώς. Υπάρχουν πολλοί που ανέχονται αυτήν την τεράστια ασχήμια που λέγεται notch εδώ και χρόνια..
svartevarg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Αυτό θα σημαίνει πιο βελτιωμένο και ανθεκτικό faceid ;
Batadoum Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δυστυχώς τα smartphones εδώ και 3-4 χρονια έχουν μείνει πολύ στάσιμα απο θέμα εφευρετικότητας .... 1
koutsis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Το ποσοστό μπαταρίας να βάλουν στην κορυφή (μαζί με τα άλλα χρήσιμα εικονίδια) που τώρα πρέπει να κατεβάσεις την κουρτίνα για να τα δείς και ας την κάνουν και πολύγωνη την τρύπα! 😁
AtiX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 3 minutes ago, koutsis said: Το ποσοστό μπαταρίας να βάλουν στην κορυφή (μαζί με τα άλλα χρήσιμα εικονίδια) που τώρα πρέπει να κατεβάσεις την κουρτίνα για να τα δείς και ας την κάνουν και πολύγωνη την τρύπα! 😁 Προσωπικά για μένα φίλε μου θα πρέπει να εμφανίζονται μόνιμα μόνο το σήμα και η ώρα με όλα τα άλλα να μπορούν να εμφανίζονται σε δεύτερη φάση… 1
Waiss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Ο Τim δεν θα κάνει απολύσεις τώρα που γίνονται τέτοιες διαρροές;
koutsis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, AtiX said: Προσωπικά για μένα φίλε μου θα πρέπει να εμφανίζονται μόνιμα μόνο το σήμα και η ώρα με όλα τα άλλα να μπορούν να εμφανίζονται σε δεύτερη φάση… Δεν συμφωνώ. Εφόσον υπαρχει ο χώρος εκει πάνω με την ώρα και το σήμα γιατι να μην υπαρχουν κι άλλα χρήσιμα πραγματα και να είναι αδειος ? Ποσοστό μπαταρίας, ξυπνητήρι, αναπάντητη κλήση, SMS κτλ. τα θεωρώ χρήσιμα να βρίσκονται σε άμμεση θεα. Έτσι κι αλλιώς το ios δεν εμφανίζει εικονίδια ειδοποιήσεων τρίτων εφαρμογων όπως το android, ας εμφανίζει τουλάχιστον τα βασικα... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από koutsis
AtiX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 10 minutes ago, koutsis said: Δεν συμφωνώ. Εφόσον υπαρχει ο χώρος εκει πάνω με την ώρα και το σήμα γιατι να μην υπαρχουν κι άλλα χρήσιμα πραγματα και να είναι αδειος ? Ποσοστό μπαταρίας, ξυπνητήρι, αναπάντητη κλήση, SMS κτλ. τα θεωρώ χρήσιμα να βρίσκονται σε άμμεση θεα. Έτσι κι αλλιώς το ios δεν εμφανίζει εικονίδια ειδοποιήσεων τρίτων εφαρμογων όπως το android, ας εμφανίζει τουλάχιστον τα βασικα... Είμαι υπέρ του λιτού UI και θεωρώ άχρηστο πράγμα στην αρχική οθόνη να έχω δυο σημεία που να δείχνουν τις ίδιες ενδείξεις πχ αναπάντητες και στην πάνω μπάρα και στο εικονίδιο της εφαρμογής… 1
koutsis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, AtiX said: Είμαι υπέρ του λιτού UI και θεωρώ άχρηστο πράγμα στην αρχική οθόνη να έχω δυο σημεία που να δείχνουν τις ίδιες ενδείξεις πχ αναπάντητες και στην πάνω μπάρα και στο εικονίδιο της εφαρμογής… Συμφωνώ, αλλά δεν είσαι πάντα στην αρχική οθόνη του κινητού σου. Μπορεί να κάνεις οτιδήποτε αλλο (browsing π.χ.) και απλά να ρίξεις μια ματιά πάνω να δείς τι υπάρχει που μπορεί να το έχεις ξεχάσει χωρίς να χρειάζεται να κλείσεις την εφαρμογή σου και να πας στη home screen. Επίσης μπαταρία, ξυπνητήρι κτλ. πρέπει να κατεβάσεις την κουρτίνα για να τα δεις τώρα, δεν υπαρχει άλλος τρόπος. Γενικά πρέπει να παραδεχτούμε ότι σε κάποια πράγματα η apple βάζει την εμφάνηση πάνω από την πρακτικότητα 🙁 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από koutsis
Texas07 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 14 hours ago, Neural_handshake said: τωρα σοβαρα ,υπαρχει κοσμος που τον ενδιαφερει ποσες κ τι σχηματος τρυπες θα εχει το iphone k καθε iphone ,samsung , whatever? Ένας εσύ πχ που διάβασες το άρθρο και σχολίασες... 😎
panathatube Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 14 hours ago, Xviper13 said: Στην εικόνα που δείχνει το panel της οθόνης πάνω δεξιά και αριστερά φαίνεται να μην είναι στρογγυλοποιημένες οι άκρες. Αν δεν είναι κόψιμο της εικόνας τότε μιλάμε για διαφορετικό πλαίσιο κινητού. Στο θέμα τώρα. Όπως φαίνεται η apple δεν θα εγκαταλείψει το Face ID. Πολύ καλή κίνηση για εμένα. Δεν βάζει όμως fingerprint αισθητήρα που είναι πολύ πιο χρήσιμος τω καιρώ της μάσκας. Πολύ κακή κίνηση για εμένα. 1
logistoulis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 17 hours ago, tsakvas said: δυστηχως και λεγονται φανμποϊς Μπα για τους υπόλοιπους είναι αυτά τα ποστ, τα φανμποις όπως και να είναι απλά θα το πάρουν
Xviper13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 2 hours ago, panathatube said: Δεν βάζει όμως fingerprint αισθητήρα που είναι πολύ πιο χρήσιμος τω καιρώ της μάσκας. Πολύ κακή κίνηση για εμένα. Αν εννοείς fingerprint στην οθόνη νομίζω δεν είναι ότι καλύτερο. Αν όμως το έβαζε στην πλάτη του κινητού όπως τον παλιό καλό καιρό τότε θα συμφωνήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα