Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, PhoneKiller είπε Έχω ψηφιακό μετρητή και Zenith πάροχο. Υπάρχει περίπτωση να μην πάρω εκκαθαριστικό κάθε μήνα και να πρέπει να καταχωρώ εγώ την κατανάλωση? Όχι αν η Ζενίθ είναι σωστή Ο ΔΕΔΔΗΕ δίνει στους παροχους κάθε μήνα ενδείξεις 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, yocol είπε Είμαι διαχειριστής, θέλω να βάλουμε στην οικοδομή μου όλοι μετρητη τηλεμετρησης. Θέλω να μου πει κάποιος αν ισχύει ότι θα πληρώνουμε περισσότερα...γιατί αν είναι έτσι προτιμώ να μείνω ως έχει (οικοδομή 2000) Αφου θα πληρώνετε ότι καταναλώνετε πως θα βγαίνει πιο πάνω ο λογαριασμός; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, yocol είπε Γιατί τα τωρινά μηχανάκια χάνουν μονάδες μάλλον Που το άκουσες αυτό; Ο καθένας ότι θέλει λέει. 2 ώρες πριν, yocol είπε Είμαι διαχειριστής, θέλω να βάλουμε στην οικοδομή μου όλοι μετρητη τηλεμετρησης. Θέλω να μου πει κάποιος αν ισχύει ότι θα πληρώνουμε περισσότερα...γιατί αν είναι έτσι προτιμώ να μείνω ως έχει (οικοδομή 2000) Με το να θέλετε δεν σημαίνει ότι θα το κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ
Weiss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Μου αλλάξανε πρόσφατα το ρολόι σε ηλεκτρονικό. Πώς θα ξέρω αν υπάρχει τηλεμέτρηση στην κατανάλωσή μου? Στο λογαριασμό που ήρθε τον έχει περάσει και γράφει πότε θα γίνει η επόμενη καταμέτρηση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Weiss είπε Μου αλλάξανε πρόσφατα το ρολόι σε ηλεκτρονικό. Πώς θα ξέρω αν υπάρχει τηλεμέτρηση στην κατανάλωσή μου? Στο λογαριασμό που ήρθε τον έχει περάσει και γράφει πότε θα γίνει η επόμενη καταμέτρηση. Απλο Παρε τηλ 8004004000 2
_^ThEo^_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουν οι ιδιοκτήτες μιας πολυκατοικίας αν θέλουν να αλλάξει η θέση που είναι τα ρολόγια των διαμερισμάτων τους;
BigBlack Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, _^ThEo^_ said: Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουν οι ιδιοκτήτες μιας πολυκατοικίας αν θέλουν να αλλάξει η θέση που είναι τα ρολόγια των διαμερισμάτων τους; Σίγουρα θέλεις αρχικά εγκαταστάτη ηλεκτρολόγο για να φτιάξει τις νέες διαδρομές των παροχών προς τα διαμερίσματα. Παράλληλα κάνεις αιτήματα (ανά παροχή) στον ΔΕΔΔΗΕ για μετατόπιση μετρητή, κι ότι σου πουν. Βλέπω οτι γίνεται και ηλεκτρονικά αλλά καλύτερα στο τοπικό υποκατάστημα ΔΕΔΔΗΕ όπως λέει κι ο jkoukos. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από BigBlack 1
jkoukos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Γίνεται ηλεκτρονικά (ή σε ΚΕΠ ή ταχυδρομικά) αλλά θα χρειασθούν μερικές βεβαιώσεις/δηλώσεις και αποδείξεις εξόφλησης συν τις ΥΔΕ, που θα τα μάθει είτε τηλεφωνικά είτε καλύτερα δια ζώσης στο υποκατάστημα. 1
BigBlack Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 10 minutes ago, jkoukos said: Γίνεται ηλεκτρονικά (ή σε ΚΕΠ ή ταχυδρομικά) αλλά θα χρειασθούν μερικές βεβαιώσεις/δηλώσεις και αποδείξεις εξόφλησης συν τις ΥΔΕ, που θα τα μάθει είτε τηλεφωνικά είτε καλύτερα δια ζώσης στο υποκατάστημα. Σωστά, κατάστημα προτείνω κι εγώ.
Stam53 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) "Ιf it ain't broke, don't fix it". Ήρθαν λοιπόν σήμερα το πρωί και άλλαξαν τα παλιά ρολόγια της ΔΕΗ που βρίσκονταν στη πιλοτή της πολυκατοικίας, με τα νέα ηλεκτρονικά. Παρατηρήσεις μετά το πέρας της δουλειάς. Αφαιρώντας τα παλιά αποκολλήθηκαν και κομμάτια σοβά που παρέμειναν ως κενό πίσω ή δίπλα από τα νέα, σκόνη στις οθόνες των μετρητών και στο τζάμι, τα παλιά προστατευτικά "σπιράλ" των καλωδίων που έβγαιναν απ τα ρολόγια έσπασαν λόγω πολυκαιρίας και δεν αντικαταστάθηκαν με κάποιο τρόπο, το μεγάλο και πιθανόν βαρύ των κοινοχρήστων αποκολλήθηκε ήδη απ τον τοίχο και αιωρείται! Μερακλήδηκες δουλειές... Αλλά για να είμαι δίκαιος η δουλειά έγινε σύντομα, όλα λειτουργούν και δεν υπήρξαν ατυχήματα ή τραυματισμοί 😊 ΥΓ: Όχι ότι με νοιάζει και πολύ, αλλά έτσι για να ποικίλλω το θέμα τα γράφω.😊 Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από Stam53 1
_^ThEo^_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 6 hours ago, BigBlack said: Σίγουρα θέλεις αρχικά εγκαταστάτη ηλεκτρολόγο για να φτιάξει τις νέες διαδρομές των παροχών προς τα διαμερίσματα. Παράλληλα κάνεις αιτήματα (ανά παροχή) στον ΔΕΔΔΗΕ για μετατόπιση μετρητή, κι ότι σου πουν. Βλέπω οτι γίνεται και ηλεκτρονικά αλλά καλύτερα στο τοπικό υποκατάστημα ΔΕΔΔΗΕ όπως λέει κι ο jkoukos. 6 hours ago, jkoukos said: Γίνεται ηλεκτρονικά (ή σε ΚΕΠ ή ταχυδρομικά) αλλά θα χρειασθούν μερικές βεβαιώσεις/δηλώσεις και αποδείξεις εξόφλησης συν τις ΥΔΕ, που θα τα μάθει είτε τηλεφωνικά είτε καλύτερα δια ζώσης στο υποκατάστημα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Γνωρίζετε αν υπάρχουν περιορισμοί στο που θα μπουν εντος του οικοπέδου; Ισχύει ότι πρέπει πλέον να βγαίνουν εκτός του οικοπέδου; Μέχρι τον μετρητή ακόμα και η αλλαγή όδευσης του καλωδίου εντός του οικοπέδου είναι υπόθεση του ΔΕΔΔΗΕ, σωστά;
BigBlack Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 1 minute ago, _^ThEo^_ said: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Γνωρίζετε αν υπάρχουν περιορισμοί στο που θα μπουν εντος του οικοπέδου; Ισχύει ότι πρέπει πλέον να βγαίνουν εκτός του οικοπέδου; Μέχρι τον μετρητή ακόμα και η αλλαγή όδευσης του καλωδίου εντός του οικοπέδου είναι υπόθεση του ΔΕΔΔΗΕ, σωστά; Ή μηχανικός ή ο ΔΕΔΔΗΕ θα σου απαντήσουν στο πρώτο. Στο δεύτερο σωστά το λες, ευθύνη ΔΕΔΔΗΕ μέχρι και τον μετρητή. Αλλά θα πρέπει να έχεις φτιάξει υποδομή για τον μετρητή εσύ.
jkoukos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Νομίζω εδώ και χρόνια πλέον ο μετρητής τοποθετείται υποχρεωτικά στα όρια του οικοπέδου σε ειδικό τσιμεντένιο πίλαρ βάσει προδιαγραφών ΔΕΔΔΗΕ. Από τον μετρητή έως τον πίνακα του σπιτιού, ευθύνη όδευσης και σωστής εγκατάστασης έχει ο ιδιοκτήτης. Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει ευθύνη τοποθέτησης του μετρητή, σύνδεσής του με το εναέριο ή υπόγειο δημόσιο δίκτυο και τερματισμού της αναμονής του πελάτη.
darkef Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σας, έχω τον ψηφιακο μετρητη HOLLEY - TYPE DDSD285, γνωριζει κανεις εαν εγινε η μεταβαση του στο νεο νυχτερινο που ισχυει απο χθες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα