Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Ε ναι, το είχανε πει και στο Reddit αυτό.
hurin Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Τι ήταν αυτό ρε παιδιά; Έτσι αχταρμάς είναι και το κόμικ; Κρίμα για τους πρωταγωνιστές (Isaac - Hawke) και για το ενδιαφέρον κονσεπτ των Spoiler πολλαπλών προσωπικοτήτων . 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, hurin είπε Τι ήταν αυτό ρε παιδιά; Έτσι αχταρμάς είναι και το κόμικ; Όχι ακριβώς, γιατί δεν βάζουν ήρωα να κάνουν ιστορία σε 6 τεύχη. 1
dskoul Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Την ειδα ... αλλα δεν ... αν δεν εισαι φαντατικος της marvel ... μην μπεις στον κοπο να την δεις .... 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Στις 18/5/2022 στις 10:26 ΠΜ, dskoul είπε αν δεν εισαι φαντατικος της marvel ... μην μπεις στον κοπο να την δεις .... Πρόσφατα έβαλα να δω τις σειρές, πια αξίζει? Wanda και Falcon που τελειωσα εχτές ήταν μέτριες στην καλύτερη και απολύτως τίποτα ιδιαίτερο. Έχει χαθεί η μαγεία πια πιστεύω. 1
Gogotsa Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Aν με το falcon εννοεις το winter soldier, ηταν εντελως πακετωμενο φουλ στα κλισε και αυτο το εκανε και αστειο λιγο. Το wanda ουτε εμενα μου αρεσε. Οχι πως σα το falcon βεβαια που ηταν επιεικως απαραδεκτο.... Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από Gogotsa
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Πρόσφατα έβαλα να δω τις σειρές, πια αξίζει? Εμένα μου άρεσε. Έχω δει πολύ χειρότερα από Marvel. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Εμένα μου άρεσε. Έχω δει πολύ χειρότερα από Marvel. Θα το δω τώρα που τα πείρα με την σειρά, πάντως μέχρι στιγμής τελείως αδιάφορα. Καλά όχι σαν τις πατάτες τύπου Captain Marvel δεν ήταν μέχρι στιγμής, απλά δεν θα τα ξανά έβλεπα.
john_dr Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Σκηνές σαν αυτή τις έχουμε πλέον συνηθίσει σε βαθμό που τις θεωρούμε δεδομένες, αδιαφορώντας για την πολυπλοκότητά τους. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μιας και τις είδα όλες, νομίζω ότι ήταν η καλύτερη σειρά, αλλα μετά το 3-4 επεισόδιο άρχισε να χαλάει. Γενικά καμια σειρά δεν μου άφησε τίποτα, ειδικά σε σύγκριση με τις σειρές του Netflix, που απορώ πως το Netflix έχει καλύτερες σειρές Marvel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα