Kozanitis1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Στις 26/9/2024 στις 10:26 ΜΜ, popopo είπε Στον δικό μου ανάβει σταθερά κόκκινο το alarm και το pwr, το πράσινο αναβοσβήνει αργά και δεν ανάβει η ένδειξη με το σήμα της κινητής (εμφανίζεται μόνο σε μια από τις εναλλασσόμενες οθόνες, όταν εμφανίζονται όλα τα σύμβολα της οθόνης). Να συμπεράνω ότι δεν έχω SIM? Αν αναβοσβήνει αργά το πράσινο (NET) σημαινει πως έχει SIM μέσα, αλλά δεν βρίσκει δίκτυο ή δεν έχει συνδεθεί.. Δοκίμασε να κλείσεις και ανοίξεις πάλι την ασφάλεια πριν τον μετρητή για να bootαρει πάλι μήπως ξεκολλήσει κάτι και συνδεθεί (θα αναβοσβήνει πιο γρήγορα το NET και θα εμφανιστεί η ένδειξη σήματος στην οθόνη) Δοκίμασε το και πες μας 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Νεος ηλεκτρονικος μετρητης... Που βαζουν τωρα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου On 30/09/2024 at 13:13, takoulou said: Τα κουτιά δεν τα βάζει ο ΔΕΗ αλλά ο Δεδδηε.. Απλά οι ενδείξεις είναι διαφορετικές γιατί μπορεί να παιρνει άλλη μέρα την ένδειξη που χρειάζεται.. Δυστυχώς αυτοί που θέλουν να κάνουν την ρευματοκλοπή το κάνουν και τώρα με τους ηλεκτρονικους μετρητές.. Απλά είναι λίγο πιο δυσκολο!!! Εδώ τους αφαιρούν τον μετρητή και αυτοί το κάνουν και παιρνουν μετά ρευμα απευθείας.. Χωρίς μετρητή.. Αν αναφέρεσαι στα κουτια της οπτικής ίνας τα λεγόμενα BEP, αυτά τα εγκαθιστούν εργολάβοι για λογαριασμό της FiberGrid, θυγατρικής της Δεη που έχει συσταθεί για τις οπτικές ίνες. Σε καμία περίπτωση δεν είναι έργο του Δεδδηε. Σε αυτά αναφερόμουν και οχι στους έξυπνους μετρητές αν αυτό κατάλαβες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhoneKiller Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Στις 30/9/2024 στις 2:39 ΜΜ, popopo είπε Σε εμένα δεν ανάβει η ένδειξη με τις γραμμούλες του σήματος της κινητής. Στον δικό σου που έχει sim υπάρχει η ένδειξη του σήματος; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popopo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου On 30/09/2024 at 21:17, Kozanitis1 said: Αν αναβοσβήνει αργά το πράσινο (NET) σημαινει πως έχει SIM μέσα, αλλά δεν βρίσκει δίκτυο ή δεν έχει συνδεθεί.. Δοκίμασε να κλείσεις και ανοίξεις πάλι την ασφάλεια πριν τον μετρητή για να bootαρει πάλι μήπως ξεκολλήσει κάτι και συνδεθεί (θα αναβοσβήνει πιο γρήγορα το NET και θα εμφανιστεί η ένδειξη σήματος στην οθόνη) Δοκίμασε το και πες μας Δεν φαίνεται κάποια ασφάλεια μέσα στο κουτί. Βέβαια τις προηγούμενες ημέρες είχαμε και κάποιες διακοπές ρεύματος οπότε φαντάζομαι θα είχε ξεκολλήσει εαν υπήρχε τέτοιο θέμα. Αφού δε βλέπω ακόμη γραμμούλες σήματος, μάλλον δεν έχω sim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Έφτιαξε η εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ που εμφάνιζε όλες τις κιλοβατώρες σαν ημέρας. Υπάρχει διαχωρισμός τώρα. Η ειδοποίηση για καταμέτρηση μου έλεγε ότι θα γίνει χθες αλλά έχει πιο παλιά ημερομηνία στην εφαρμογή. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Το τυρι ειναι η 'οικονομια' - και παιζεται ακομη κι αυτο αν ειναι οντως ετσι (!!!!!), η φάκα ομως ειναι το privacy, και το τι ξερουν οι αλλοι για τις ζωες και τις συνηθειες μας. Για μια ακομη φορα. Νεο ντοκυμαντερ απο Βρετανια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 45 λεπτά για χάσιμο.. δεν το βλέπω (literally) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, Doubt είπε 45 λεπτά για χάσιμο.. δεν το βλέπω (literally) χέσιμο διάβασα. Δεν έπεσα και πολύ έξω. Ο mindreader έχει πέσει για τα καλά στο τριπάκι του συνομοσιολογου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disord Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Με την προσθήκη των νέων μετρητών κάθε μηνιαίος λογαριασμός φαίνεται ως εκκαθαριστικός. Υπό αυτή την συνθήκη πως υπολογίζονται οι ΥΚΩ? πχ με τους τετραμηνιαίους η αλλάγη κλίμακας ερχόταν στις 1600 kwh , τώρα με ποιά μέθοδο θα υπολογιστούν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δεν ειναι το ιδιο φυσικα, αλλα στις ενεργοβορες συσκευες μου εχω tapo πριζακια, και ελεγχω την καταναλωση τους. Και αυτη την πληροφορια, την γνωριζω μονο εγω! Και ολο αυτο, ο ελεγχος της καταναλωσης, ειναι πολυ χρηστικο για μενα και κανω οικονομια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, mindreader είπε αυτη την πληροφορια, την γνωριζω μονο εγω! Νομίζεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) dumb meters οπως λεει και στο ντοκυμαντερ. Στη Βρετανια εγιναν λαθη με smart meters και χρεωσαν παραπανω σε πελατες, χιλιαδες λιρες λογαριασμων! Ωραιοι! Πολυ εξυπνο! Επισης χιλιαδες μετρητες θα παψουν να λειτουργουν οταν παψει το 2G/3G! Επισης λεει οτι αλλαζοντας παροχο, δεν ειναι σιγουρο οτι ο smart meter θα λειτουργει! Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 49 λεπτά πριν, disord είπε Με την προσθήκη των νέων μετρητών κάθε μηνιαίος λογαριασμός φαίνεται ως εκκαθαριστικός. Υπό αυτή την συνθήκη πως υπολογίζονται οι ΥΚΩ? πχ με τους τετραμηνιαίους η αλλάγη κλίμακας ερχόταν στις 1600 kwh , τώρα με ποιά μέθοδο θα υπολογιστούν? 1600/4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Στις 30/9/2024 στις 11:09 ΜΜ, takoulou είπε Νεος ηλεκτρονικος μετρητης... Που βαζουν τωρα... Μπορείς σε παρακαλώ να μάθεις αν σε αυτούς τοποθετούν SIM, ή αν συνδέονται μόνοι τους, λόγω NB-IoT σε δίκτυο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα