bezoss Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, Μπαίνεις εδώ και το τσεκάρεις Έλεγχος Διζωνικής Μειωμένης Τιμολόγησης Κατά 99% έχεις μπει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 13 hours ago, bezoss said: Καλησπέρα, Μπαίνεις εδώ και το τσεκάρεις Έλεγχος Διζωνικής Μειωμένης Τιμολόγησης Κατά 99% έχεις μπει Με HOLLEY κι εγω και δεν έχω μπει πάντως...
pan05 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Έχω ψηφιακό μετρητή εδώ και 2-3 χρόνια αλλά μόλις πρόσφατα μάλλον τοποθέτησαν sim καθώς εμφανίζεται πλέον το αντίστοιχο εικονίδιο στην οθόνη του. Παρόλα αυτά δεν βρίσκω τρόπο να δω κατανάλωση σε -σχεδόν- πραγματικό χρόνο μέσω της εφαρμογής του δεδδηε. Θυμάμαι είχα διαβάσει εδώ παλαιότερα ότι έπρεπε να επιλέξεις "μη πιστοποιημένες" μετρήσεις στην εφαρμογή για να βγάλει τα γραφήματα αλλά στην τωρινή έκδοση της εφαρμογής δεν υπάρχει πλέον τέτοια επιλογή.. Όσοι έχετε ψηφιακό μετρητή με sim, αντιμετωπίζετε το ίδιο θέμα ή τα βλέπετε κανονικά;
bezoss Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 12 hours ago, pan05 said: Έχω ψηφιακό μετρητή εδώ και 2-3 χρόνια αλλά μόλις πρόσφατα μάλλον τοποθέτησαν sim καθώς εμφανίζεται πλέον το αντίστοιχο εικονίδιο στην οθόνη του. Παρόλα αυτά δεν βρίσκω τρόπο να δω κατανάλωση σε -σχεδόν- πραγματικό χρόνο μέσω της εφαρμογής του δεδδηε. Θυμάμαι είχα διαβάσει εδώ παλαιότερα ότι έπρεπε να επιλέξεις "μη πιστοποιημένες" μετρήσεις στην εφαρμογή για να βγάλει τα γραφήματα αλλά στην τωρινή έκδοση της εφαρμογής δεν υπάρχει πλέον τέτοια επιλογή.. Όσοι έχετε ψηφιακό μετρητή με sim, αντιμετωπίζετε το ίδιο θέμα ή τα βλέπετε κανονικά; νομίζω έπαιξε για λίγο αυτό (τουλάχιστον σε μένα) δεν παίζει αρκετό καιρό. δεν βλέπεις δηλαδή καταναλώσεις σε πραγματικό χρόνο 1
eidikos33 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου πως μπορω να αλλαξω μετρητη και να μου βαλουν καινουργιο?
takoulou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 21 ώρες πριν, eidikos33 είπε πως μπορω να αλλαξω μετρητη και να μου βαλουν καινουργιο? Καλημερα... Θα περιμενεις σιγα σιγα την σειρα σου... Αλλιως να κανεις αιτηση να σου βαλουν νυχτερινο μετρητη στον Δεδδηε...
eidikos33 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 46 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημερα... Θα περιμενεις σιγα σιγα την σειρα σου... Αλλιως να κανεις αιτηση να σου βαλουν νυχτερινο μετρητη στον Δεδδηε... Θα πληρωσω ομως περιπου 50 ευρω? εχουν δηλωσει τεχνικοι του δεδδηε αντικατασταση εδω και κατι χρονια και ακομα περιμενω...
takoulou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, eidikos33 είπε Θα πληρωσω ομως περιπου 50 ευρω? εχουν δηλωσει τεχνικοι του δεδδηε αντικατασταση εδω και κατι χρονια και ακομα περιμενω... Θα πληρωσεις 42,16
jkoukos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, eidikos33 είπε Θα πληρωσω ομως περιπου 50 ευρω? εχουν δηλωσει τεχνικοι του δεδδηε αντικατασταση εδω και κατι χρονια και ακομα περιμενω... Είχε βλάβη ο μετρητής; Ρωτώ διότι μόνον σε αυτή την περίπτωση ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ δηλώνει αντικατάσταση. Διαφορετικά εσύ πρέπει να το αιτηθείς (είτε online είτε σε υποκατάστημα), θα σου έρθει στη συνέχεια επιστολή με τον τρόπο εκ των προτέρων εξόφλησης των 42€ ώστε να γίνει αργότερα η αντικατάσταση του μετρητή.
eidikos33 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, jkoukos είπε Είχε βλάβη ο μετρητής; Ρωτώ διότι μόνον σε αυτή την περίπτωση ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ δηλώνει αντικατάσταση. Διαφορετικά εσύ πρέπει να το αιτηθείς (είτε online είτε σε υποκατάστημα), θα σου έρθει στη συνέχεια επιστολή με τον τρόπο εκ των προτέρων εξόφλησης των 42€ ώστε να γίνει αργότερα η αντικατάσταση του μετρητή. Την προηγούμενη φορά κάηκε η ασφάλεια του μετρητή και με προέτρεψε να μην ανοίγω μαζί πλυντήριο και κουζίνα ταυτόχρονα.... Επίσης αν ανοίξεις το κουτί που είναι ο μετρητης εχει ξεκαρφωθει και κρεμιέται στον αέρα..
jkoukos Δημοσ. Παρασκευή στις 08:34 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:34 πμ Κανένα από αυτά δεν είναι βλάβη του μετρητή και λόγος για αυτόματη αντικατάστασή του. Για αλλαγή του πρέπει να το αιτηθείς εσύ ο ίδιος. Το έχεις κάνει αυτό; 1
sts4x4 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:20 μμ Καλησπέρα, Χωρίς να υπάρχει βλάβη στον ήδη υπάρχον αναλογικό μετρητή, δεν μπορεί ο πολίτης να αιτηθεί αλλαγή σε ψηφιακό;
sts4x4 Δημοσ. Σάββατο στις 08:24 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:24 πμ 7 ώρες πριν, jkoukos είπε Φυσικά και μπορεί. Διαδικασία, κόστος;
jkoukos Δημοσ. Σάββατο στις 10:17 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:17 πμ Τα κλασικά. Αίτηση είτε online είτε στο υποκατάστημα της περιοχής σου, με κόστος περίπου 42€. Άγνωστο ωστόσο πότε θα υλοποιηθεί. Μπορεί μέσα στον μήνα, μπορεί μήνες αργότερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα