alefther Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Μπορείς σε παρακαλώ να μάθεις αν σε αυτούς τοποθετούν SIM, ή αν συνδέονται μόνοι τους, λόγω NB-IoT σε δίκτυο; sim κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Τον μετρητη τον αγοραζει ο ΔΕΔΔΗΕ και στον βαζει, η μπορεις να εχεις αγορασει κι εσυ δικο σου και να στον βαλουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Ο ΔΕΔΔΗΕ τους βαζει να αγορασεις μονος σου οχι δεν μπορεις, αν δεν εχεις νυχτερινο και αιτηθεις (40κατι ευρω) ΣΥΝΗΘΩΣ βαζουν ηλεκτρονικο. Αλλιως περιμενεις τη σειρα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Οι νεοι μετρητες, γνωριζουμε αν ειναι τηλεχειριζομενοι απο τη ΔΕΗ; Ή αν εχουν δυνατοτητα για τετοιο update; Θα μπορει πχ η ΔΕΗ να σου κοψει το ρευμα εξ'αποστασεως αν κρινει οτι συντρεχουν λογοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, mindreader είπε Οι νεοι μετρητες, γνωριζουμε αν ειναι τηλεχειριζομενοι απο τη ΔΕΗ; Ή αν εχουν δυνατοτητα για τετοιο update; Θα μπορει πχ η ΔΕΗ να σου κοψει το ρευμα εξ'αποστασεως αν κρινει οτι συντρεχουν λογοι; απο τη ΔΕΗ οχι, απο τον ΔΕΔΔΗΕ. Ναι εχουν τη δυνατοτητα εξ αποστασεως αποσυνδεσης της παροχης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, mindreader είπε Οι νεοι μετρητες, γνωριζουμε αν ειναι τηλεχειριζομενοι απο τη ΔΕΗ; Ή αν εχουν δυνατοτητα για τετοιο update; Θα μπορει πχ η ΔΕΗ να σου κοψει το ρευμα εξ'αποστασεως αν κρινει οτι συντρεχουν λογοι; Πλεον σε μερικους μετρητες που ειναι ηλεκτρονικοι πλεον ο Δεδδηε το κοβει απο αποσταση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. Κυριακή στις 04:45 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 04:45 μμ Στις 30/10/2024 στις 8:34 ΜΜ, mindreader είπε Οι νεοι μετρητες, γνωριζουμε αν ειναι τηλεχειριζομενοι απο τη ΔΕΗ; Ή αν εχουν δυνατοτητα για τετοιο update; Θα μπορει πχ η ΔΕΗ να σου κοψει το ρευμα εξ'αποστασεως αν κρινει οτι συντρεχουν λογοι; Στην άλλη συζήτηση για Γ1Ν/myhome/online ΔΕΗ ,σου επιβεβαιώνω αύξηση στις κιλοβατωρες με τους νέους μετρητές. Της τάξης του 20-30% Θερμοσιφωνας-πλυντηριο ρούχων- πλυντήριο πιάτων είναι στον ηλιακό.επισης αιρκοντισιον δεν άναψα για αυτόν τον μήνα. Σαν εγκαταστατης ,είχα πάει Πέτρου Ράλλη πριν 2 χρόνια για έλεγχο τον τότε "εξυπνο" μετρητη.ειχε χρεωσει 2500 kw/2μηνο τον πελατη.Μαξ να εκανε 600kw/2μηνο.φοιτητης. εν ολίγοις φεξε μου και γλιστρησα... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. Κυριακή στις 05:00 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 05:00 μμ 14 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Στην άλλη συζήτηση για Γ1Ν/myhome/online ΔΕΗ ,σου επιβεβαιώνω αύξηση στις κιλοβατωρες με τους νέους μετρητές. Της τάξης του 20-30% Θερμοσιφωνας-πλυντηριο ρούχων- πλυντήριο πιάτων είναι στον ηλιακό.επισης αιρκοντισιον δεν άναψα για αυτόν τον μήνα. Σαν εγκαταστατης ,είχα πάει Πέτρου Ράλλη πριν 2 χρόνια για έλεγχο τον τότε "εξυπνο" μετρητη.ειχε χρεωσει 2500 kw/2μηνο τον πελατη.Μαξ να εκανε 600kw/2μηνο.φοιτητης. εν ολίγοις φεξε μου και γλιστρησα... αυξηση ειναι λιγο αμφιλεγομενο, αν ειχες κανα ρολοι δεκαετιας του 50 παιζει αυτο να μετραγε λιγο, οχι το καινουργιο πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. Κυριακή στις 05:07 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 05:07 μμ 3 λεπτά πριν, alefther είπε αυξηση ειναι λιγο αμφιλεγομενο, αν ειχες κανα ρολοι δεκαετιας του 50 παιζει αυτο να μετραγε λιγο, οχι το καινουργιο πολυ Όσο δεν είναι ανοιχτού λογισμικού,για να ελεγχθεί(δεν εννοω να μπορουμε να επεμβουμε),δεν μπορείς να το αποκλεισεις. Τουλάχιστον στο δικό μου με τις ενεργειακές καταναλώσεις που έχω 400kw /μήνα είναι μεγάλη διαφορά και σίγουρα δεν τις κάνω.ο παλιός μετρητής ήταν από το 85 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. Κυριακή στις 05:11 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 05:11 μμ 3 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Όσο δεν είναι ανοιχτού λογισμικού,για να ελεγχθεί(δεν εννοω να μπορουμε να επεμβουμε),δεν μπορείς να το αποκλεισεις. Τουλάχιστον στο δικό μου με τις ενεργειακές καταναλώσεις που έχω 400kw /μήνα είναι μεγάλη διαφορά και σίγουρα δεν τις κάνω.ο παλιός μετρητής ήταν από το 85 μπορεις να βαλεις δικο σου ρολοι μετα το ρολοι του δεδδηε να δεις αν εχεις αποκλεισεις, ακομα και στον πινακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. Κυριακή στις 06:55 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 06:55 μμ Το έγραψα και στο άλλο θέμα. Έχω πάνω από δύο χρόνια ψηφιακό μετρητή και ταυτόχρονα δικό μου μετρητή κατανάλωσης στον πίνακα, δεν έχω διαπιστώσει καμία ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους στις μετρήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. Κυριακή στις 07:49 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 07:49 μμ 2 ώρες πριν, Rattlehead είπε Όσο δεν είναι ανοιχτού λογισμικού,για να ελεγχθεί(δεν εννοω να μπορουμε να επεμβουμε),δεν μπορείς να το αποκλεισεις. το πρωτόκολλο επικοινωνίας είναι γνωστό, όσοι έχουν το τεχνικό υπόβαθρο μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να διαβάσουν τις μετρήσεις, όχι ότι έχει σημασία αφού φαίνονται στην οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popopo Δημοσ. Δευτέρα στις 09:10 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:10 πμ On 26/09/2024 at 22:26, popopo said: Στον δικό μου ανάβει σταθερά κόκκινο το alarm και το pwr, το πράσινο αναβοσβήνει αργά και δεν ανάβει η ένδειξη με το σήμα της κινητής (εμφανίζεται μόνο σε μια από τις εναλλασσόμενες οθόνες, όταν εμφανίζονται όλα τα σύμβολα της οθόνης). Να συμπεράνω ότι δεν έχω SIM? Απάντηση σε mail μου: Καλημέρα σας, Η παροχή ********* δεν είναι χαρακτηρισμένη ως τηλεμετρούμενη. Με εκτίμηση, Διαχειριστής Εφαρμογής Μετρητικών Δεδομένων Τηλεμετρούμενων Παροχών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:31 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 05:31 μμ (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, popopo είπε Απάντηση σε mail μου: Καλημέρα σας, Η παροχή ********* δεν είναι χαρακτηρισμένη ως τηλεμετρούμενη. Με εκτίμηση, Διαχειριστής Εφαρμογής Μετρητικών Δεδομένων Τηλεμετρούμενων Παροχών Μάλλον δεν έχει δηλωθεί, βγάλε φωτογραφία τον μετρητή με τον σειριακό του, πέρνα μια μέρα από ένα υποκατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ, βρες εκεί που έχουν βάρδια οι τεχνικοί και ζήτα να στον δηλώσουν στην τηλεμέτρηση.. Αλλιώς κλείσε και ανοιξε πάλι την ασφάλεια, να αναβοσβήσει, μήπως κόλλησε κάτι ή δεν είχε σήμα στο σημείο.. Το ότι αναβοσβήνει αργά το πράσινο σημαίνει πως δεν έχει σήμα ή δεν έχει πάρει IP, αφού ανάβει το πράσινο έχεις SIM κανονικά Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:32 μμ από Kozanitis1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nasos668 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:38 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:38 μμ Στις 30/10/2024 στις 8:34 ΜΜ, mindreader είπε Οι νεοι μετρητες, γνωριζουμε αν ειναι τηλεχειριζομενοι απο τη ΔΕΗ; Ή αν εχουν δυνατοτητα για τετοιο update; Θα μπορει πχ η ΔΕΗ να σου κοψει το ρευμα εξ'αποστασεως αν κρινει οτι συντρεχουν λογοι; Ναι έχουν αυτή την δυνατότητα, στην οθόνη κάτω από την κατανάλωση έχει την ένδειξη σήματος κινητής τηλεφωνίας και δίπλα ένα διακοπτακι δύο τέλειες με μια παύλα στο κέντρο όταν είναι κάθετη έχεις ρεύμα όταν είναι οριζόντια γίνεται διακοπή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα