takoulou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Μάλλον δεν έχει δηλωθεί, βγάλε φωτογραφία τον μετρητή με τον σειριακό του, πέρνα μια μέρα από ένα υποκατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ, βρες εκεί που έχουν βάρδια οι τεχνικοί και ζήτα να στον δηλώσουν στην τηλεμέτρηση.. Αλλιώς κλείσε και ανοιξε πάλι την ασφάλεια, να αναβοσβήσει, μήπως κόλλησε κάτι ή δεν είχε σήμα στο σημείο.. Το ότι αναβοσβήνει αργά το πράσινο σημαίνει πως δεν έχει σήμα ή δεν έχει πάρει IP, αφού ανάβει το πράσινο έχεις SIM κανονικά Καλησπέρα.. Δεν γίνεται έτσι να δηλωθεί ο μετρητής σαν τηλεμετρουμενος.....
popopo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 10 hours ago, takoulou said: Καλησπέρα.. Δεν γίνεται έτσι να δηλωθεί ο μετρητής σαν τηλεμετρουμενος..... Υπάρχει τρόπος, ή απλώς περιμένω να έρθει η σειρά μου;
takoulou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, popopo είπε Υπάρχει τρόπος, ή απλώς περιμένω να έρθει η σειρά μου; Περιμενεις...
TeoTheDoctor Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Έβαλαν και σε εμένα νέο μετρητή με κάρτα Sim. Αναβοσβήνει πράσινο χρώμα το Net και δείχνει ότι έχει σήμα . ωστόσο μου φάνηκε παράξενο που ενώ δεν είχα νυχτερινό ρεύμα αυτό βγάζει ένδειξη 1.8.0 Συνολική κατανάλωση 1.8.1 ημερήσια 1.8.2 νυχτερινή αλλά οι λογαριασμοί μου δεν έχουν διαφορετική χρέωση kw είναι όλες με την ίδια χρέωση λαμβάνοντας υπόψιν μόνο τη συνολική κατανάλωση . απαιτείται να δηλώσω εγώ ότι επιθυμώ νυχτερινό ρεύμα στο πάροχο ;
Arkin Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, TeoTheDoctor είπε Έβαλαν και σε εμένα νέο μετρητή με κάρτα Sim. Αναβοσβήνει πράσινο χρώμα το Net και δείχνει ότι έχει σήμα . ωστόσο μου φάνηκε παράξενο που ενώ δεν είχα νυχτερινό ρεύμα αυτό βγάζει ένδειξη 1.8.0 Συνολική κατανάλωση 1.8.1 ημερήσια 1.8.2 νυχτερινή αλλά οι λογαριασμοί μου δεν έχουν διαφορετική χρέωση kw είναι όλες με την ίδια χρέωση λαμβάνοντας υπόψιν μόνο τη συνολική κατανάλωση . απαιτείται να δηλώσω εγώ ότι επιθυμώ νυχτερινό ρεύμα στο πάροχο ; Ναι πρεπει εσυ να τους πεις να σε βαλουν στο νυχτερινο. Οι νεοι μετρητες μετρανε αυτοματα kw ημερας και kw νυχτας. Φαντασου εναν τεραστιο απο τους νεους εχω σε γεωτρηση με τριφασικο καταναλωση 20000kw το χρονο και μετραει κανονικα kw μερας και νυχτας. Τηλεφωνο στο ΔΕΔΔΗΕ να σε βαλει στο νυχτερινο τιμολογιο και εισαι ετοιμος.
TeoTheDoctor Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Ναι πρεπει εσυ να τους πεις να σε βαλουν στο νυχτερινο. Οι νεοι μετρητες μετρανε αυτοματα kw ημερας και kw νυχτας. Φαντασου εναν τεραστιο απο τους νεους εχω σε γεωτρηση με τριφασικο καταναλωση 20000kw το χρονο και μετραει κανονικα kw μερας και νυχτας. Τηλεφωνο στο ΔΕΔΔΗΕ να σε βαλει στο νυχτερινο τιμολογιο και εισαι ετοιμος. Χρόνια πολλά με υγεία ! αα τόσο απλά με ένα τηλέφωνο στον ΔΕΔΔΗΕ ; και έπειτα φαντάζομαι αλλαγή συμβολαίου με τον πάροχο ; Διότι μόλις έκανα 6μηνο μπλε .
Arkin Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, TeoTheDoctor είπε Χρόνια πολλά με υγεία ! αα τόσο απλά με ένα τηλέφωνο στον ΔΕΔΔΗΕ ; και έπειτα φαντάζομαι αλλαγή συμβολαίου με τον πάροχο ; Διότι μόλις έκανα 6μηνο μπλε . Χρονια πολλα με υγεια φιλε μου. Μονο στον ΔΕΔΔΗΕ παιρνεις λες θελω να με γυρισετε σε νυχτερινο. Απο εκει και περα θα καταγραφει και τις 2 μετρησεις και αυτοματα θα χρεωνεσαι αναλογα τις kw στο λογαριασμο. Δεν θυμαμαι να μιλησα με τη ΔΕΗ μονο με ΔΕΔΔΗΕ και μετα την αλλαγη μετρητη γυρισα αυτοματα και σε νυχτερινο στο συμβολαιο της ΔΕΗ που ειχα τοτε. Για αυτο υπαρχουν σκετα online enter Γ1 και 4all. Δεν υπαρχει online νυχτερινο 4all νυχτερινο. 1
TeoTheDoctor Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Χρονια πολλα με υγεια φιλε μου. Μονο στον ΔΕΔΔΗΕ παιρνεις λες θελω να με γυρισετε σε νυχτερινο. Απο εκει και περα θα καταγραφει και τις 2 μετρησεις και αυτοματα θα χρεωνεσαι αναλογα τις kw στο λογαριασμο. Δεν θυμαμαι να μιλησα με τη ΔΕΗ μονο με ΔΕΔΔΗΕ και μετα την αλλαγη μετρητη γυρισα αυτοματα και σε νυχτερινο στο συμβολαιο της ΔΕΗ που ειχα τοτε. Για αυτο υπαρχουν σκετα online enter Γ1 και 4all. Δεν υπαρχει online νυχτερινο 4all νυχτερινο. Κατανοητό, σε ευχαριστώ πολύ θα επικοινωνήσω μαζί τους. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, Arkin είπε Χρονια πολλα με υγεια φιλε μου. Μονο στον ΔΕΔΔΗΕ παιρνεις λες θελω να με γυρισετε σε νυχτερινο. Απο εκει και περα θα καταγραφει και τις 2 μετρησεις και αυτοματα θα χρεωνεσαι αναλογα τις kw στο λογαριασμο. Δεν θυμαμαι να μιλησα με τη ΔΕΗ μονο με ΔΕΔΔΗΕ και μετα την αλλαγη μετρητη γυρισα αυτοματα και σε νυχτερινο στο συμβολαιο της ΔΕΗ που ειχα τοτε. Για αυτο υπαρχουν σκετα online enter Γ1 και 4all. Δεν υπαρχει online νυχτερινο 4all νυχτερινο. Ετσι ακριβως. Για νυχτερινιο μονο με ΔΕΔΗΕ .Καμμια σχεση ο παροχος 1
NikosKallithea Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Ετσι ακριβως. Για νυχτερινιο μονο με ΔΕΔΗΕ .Καμμια σχεση ο παροχος Λες και ζεις στην Σουηδία 🤣 Χρόνια πολλά
TeoTheDoctor Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Επικοινώνησα μόλις με τον ΔΕΔΔΗΕ . Οπότε το γράφω εδώ σε περίπτωση που μπορεί να βοηθήσει κανέναν με παρόμοια περίπτωση. Έκανα αίτημα εξυπηρέτησης με κατηγορία χορήγηση/κατάργηση νυχτερινού ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα με κωδικούς Taxisnet. Επισύναψα ταυτότητα και στα σχόλια έγραψα ότι επιθυμώ να χορηγηθεί νυχτερινό . Όπως με ενημέρωσε και ο υπάλληλος αναμένω επιστολή με οδηγίες και πρέπει να καταβάλλω 43€. Γινεται και τηλεφωνικά η ίδια διαδικασία . Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από TeoTheDoctor 1
Menelaos83 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Οσοι ειναι με το παλιο νυχτερινο ωραριο και τους αλλαξουν τον μετρητη πχ λογω βλαβης, μεταφερονται στο καινουριο η παραμενουν στο παλιο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Οσοι ειναι με το παλιο νυχτερινο ωραριο και τους αλλαξουν τον μετρητη πχ λογω βλαβης, μεταφερονται στο καινουριο η παραμενουν στο παλιο; Πανε αναγκαστικα στο νεο . Ο νέος μετρητής θα είναι ψηφιακός με τηλεμέτρηση. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από Γιάννης Platano 1
d_gkal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Σε νεόδμητο κτίριο (οικοδομή) γνωρίζει κάποιος το κόστος σύνδεσης του δεδδηε;
PhoneKiller Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Έχω ψηφιακό μετρητή και Zenith πάροχο. Υπάρχει περίπτωση να μην πάρω εκκαθαριστικό κάθε μήνα και να πρέπει να καταχωρώ εγώ την κατανάλωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα