Doubt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Στις 23/5/2022 στις 11:37 ΜΜ, greekfragma είπε αυτό που έπρεπε να το δουν το είδαν. οι συνέπειες θα είναι σε αυτόν που το έπραξε. ξέρουν που πάνε τα καλώδια. δεν είναι άσχετοι. Γενικότερη απορία. Αυτός που έκλεψε θα διωχθεί, αυτός που πλήρωσε τι κάνει; Για 30€ πχ μάλλον δεν αξίζει να κάνει τίποτα, αλλά αν είναι 1000€ ας πούμε; Αγωγή στον κλέφτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themisps Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μια ερωτηση...αν ξερει καποιος.. Σε ηλεκτρονικο μετρητη εχει σβησει η οθονη... δουλευει κανονικα οταν πατηθει το μαυρο κουμπακι διπλα του...αναβει και δειχνει ενδειξεις αλλα μετα απο 2 λεπτα ξανασβηνει η οθονη!! ξερει κανεις τι παιζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 3 minutes ago, themisps said: Μια ερωτηση...αν ξερει καποιος.. Σε ηλεκτρονικο μετρητη εχει σβησει η οθονη... δουλευει κανονικα οταν πατηθει το μαυρο κουμπακι διπλα του...αναβει και δειχνει ενδειξεις αλλα μετα απο 2 λεπτα ξανασβηνει η οθονη!! ξερει κανεις τι παιζει?? παραείναι έξυπνος. νέο μοντέλο που η οθόνη ανάβει μόνο όταν τον ξυπνήσεις για ανάγνωση; μπορείς να στείλεις μια φωτογραφία στο ΔΕΔΔΗΕ και να σου απαντήσουν αν λειτουργεί σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 47 λεπτά πριν, themisps είπε Μια ερωτηση...αν ξερει καποιος.. Σε ηλεκτρονικο μετρητη εχει σβησει η οθονη... δουλευει κανονικα οταν πατηθει το μαυρο κουμπακι διπλα του...αναβει και δειχνει ενδειξεις αλλα μετα απο 2 λεπτα ξανασβηνει η οθονη!! ξερει κανεις τι παιζει?? Καλημερα... Δηλαδη τι κανει ο μετρητης σβηνει και δεν τρεχουν οι ενδειξεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
than2031995 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 19/7/2022 στις 5:00 ΜΜ, pdamigos είπε Καλησπέρα, να ρωτήσω το εξής: Στους παλιούς μετρητές έβλεπες την ρόδα να γυρίζει και καταλάβαινες αν υπάρχει κατανάλωση. Έκλεινες το γενικό και έπρεπε να σταματήσει να γυρνάει, διαφορετικά κάτι συνέβαινε. Στους καινούργιους μετρητές που είναι ψηφιακοί πως βλέπεις ότι υπάρχει κατανάλωση; Επίσης η ρόδα ήταν πολύ ευαίσθητη, στις ψηφιακές ενδείξεις πόση ώρα πρέπει να κάτσεις να βλέπεις αν θα αλλάξει η ένδειξη αν η κατανάλωση είναι μικρή; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος; Αν έχεις αυτόν τον μετρητή μπορείς να πατήσεις αυτό το κουμπί μέχρι να δείξει τα αμπέρ (Χ.ΧΧ Α) όπου ουσιαστικά βλέπεις ζωντανά πόσα αμπέρ καταναλώνεις στην κάθε φάση του σπιτιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Όσο συχνότερα αναβοσβηνει το λαμπάκι kWh τόσο μεγαλύτερη κατανάλωση έχεις εκείνη τη στιγμή.. Άλλωστε σου λέει πχ κάθε τόσα imp είναι μια kWh.. Όπως στους αναλογικούς ήταν πχ 250 περιστροφές μία kWh.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_souvlaki Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Θέλω και εγώ παιδιά να κάνω μία ερώτηση. Έχω ένα πολύ παλιό μετρητή μονοφασικό ο οποίος είναι χωμένος μέσα σε τοίχο (δεν έχει πολύ περιθώριο γύρο για πχ μεγαλύτερο μετρητή) και έχουμε βάλει πορτάκι μπροστά με αλουμίνιο-τζάμι... συνεπώς δεν θέλω να κάνω μερεμέτια...θέλω όμως να βάλω νυχτερινό. Ξέρετε αν ζητήσω αλλαγή άμα αυτοί οι ψηφιακοί θα χωράνε εκεί; Είναι μικροί σχετικά σε μέγεθος; (Όταν γυρίσω σπίτι θα μετρήσω το μέγεθος του να σας πω ακριβώς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Θέλω και εγώ παιδιά να κάνω μία ερώτηση. Έχω ένα πολύ παλιό μετρητή μονοφασικό ο οποίος είναι χωμένος μέσα σε τοίχο (δεν έχει πολύ περιθώριο γύρο για πχ μεγαλύτερο μετρητή) και έχουμε βάλει πορτάκι μπροστά με αλουμίνιο-τζάμι... συνεπώς δεν θέλω να κάνω μερεμέτια...θέλω όμως να βάλω νυχτερινό. Ξέρετε αν ζητήσω αλλαγή άμα αυτοί οι ψηφιακοί θα χωράνε εκεί; Είναι μικροί σχετικά σε μέγεθος; (Όταν γυρίσω σπίτι θα μετρήσω το μέγεθος του να σας πω ακριβώς) Ναι χωράνε, δες φωτό για να πάρεις μια ιδέα για το μέγεθος τους 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_souvlaki Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ναι χωράνε, δες φωτό για να πάρεις μια ιδέα για το μέγεθος τους Ευχαριστώ πολύ. Θα πάρω κανένα τηλέφωνο τον ΔΕΔΔΗΕ να δω την διαδικασία αλλαγής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Ευχαριστώ πολύ. Θα πάρω κανένα τηλέφωνο τον ΔΕΔΔΗΕ να δω την διαδικασία αλλαγής. Γιατί, εσύ θα την κάνεις? Άσε που στο τηλ δεν θα ξέρουν τέτοιες τεχνικές λεπτομέρειες. Εκτός και αν εννοείς τη διαδικασία να αιτηθείς νυχτερινό, αν ναι τα λέει όλα στον σύνδεσμο παρακάτω: https://deddie.gr/el/upiresies/nikterino-timologio/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_souvlaki Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Γιατί, εσύ θα την κάνεις? Άσε που στο τηλ δεν θα ξέρουν τέτοιες τεχνικές λεπτομέρειες. Εκτός και αν εννοείς τη διαδικασία να αιτηθείς νυχτερινό, αν ναι τα λέει όλα στον σύνδεσμο παρακάτω: https://deddie.gr/el/upiresies/nikterino-timologio/ Ναι τη διαδικασία εννοώ. Ευχαριστώ και πάλι. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από nick_souvlaki 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Ναι τη διαδικασία εννοώ. Ευχαριστώ και πάλι. Καλημέρα.. Θα πρεπει να πληρωσεις... Και μετά θα έρθουν.. Μπορεί να παρει και δυο έως τέσσερεις μήνες.. Και όταν θα έρθουν να τοποθετήσουν τον νέο μετρητή θα δουν και τον χώρο εκεί αν χωράει.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Γιατί, εσύ θα την κάνεις? Άσε που στο τηλ δεν θα ξέρουν τέτοιες τεχνικές λεπτομέρειες. Εκτός και αν εννοείς τη διαδικασία να αιτηθείς νυχτερινό, αν ναι τα λέει όλα στον σύνδεσμο παρακάτω: https://deddie.gr/el/upiresies/nikterino-timologio/ Ο Τομεας Μελετων σε ΔΕΔΔΗΕ που ασχολειται με αυτα μια χαρα τις ξερει ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Ο Τομεας Μελετων σε ΔΕΔΔΗΕ που ασχολειται με αυτα μια χαρα τις ξερει ... Ο τομέας μελετών σαφώς, η εξυπηρέτηση πελατών όμως δεν έχει ιδέα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ο τομέας μελετών σαφώς, η εξυπηρέτηση πελατών όμως δεν έχει ιδέα... Αν της τεθει το ερωτημα μπορει να μαθει και να απαντησει ή να παραπεμψει τηλεφωνικα σε Μελετες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα