Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, PhoneKiller είπε Έχω ψηφιακό μετρητή και Zenith πάροχο. Υπάρχει περίπτωση να μην πάρω εκκαθαριστικό κάθε μήνα και να πρέπει να καταχωρώ εγώ την κατανάλωση? Όχι αν η Ζενίθ είναι σωστή Ο ΔΕΔΔΗΕ δίνει στους παροχους κάθε μήνα ενδείξεις 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, yocol είπε Είμαι διαχειριστής, θέλω να βάλουμε στην οικοδομή μου όλοι μετρητη τηλεμετρησης. Θέλω να μου πει κάποιος αν ισχύει ότι θα πληρώνουμε περισσότερα...γιατί αν είναι έτσι προτιμώ να μείνω ως έχει (οικοδομή 2000) Αφου θα πληρώνετε ότι καταναλώνετε πως θα βγαίνει πιο πάνω ο λογαριασμός; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, yocol είπε Γιατί τα τωρινά μηχανάκια χάνουν μονάδες μάλλον Που το άκουσες αυτό; Ο καθένας ότι θέλει λέει. 2 ώρες πριν, yocol είπε Είμαι διαχειριστής, θέλω να βάλουμε στην οικοδομή μου όλοι μετρητη τηλεμετρησης. Θέλω να μου πει κάποιος αν ισχύει ότι θα πληρώνουμε περισσότερα...γιατί αν είναι έτσι προτιμώ να μείνω ως έχει (οικοδομή 2000) Με το να θέλετε δεν σημαίνει ότι θα το κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα