Georgepapap Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σας έχω ένα πρόβλημα με το pc, να ξεκινήσω ότι είχα βγάλει τις ram από το pc και μετά από κάποιες ώρες πήγα να τις ξαναβάλω με αποτέλεσμα να ανοίγει το pc για 30 δευτερόλεπτα και αυτό όλο (2 slot έχει όχι 4). Εν τέλη παρατήρησα ότι άμα βγάλω τον cpu και τις ram ο υπολογιστής τρέχει κανονικά, άμα βάλω μόνο τις ram ο υπολογιστής πάλι τρεχει κανονικά, πάντα όμως όταν βάζω την cpu ο υπολογιστής ανοίγει για λίγα δεύτερα η καθόλου. Με βοήθεια κάποιον φίλων έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κάπως όταν εβγαλα τις ram κάπως χάλασε ο cpu η στην μητρική ? Δεν έχω ιδέα..πριν καταλήξω να πάρω νέο hardware ψαχνω κάποια επίλυση, ευχαριστώ οποίος βοηθήσει..καλή συνέχεια!!
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Καλά μέχρι εδώ, ποια είναι τα κομμάτια για τα οποία μιλάμε; Δοκιμάσατε με μία μνήμη στο slot 1 ή 2;
Nik1239 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, Georgepapap είπε Καλησπέρα σας έχω ένα πρόβλημα με το pc, να ξεκινήσω ότι είχα βγάλει τις ram από το pc και μετά από κάποιες ώρες πήγα να τις ξαναβάλω με αποτέλεσμα να ανοίγει το pc για 30 δευτερόλεπτα και αυτό όλο (2 slot έχει όχι 4). Εν τέλη παρατήρησα ότι άμα βγάλω τον cpu και τις ram ο υπολογιστής τρέχει κανονικά, άμα βάλω μόνο τις ram ο υπολογιστής πάλι τρεχει κανονικά, πάντα όμως όταν βάζω την cpu ο υπολογιστής ανοίγει για λίγα δεύτερα η καθόλου. Με βοήθεια κάποιον φίλων έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κάπως όταν εβγαλα τις ram κάπως χάλασε ο cpu η στην μητρική ? Δεν έχω ιδέα..πριν καταλήξω να πάρω νέο hardware ψαχνω κάποια επίλυση, ευχαριστώ οποίος βοηθήσει..καλή συνέχεια!! Τι εννοείς ότι λειτουργει κανονικά όταν έχεις μόνο τις ραμ ή το cpu επάνω ; Μπαίνει windows κλπ ή απλώς βλέπεις τα ανεμιστηρακια να δουλεύουν και θεωρείς ότι παίζει μια χαρά ; Πιθανό να έκανες ζημιά στα ραμ σλοτ ή να έχει μπει σκόνη μέσα στα σλοτ και να έχεις αυτό το θέμα. Δοκίμασε να βάλεις μια ραμ από τις δύο μια φορά στο ένα σλοτ και μια στο άλλο να μας πεις τι κάνει.
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Nik1239 είπε απλώς βλέπεις τα ανεμιστηρακια να δουλεύουν Προφανώς!
Aris_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Πρώτου πάμε σε αγορές πρώτα σε έναν τεχνικό που δωρεάν θα μας δώσει μια διάγνωση και μετά αποφασίζουμε που θα δώσουμε τα λεφτά μας 1
Georgepapap Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 50 λεπτά πριν, Georgepapap είπε Καλησπέρα σας έχω ένα πρόβλημα με το pc, να ξεκινήσω ότι είχα βγάλει τις ram από το pc και μετά από κάποιες ώρες πήγα να τις ξαναβάλω με αποτέλεσμα να ανοίγει το pc για 30 δευτερόλεπτα και αυτό όλο (2 slot έχει όχι 4). Εν τέλη παρατήρησα ότι άμα βγάλω τον cpu και τις ram ο υπολογιστής τρέχει κανονικά, άμα βάλω μόνο τις ram ο υπολογιστής πάλι τρεχει κανονικά, πάντα όμως όταν βάζω την cpu ο υπολογιστής ανοίγει για λίγα δεύτερα η καθόλου. Με βοήθεια κάποιον φίλων έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κάπως όταν εβγαλα τις ram κάπως χάλασε ο cpu η στην μητρική ? Δεν έχω ιδέα..πριν καταλήξω να πάρω νέο hardware ψαχνω κάποια επίλυση, ευχαριστώ οποίος βοηθήσει..καλή συνέχεια!! 31 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Τι εννοείς ότι λειτουργει κανονικά όταν έχεις μόνο τις ραμ ή το cpu επάνω ; Μπαίνει windows κλπ ή απλώς βλέπεις τα ανεμιστηρακια να δουλεύουν και θεωρείς ότι παίζει μια χαρά ; Πιθανό να έκανες ζημιά στα ραμ σλοτ ή να έχει μπει σκόνη μέσα στα σλοτ και να έχεις αυτό το θέμα. Δοκίμασε να βάλεις μια ραμ από τις δύο μια φορά στο ένα σλοτ και μια στο άλλο να μας πεις τι κάνει. Όταν δεν έχω κάτι πάνω ούτε ram ούτε cpu ο υπολογιστής είναι αναμενος , δεν νομίζω να μπορουν προφανώς να ανοίξουν windows αν δεν έχω βάλει ram και cpu , όπως και να χει λειτουργεί δεν σβήνει. Αν συνδέσω τις ram στο pc αλλά δεν είναι συνδεδεμένος ο cpu πάλι δεν σβήνει μένει αναμενος, όταν όμως συνδέσω και τον cpu μεενει αναμενος λίγα δευτερόλεπτα.Το τελευταίο που είπες το έχω δοκιμάσει 40 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Καλά μέχρι εδώ, ποια είναι τα κομμάτια για τα οποία μιλάμε; Δοκιμάσατε με μία μνήμη στο slot 1 ή 2; Ναι το δοκίμασα
Nik1239 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Georgepapap είπε Όταν δεν έχω κάτι πάνω ούτε ram ούτε cpu ο υπολογιστής είναι αναμενος , δεν νομίζω να μπορουν προφανώς να ανοίξουν windows αν δεν έχω βάλει ram και cpu , όπως και να χει λειτουργεί δεν σβήνει. Αν συνδέσω τις ram στο pc αλλά δεν είναι συνδεδεμένος ο cpu πάλι δεν σβήνει μένει αναμενος, όταν όμως συνδέσω και τον cpu μεενει αναμενος λίγα δευτερόλεπτα.Το τελευταίο που είπες το έχω δοκιμάσει Ναι το δοκίμασα Αλλο cpu ή/και ραμ έχεις ή μπορείς να βρεις από φίλο/γνωστό να δοκιμάσεις; 1
Georgepapap Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε Αλλο cpu ή/και ραμ έχεις ή μπορείς να βρεις από φίλο/γνωστό να δοκιμάσεις; Είχα πάρει καινούργιες έτσι κι αλλιώς...όπου άμα βάλω τις νέες γίνεται το ίδιο πράγμα ακριβώς...ισχύει και εδώ άμα βγάλω τον cpu δεν σταματάει να λειτουργεί το μηχάνημα
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Τα χαρακτηριστικά δεν αναφέρατε όμως και κυρίως το τροφοδοτικό. 1
Nik1239 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Georgepapap είπε Είχα πάρει καινούργιες έτσι κι αλλιώς...όπου άμα βάλω τις νέες γίνεται το ίδιο πράγμα ακριβώς...ισχύει και εδώ άμα βγάλω τον cpu δεν σταματάει να λειτουργεί το μηχάνημα Το cpu μπορείτε να τον δοκιμάσετε σε άλλο σύστημα. 3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Τα χαρακτηριστικά δεν αναφέρατε όμως και κυρίως το τροφοδοτικό. Ισχύει 1
Georgepapap Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Τα χαρακτηριστικά δεν αναφέρατε όμως και κυρίως το τροφοδοτικό. Ναι συγνώμη , έχω έναν i5 6400 ram 8gb 2x4 hyperX ddr4, motherboard gigabyte h110m-s2h, τροφοδοτικό thermaltake smart se 530 w 87%efficiency ,gpu gtx 950 7 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Το cpu μπορείτε να τον δοκιμάσετε σε άλλο σύστημα. Ισχύει Ναι θα το προσπαθήσω 1
Nik1239 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Georgepapap είπε Ναι συγνώμη , έχω έναν i5 6400 ram 8gb 2x4 hyperX ddr4, motherboard gigabyte h110m-s2h, τροφοδοτικό thermaltake smart se 530 w 87%efficiency ,gpu gtx 950 Ναι θα το προσπαθήσω Δοκιμάστε επίσης άλλο τροφοδοτικό και το δικό σας σε άλλο σύστημα , τις μνήμες σας σε άλλο σύστημα
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Πάντως πρόβλημα και στα δύο dimm και μάλιστα να σβήνει το σύστημα, πρώτη φορά το συναντώ. Η 950 είναι αποσυνδεδεμένη κατά τις δοκιμές; 1
Georgepapap Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Δοκιμάστε επίσης άλλο τροφοδοτικό και το δικό σας σε άλλο σύστημα , τις μνήμες σας σε άλλο σύστημα Οκαυ , ευχαριστώ για τον χρόνο σας 11 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Πάντως πρόβλημα και στα δύο dimm και μάλιστα να σβήνει το σύστημα, πρώτη φορά το συναντώ. Η 950 είναι αποσυνδεδεμένη κατά τις δοκιμές; Όχι δεν είναι, απλά το πρόβλημα καταλαβενω ότι υπάρχει συνδέω στο σύστημα την cpu άμα δεν είναι η cpu πάνω λειτουργεί κανονικά το μηχάνημα απλά δεν ανοίγουν ποντίκια οθόνες προφανώς
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Georgepapap είπε Οκαυ , ευχαριστώ για τον χρόνο σας Όχι δεν είναι, απλά το πρόβλημα καταλαβενω ότι υπάρχει συνδέω στο σύστημα την cpu άμα δεν είναι η cpu πάνω λειτουργεί κανονικά το μηχάνημα απλά δεν ανοίγουν ποντίκια οθόνες προφανώς Όλα τα τεστ σου είναι άκυρα. Δεν λένε τίποτα. Αποσύνδεσε τα πάντα όλα, εκτός από cpu και 1 ραμ. Usb τα αποσυνδέεις όλα, δίσκους και ssd τοuς αποσυνδέεις όλους, οθόνη την αποσυνδέεις, κάρτα γραφικών την αποσυνδέεις. Κάντο και γράψε μας εδώ τι έγινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα