li@m Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Just now, takoulou said: Έτσι είναι το αλαρμ.. Μια χαρά.. Eχει τηλεμετρηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 33 minutes ago, li@m said: Eχει τηλεμετρηση; Ναι. Τον ίδιο έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
li@m Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, madboy said: Ναι. Τον ίδιο έχουμε. Καλή φάση. Να φανταστώ εγώ δεν θα μπορώ να έχω πρόσβαση; Τι πλεονεκτήματα θα έχω, αν έχω με την τηλεμέτρηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 15 minutes ago, li@m said: Καλή φάση. Να φανταστώ εγώ δεν θα μπορώ να έχω πρόσβαση; Τι πλεονεκτήματα θα έχω, αν έχω με την τηλεμέτρηση; Για να δινεις εσυ μετρήσεις στον πάροχο; Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί απο τοτε που μπήκε εξυπνος μετρητής. Εξαλείφεται η πιθανότητα λάθους απο τον υπάλληλο που λαμβάνει τις μετρήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juanjk Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, madboy είπε Ναι. Τον ίδιο έχουμε. Έτσι είναι οι ψηφιακοί μετρητές ανεξάρτητα τηλεμετρησης η όχι. Αυτούς δηλαδή βαζουν σε κάθε περιπτωση στις αντικαταστάσεις. Έχει κάποια ένδειξη ή ενσωματωμένο τσιπ για το αν στέλνει τις μετρήσεις στο δεδδηε ο συγκεκριμένος; Έχω δει ότι ο δεδδηε έχει κάνει μια πρώτη παραγγελία για 360κ μετρητές με τηλεμετρηση για πιλοτική εφαρμογή και στη συνέχεια τρεχει ο μειοδοτικός διαγωνισμός για τους 7Μ μετρητές ώστε σύντομα να μπορεί να βάζει σωρρευτικα. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από juanjk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, juanjk said: Έτσι είναι οι ψηφιακοί μετρητές ανεξάρτητα τηλεμετρησης η όχι. Αυτούς δηλαδή βαζουν σε κάθε περιπτωση στις αντικαταστάσεις. Έχει κάποια ένδειξη ή ενσωματωμένο τσιπ για το αν στέλνει τις μετρήσεις στο δεδδηε ο συγκεκριμένος; Έχω δει ότι ο δεδδηε έχει κάνει μια πρώτη παραγγελία για 360κ μετρητές με τηλεμετρηση για πιλοτική εφαρμογή και στη συνέχεια τρεχει ο μειοδοτικός διαγωνισμός για τους 7Μ μετρητές ώστε σύντομα να μπορεί να βάζει σωρρευτικα. Σε επικοινωνία με τον Δεδδηε μου είπαν οτι όντως είναι τηλεμετρούμενος. Επίσης να αναφέρω απο οταν το εγκατέστησαν, σε κάθε αλλαγή παρόχου οι ενδείξεις είναι πάντα αυξημένες σε σχέση με αυτές που δίνω εγώ στον πάροχο. Γιατί την ημέρα που γίνεται η αλλαγή παρόχου, γίνεται και τηλεμέτρηση. Με τον προηγούμενο μετρητή πάντα άλλαζα πάροχο με τις δικές μου ενδείξεις. Προφανώς και δεν ερχόταν υπάλληλος για καταμέτρηση γιατί αν ερχόταν σίγουρα δεν θα έβλεπε τις ίδιες ενδείξεις με τις δικές μου. Υ.γ. Αν δείς ο μετρητής έχει και 2 λαμπακια Receive Data και Transmit Data. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από madboy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popopo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Στον δικό μου ανάβει σταθερά κόκκινο το alarm και το pwr, το πράσινο αναβοσβήνει αργά και δεν ανάβει η ένδειξη με το σήμα της κινητής (εμφανίζεται μόνο σε μια από τις εναλλασσόμενες οθόνες, όταν εμφανίζονται όλα τα σύμβολα της οθόνης). Να συμπεράνω ότι δεν έχω SIM? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhoneKiller Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Στις 26/9/2024 στις 10:26 ΜΜ, popopo είπε Στον δικό μου ανάβει σταθερά κόκκινο το alarm και το pwr, το πράσινο αναβοσβήνει αργά και δεν ανάβει η ένδειξη με το σήμα της κινητής (εμφανίζεται μόνο σε μια από τις εναλλασσόμενες οθόνες, όταν εμφανίζονται όλα τα σύμβολα της οθόνης). Να συμπεράνω ότι δεν έχω SIM? Και εμένα ανάβει σταθερά απο την ώρα που έβαλαν την SIM. Πριν αναβόσβινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Στις 24/9/2024 στις 11:07 ΠΜ, li@m είπε Σε άλλα νέα μου αλλάξαν τον μετρητή ύστερα από αίτημα μου για νυχτερινό. Ο μετρητής που μου έβαλαν είναι αυτός Eίναι με τηλεμέτρηση; Επίσης το κόκκινο λαμπάκι γιατί είναι αναμμένο; Τέτοιο έχουν βάλει και στο διπλανό διαμέρισμα του γιου μου εδώ και ένα χρόνο αλλά μετρήσεις γίνονται ακόμη από υπάλληλο όπως και στα υπόλοιπους απλούς παλιους μετρητές. Πρόσφατα η ΔΕΗ στην περιοχή μας πέρασε και οπτικές ίνες για ιντερνετ. Εχουν φέρει τις ίνες κάτω από τα ρολόγια έχουν τοποθετήσει και κουτί μάλλον διανομής ίντερνετ αλλά ακόμη δεν υπάρχει σύνδεση γιατί συνεχίζουν εργασίες στους δρόμους με πέρασμα ινών. Μάλλον όταν συνδέσουν ενδεχομένως τότε θα μπορούν να δουν και τις ενδείξεις στα νέα ρολόγια της ΔΕΗ ή μπορούν να δουν και τώρα στο νέο του γιου μου;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Τέτοιο έχουν βάλει και στο διπλανό διαμέρισμα του γιου μου εδώ και ένα χρόνο αλλά μετρήσεις γίνονται ακόμη από υπάλληλο όπως και στα υπόλοιπους απλούς παλιους μετρητές. Πρόσφατα η ΔΕΗ στην περιοχή μας πέρασε και οπτικές ίνες για ιντερνετ. Εχουν φέρει τις ίνες κάτω από τα ρολόγια έχουν τοποθετήσει και κουτί μάλλον διανομής ίντερνετ αλλά ακόμη δεν υπάρχει σύνδεση γιατί συνεχίζουν εργασίες στους δρόμους με πέρασμα ινών. Μάλλον όταν συνδέσουν ενδεχομένως τότε θα μπορούν να δουν και τις ενδείξεις στα νέα ρολόγια της ΔΕΗ ή μπορούν να δουν και τώρα στο νέο του γιου μου;;;; Καλημέρα... Οι νέοι ηλεκτρονικοί μετρητές έχουν μια κάρτα sim μέσα.. Από εκεί βλέπουν κάποια πράγματα.. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, takoulou είπε Καλημέρα... Οι νέοι ηλεκτρονικοί μετρητές έχουν μια κάρτα sim μέσα.. Από εκεί βλέπουν κάποια πράγματα.. Ελπίζω τουλάχιστον με αυτούς τους μετρητές να σταματήσουν οι ρευματοκλοπές τις οποίες πληρώνουμε όσοι είμαστε συνεπείς και όχι κλέφτες ρεύματος.😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 6 hours ago, papoys1 said: Τέτοιο έχουν βάλει και στο διπλανό διαμέρισμα του γιου μου εδώ και ένα χρόνο αλλά μετρήσεις γίνονται ακόμη από υπάλληλο όπως και στα υπόλοιπους απλούς παλιους μετρητές. Πρόσφατα η ΔΕΗ στην περιοχή μας πέρασε και οπτικές ίνες για ιντερνετ. Εχουν φέρει τις ίνες κάτω από τα ρολόγια έχουν τοποθετήσει και κουτί μάλλον διανομής ίντερνετ αλλά ακόμη δεν υπάρχει σύνδεση γιατί συνεχίζουν εργασίες στους δρόμους με πέρασμα ινών. Μάλλον όταν συνδέσουν ενδεχομένως τότε θα μπορούν να δουν και τις ενδείξεις στα νέα ρολόγια της ΔΕΗ ή μπορούν να δουν και τώρα στο νέο του γιου μου;;;; Καλημέρα. Ρωτήστε αν έχει ξεκινήσει η τηλεμέτρηση εφόσον εχετε έξυπνο μετρητή. Εμενα όταν αντικατέστησαν τον παλιό μετά απο 2-3 εργάσιμες ξεκίνησε η τηλεμέτρηση. Απο τότε που μπήκε έξυπνος μετρητής, όσες αλλαγές παρόχων έχω κάνει, οι Kwh παρατηρώ οτι είναι πάντα διαφορετικές απο αυτές που έχω δηλώσει εγώ όταν κάνω την αίτηση αλλαγής. Τα κουτιά που βάζει η Δεη είναι καθαρά για ιντερνετ. Βεβαια αν ρωτήσεις τους τεχνικούς που τα εγκαθιστουν θα σου πούν οτι είναι για τους μετρητές ρευματος. Ξεκάθαρη ανακρίβεια για ευνοητους λόγους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, madboy είπε Τα κουτιά που βάζει η Δεη είναι καθαρά για ιντερνετ. Βεβαια αν ρωτήσεις τους τεχνικούς που τα εγκαθιστουν θα σου πούν οτι είναι για τους μετρητές ρευματος. Ξεκάθαρη ανακρίβεια για ευνοητους λόγους... Μπα ολοι το γνωρίζουν ότι πρόκειται για δίκτυο ιντερνετ εξάλλου έχουν σκάψει τους περισσότερους δρόμους και περνάνε οπτική ίνα απλά υπέθεσα μήπως στο δίκτυο συνδέσουν και τους μετρητές αλλά άκουσα ότι μετρητές παίρνουν τσιπάκι και λειτουργούν αυτόνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, madboy είπε Καλημέρα. Ρωτήστε αν έχει ξεκινήσει η τηλεμέτρηση εφόσον εχετε έξυπνο μετρητή. Εμενα όταν αντικατέστησαν τον παλιό μετά απο 2-3 εργάσιμες ξεκίνησε η τηλεμέτρηση. Απο τότε που μπήκε έξυπνος μετρητής, όσες αλλαγές παρόχων έχω κάνει, οι Kwh παρατηρώ οτι είναι πάντα διαφορετικές απο αυτές που έχω δηλώσει εγώ όταν κάνω την αίτηση αλλαγής. Τα κουτιά που βάζει η Δεη είναι καθαρά για ιντερνετ. Βεβαια αν ρωτήσεις τους τεχνικούς που τα εγκαθιστουν θα σου πούν οτι είναι για τους μετρητές ρευματος. Ξεκάθαρη ανακρίβεια για ευνοητους λόγους... Τα κουτιά δεν τα βάζει ο ΔΕΗ αλλά ο Δεδδηε.. Απλά οι ενδείξεις είναι διαφορετικές γιατί μπορεί να παιρνει άλλη μέρα την ένδειξη που χρειάζεται.. 6 λεπτά πριν, papoys1 είπε Μπα ολοι το γνωρίζουν ότι πρόκειται για δίκτυο ιντερνετ εξάλλου έχουν σκάψει τους περισσότερους δρόμους και περνάνε οπτική ίνα απλά υπέθεσα μήπως στο δίκτυο συνδέσουν και τους μετρητές αλλά άκουσα ότι μετρητές παίρνουν τσιπάκι και λειτουργούν αυτόνομα. Δυστυχώς αυτοί που θέλουν να κάνουν την ρευματοκλοπή το κάνουν και τώρα με τους ηλεκτρονικους μετρητές.. Απλά είναι λίγο πιο δυσκολο!!! Εδώ τους αφαιρούν τον μετρητή και αυτοί το κάνουν και παιρνουν μετά ρευμα απευθείας.. Χωρίς μετρητή.. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από takoulou 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popopo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 14 hours ago, PhoneKiller said: Και εμένα ανάβει σταθερά απο την ώρα που έβαλαν την SIM. Πριν αναβόσβινε. Σε εμένα δεν ανάβει η ένδειξη με τις γραμμούλες του σήματος της κινητής. Στον δικό σου που έχει sim υπάρχει η ένδειξη του σήματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα