Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Moon Knight (TV Series 2022– ) - Reference View - IMDb 10
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δεν έχω ιδέα, αλλα φαίνεται επιτέλους κάτι διαφορετικό πιο dark. Χρειάζεται το MCU λίγο dark theme. Είναι λες και ξεχάσανε ποσο επιτυχία είχαν οι σειρές στον Crapflix. 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 H ώρα του άλλου ψυχάκια της Marvel. 4
star12 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 καλα καλα πριν αρχισει η σειρα συνεβη και αυτο https://uk.yahoo.com/movies/gaspard-ulliel-french-actor-moon-143953127.html 1
xavier Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 ο ηθοποιος ειναι καλος και μακαρι η σειρα να παει τοσο καλα που θα δωσει και μια διαφορετικη κατευθυνση στο περιεχομενο της disney. απο τα views στο yt φαινεται να εχει ιντριγκαρει πολυ κοσμο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Να πω την αλήθεια, μου τράβηξε το ενδιαφέρον (οκ, είμαι και fan του MK από τα comics. ). Spoiler Γενικά είχε πλάκα με το "lose control -> ξυπνάω και γίνεται της τρελής". Και μου άρεσε που το αιγυπτιακό τσακάλι-κατιτίςπροσπαθούσε να ξεφύγει από το ξύλο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μια χαρά το 1ο. Σταθερή αξία ο Spoiler F. Murray Abraham - IMDb
7nisiotis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Ωπ, ενδιαφέρουσα σειρά φαίνεται από το πρώτο επεισόδιο, δε κατάλαβα πώς κόλλησα για 40λ. Πολλές απορίες, ενδιαφέρον χαρακτήρας (ή χαρακτήρες;) Μαρεσει γενικά το Αρχαίο αιγυπτιακό θέμα κιόλας. Μπήκε στην λίστα. Ανυπομονώ για την συνέχεια. υ.γ. Εντυπωσιακή & badass η στολή. 2
jpaokx Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Ενδιαφέρον το πρώτο επισοδειο. Καλός και ο ηθοποιός. Μακαρι να συνεχίσει στο ίδιο ρυθμό 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα