takoulou Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, PhoneKiller είπε Έχω παλιό μετρητή και επειδή έχω και κοινωνικό τιμολόγιο ΚΟΤ οι μλκες δεν μου επιτρέπουν να καταχωρήσω καταναλώσεις μόνος μου και μου έρχονται κατά προσέγγιση απο τις περσινές περιόδους. Εαν κάνω αίτηση για ψηφιακό θα πληρώσω 40-50 Ευρώ που διάβασα κάπου? Γιατί εαν περιμένω να αλλάξουν μόνοι τους τον μετρητή δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ. Δεν γινεται να σου αλλαξουν ετσι μετρητη... Μονο αν ζητσεις νυχτερινο... Ετσι γινεται με το κοινωνικο τιμολογιο... Δεν αφηνουν να περαστει η ενδειξη... 1
PhoneKiller Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 1 ώρα πριν, takoulou είπε Δεν γινεται να σου αλλαξουν ετσι μετρητη... Μονο αν ζητσεις νυχτερινο... Ετσι γινεται με το κοινωνικο τιμολογιο... Δεν αφηνουν να περαστει η ενδειξη... έχω νυχτερινό εδώ και πολλά χρόνια. Διαβάζω σε διάφορα άρθρα στο ιντερνετ πως μπορείς να κάνεις αίτηση. Δεν ισχύει? https://techmaniacs.gr/ilektronikos-metritis-dei/
Doubt Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 7 ώρες πριν, PhoneKiller είπε έχω νυχτερινό εδώ και πολλά χρόνια. Διαβάζω σε διάφορα άρθρα στο ιντερνετ πως μπορείς να κάνεις αίτηση. Δεν ισχύει? https://techmaniacs.gr/ilektronikos-metritis-dei/ Δεν θα σου τον αλλάξουν, εκτός αν έχει βλάβη. Κατά προτεραιότητα εξυπηρετούν νέες εγκαταστάσεις, νυχτερινό και βλάβες. Κι εγώ παλιό έχω με νυχτερινό.
Ribopaido Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Δεν υπάρχει κοσμος δυστυχως, το κολπο με το νυχτερινο ειναι το καλυτερο... Βεβαια ο παλιος εχει πολλα καλα... Ειδικα με ενα Φ/Β πανελάκι και ενα καλο ινβερτεράκι.. Εισαι πασας! 🤣
ababa641 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Εμένα μου άλλαξαν προχθες τον μετρητή σε τηλεμετρούμενο. Πρώτα ξεκινούν να αλλάξουν όλους τους τριφασικούς και μετά θα αλλάξουν τους μονοφασικούς. Επίσης κάποια στιγμή θα ξαναπεράσουν για να αλλάξουν όλα τα κουτιά. Επίσης σε κουβέντα που είχα σχετικά με την χώρα κατασκευής, εμένα είναι Γαλλία, μου είπαν οτι έχουν βάλει και κινέζικους. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από ababa641
alexx Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Καλησπέρα, σε ηλεκτρονικό μετρητή πως βλέπουμε αν στέλνει μετρήσεις? Έχει ένα σηματάκι που φαίνεται σαν σήμα κεραίας αλλά ο παροχος μου ζητάει να καταχωρώ εγώ μετρήσεις.
adsl2+ Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 ώρες πριν, alexx είπε Καλησπέρα, σε ηλεκτρονικό μετρητή πως βλέπουμε αν στέλνει μετρήσεις? Έχει ένα σηματάκι που φαίνεται σαν σήμα κεραίας αλλά ο παροχος μου ζητάει να καταχωρώ εγώ μετρήσεις. Δεν είσαι υποχρεωμένος να καταχωρήσεις τις μετρήσεις. Υπεύθυνος είναι ο ΔΕΔΗΕ να τις στείλει !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα