Προς το περιεχόμενο

Νέοι μετρητές ΔΕΗ

pdamigos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 782
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμείς έχουμε 2 μετρητές (1 έξυπνο και 1 παλιό). Μπορώ να αιτηθώ κάπου να αλλάξουν τον παλιό;
Δεν θα ήθελα να έχω τον μπελά του να θυμάμαι πότε είναι η καταμέτρηση και να αφήνω ξεκλείδωτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Εμείς έχουμε 2 μετρητές (1 έξυπνο και 1 παλιό). Μπορώ να αιτηθώ κάπου να αλλάξουν τον παλιό;
Δεν θα ήθελα να έχω τον μπελά του να θυμάμαι πότε είναι η καταμέτρηση και να αφήνω ξεκλείδωτα.

Οχι δεν γινεται... Μονο αν ζητησεις να μπει νυχτερινο τοτε θα σου αλλαξουν τον μετρητη...

• Thanks 1

19 λεπτά πριν, takoulou είπε

Οχι δεν γινεται... Μονο αν ζητησεις να μπει νυχτερινο τοτε θα σου αλλαξουν τον μετρητη...

κι αν ο παλιός πάθει κάποια "βλάβη";

Excited Season 4 GIF by The Office

• Haha 5

1 ώρα πριν, Gatoskylo8 είπε

Ακριβώς όπως είπαν, αίτηση για νυκτερινό (αν δεν υπάρχει ήδη), αλλιώς βλάβη (δύσκολα)

Μην επιχειρήσεις να "φτιάξεις μια βλάβη", θα φαίνεται και ίσως μπλέξεις αργότερα αν ελεγχθεί 

• Thanks 1

2 ώρες πριν, Doubt είπε

Άλλο αυτό. Πες τους ότι θες αλλαγή μετρητή επειδή υποπτεύεσαι πως δεν μετράει σωστά και οι καταναλώσεις σου είναι μικρότερες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Άλλο αυτό. Πες τους ότι θες αλλαγή μετρητή επειδή υποπτεύεσαι πως δεν μετράει σωστά και οι καταναλώσεις σου είναι μικρότερες. 

Δυσκολο... Θα το κοιταξουν...  Μπορει να χρεωσουν ασκοπη μεταβαση τεχνικου...

Επεξ/σία από takoulou

3 hours ago, Doubt said:

Προσοχη στις "βλαβες" γιατι (α) ειναι ζωντανο ρευμα και βαραει και (β) κανονικα βασει πολιτικης η αντικατασταση μετρητη υπαιτιοτητα του πελατη χρεωνεται, και ο μετρητης και η εργασια του συνεργειου.

Επισκέπτης
4 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Εμείς σε ακινητο σε νησί κάναμε αίτηση και ήρθαν από ΔΕΔΔΗΕ και μας τον άλλαξαν σε νέου τύπου.

2 ώρες πριν, takoulou είπε

Δυσκολο... Θα το κοιταξουν...  Μπορει να χρεωσουν ασκοπη μεταβαση τεχνικου...

Έχω τριφασικό 25.

Αν ζητήσω μείωση ισχύος στα 15KVA, θα αλλάξει ο μετρητής και ο καινούργιος θα έχει κόστος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, jimsomebody είπε

Για μετακίνηση (επιτέλους)έξω από την αυλή στη μάντρα του μετρητή δέχονται ή με χρεώνουν και πάλι? Είναι του 50....

Σιγουρα θα πληρωσεις για την μετακινηση.. Θα ερθουν να το δουν.. Νεο παροχικο καλωδιο,  στυλος που θα πεσει το καλωδιο μεσα κτλπ.. Και θα ερθουν απο τον Δεδδηε να το εγκρινουν σε ποιο σημειο..

Νεα ΥΔΕ...

https://deddie.gr/el/upiresies/sundesi-me-to-diktuo/metatopiseis-stulou-kalwdiou-paroxismetriti/metatopisi-paroxis-metriti-xamilis-tasis-xt/

27 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έχω τριφασικό 25.

Αν ζητήσω μείωση ισχύος στα 15KVA, θα αλλάξει ο μετρητής και ο καινούργιος θα έχει κόστος?

Γιατι να το ζητησεις; Ποιος ο λογος; Δεν εναι ευκολο αυτο να γινει...Θελει πολλα χαρτια... Νεα σχεδια ηλεκτρολογου.. 

https://deddie.gr/el/upiresies/sundesi-me-to-diktuo/epauksisimeiwsi-isxuos-ufistamenis-ilektrodotisis/

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Έχω τριφασικό 25.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, jimsomebody είπε

Για μετακίνηση (επιτέλους)έξω από την αυλή στη μάντρα του μετρητή δέχονται ή με χρεώνουν και πάλι? Είναι του 50....

Θα πληρωσεις και μαλιστα αρκετα .Το αντιμετωπισα περυσι στο χωριο της γυναικας μου .Θελει σχεδιο απο μηχανολογο , ειδκο κουτι με διαστασεις που θελει ο ΔΕΔΔΗΕ κλπ κλπ .Φυσικα και νεα ΥΔΕ

Κοστος πανω απο 500 ευρω ειχα υπολογισει 

Μονο για την μελετη ηθελε 250 ευρω 

Το εκανα στη ...ζουλα  με προσωπικη.... αναθεση χωρις χαρτια σε τεχνιτες και το ρολοι απο την πυλωτη βγηκε στον τοιχο στο δρόμο όπως όλλα στη γειτονιά .Πολυ πολυ μικροτερο κοστος .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...