takoulou Δημοσ. 16 Μαρτίου Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Mule206 είπε Καλημέρα. Και σε μένα το ίδιο είχε γίνει, το είχα αναφέρει στο θέμα εδώ στην προηγούμενη σελίδα. Μου ήρθε μήνυμα για μέτρηση στις 28/2 αλλά η πραγματική μέτρηση έγινε στις 23. Όπως βλέπω και στη δική σου περίπτωση έχουμε διαφορά 5 ημερών στη καταμετρηση. Μηπως τότε ανοίγει το περιθώριο ημερών καταμετρησης και το σύστημα τη παίρνει αυτόματα εκείνη τη μέρα; Καλημέρα... Αυτό θα το ρωτήσεις στον Δεδδηε... Από εκεί θα φαίνεται πότε είναι η καταμέτρηση; Η ημερομηνία που θα γίνεται.. Δεν πιστεύω να αλλάζουν.. Η αυτή που αναγράφει το έντυπο του λογαριασμού.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 16 Μαρτίου Share Δημοσ. 16 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημέρα... Αυτό θα το ρωτήσεις στον Δεδδηε... Από εκεί θα φαίνεται πότε είναι η καταμέτρηση; Η ημερομηνία που θα γίνεται.. Δεν πιστεύω να αλλάζουν.. Η αυτή που αναγράφει το έντυπο του λογαριασμού.. Καλημέρα. Στο λογαριασμο αναφέρει μέχρι και 23/2. Επισης στις 28/2 που τυπικά θα έπαιρναν τη μέτρηση, οι μετρήσεις που έγραφε στην εφαρμογή δεν συμβαδιζαν με αυτές του μετρητή.. (ο μετρητής έδειχνε αρκετά παραπάνω), που τελικά το καταλαβα όταν ήρθε και ο λογαριασμός που ανέφερε ότι η κατανάλωση αφορούσε μέχρι 23 και όχι στις 28. Επίσης μπαίνω στο app του δεδδηε να δω και από εκεί το ιστορικό και μου βγάζει σφάλμα. Ίσως κάτι αναβαθμιζουνε Επεξ/σία 16 Μαρτίου από Mule206 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 16 Μαρτίου Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 45 λεπτά πριν, Mule206 είπε Καλημέρα. Στο λογαριασμο αναφέρει μέχρι και 23/2. Επισης στις 28/2 που τυπικά θα έπαιρναν τη μέτρηση, οι μετρήσεις που έγραφε στην εφαρμογή δεν συμβαδιζαν με αυτές του μετρητή.. (ο μετρητής έδειχνε αρκετά παραπάνω), που τελικά το καταλαβα όταν ήρθε και ο λογαριασμός που ανέφερε ότι η κατανάλωση αφορούσε μέχρι 23 και όχι στις 28. Επίσης μπαίνω στο app του δεδδηε να δω και από εκεί το ιστορικό και μου βγάζει σφάλμα. Ίσως κάτι αναβαθμιζουνε Στον λογαριασμό αναγράφει επάνω την συγκεκριμένη ημερομηνία για καταμέτρηση... Σε λίγο καιρό θα υπάρξουν οι μηνιαίες καταμέτρησεις.. Αυτή δεν αλλάζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, takoulou είπε Στον λογαριασμό αναγράφει επάνω την συγκεκριμένη ημερομηνία για καταμέτρηση... Σε λίγο καιρό θα υπάρξουν οι μηνιαίες καταμέτρησεις.. Αυτή δεν αλλάζει.. Αναλυτικα ο λογαραισμος εμφανιζεται αρκετες μερες μετα την εκδοση του .Σε μενα καομα δεν φαινεται ποτε εγινε η καταμετρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 16 Μαρτίου Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 16 λεπτά πριν, takoulou είπε Στον λογαριασμό αναγράφει επάνω την συγκεκριμένη ημερομηνία για καταμέτρηση... Σε λίγο καιρό θα υπάρξουν οι μηνιαίες καταμέτρησεις.. Αυτή δεν αλλάζει.. Μηνιαία καταμετρηση με τηλεμετρηση έχω και εγώ. Απλα λέμε με το φίλο παραπάνω πως οι ημερομηνίες που δίνει ο δεδδηε για μέτρηση μέσω τηλεμετρησης δεν στέκουν και έχουν κάποιες μέρες απόκλιση... Στις περιπτώσεις μας αυτή η απόκλιση είναι 5 μέρες πριν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 16 Μαρτίου Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, Mule206 είπε Μηνιαία καταμετρηση με τηλεμετρηση έχω και εγώ. Απλα λέμε με το φίλο παραπάνω πως οι ημερομηνίες που δίνει ο δεδδηε για μέτρηση μέσω τηλεμετρησης δεν στέκουν και έχουν κάποιες μέρες απόκλιση... Στις περιπτώσεις μας αυτή η απόκλιση είναι 5 μέρες πριν. Όντως, όσοι είναι με τηλεμέτρηση, γίνεται 4-5 ημέρες πριν από την ημερομηνία που λέει στο λογαριασμό.. Επίσης βγάζει νόημα γιατί είναι περίπου στις 30 ημέρες από την τελευταία περίοδο τιμολόγησης.., πχ αν ο τελευταίος λογαριασμός έλεγε πχ από 15/2-16/3, μπορεί να γράφει επόμενη καταμέτρηση 20/4, αλλά θα γίνει στις 16/4 περίπου που συμπληρώνει 30 ημέρες.., το έχουν παρατηρήσει και άλλοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 16 Μαρτίου Share Δημοσ. 16 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Όντως, όσοι είναι με τηλεμέτρηση, γίνεται 4-5 ημέρες πριν από την ημερομηνία που λέει στο λογαριασμό.. Όχι δεν λέω αυτό. Απλα παρατήρησα στη προηγούμενη τηλεμετρηση ότι δεν έγινε στην ώρα της (28/2 στη δική μου περίπτωση) αλλά 5 μέρες πριν Δηλ ο λογαριασμός έχει σωστή περίοδο, η τηλεμετρηση δεν συμβαδίζει με την ημερομηνία που δίνουν αλλά γίνεται πιο νωρίς.. Edit Οκ τώρα καταλαβα. Εννοείς την ημερομηνία επομενης καταμετρησης που αναφέρει στο λογαριασμό. Εγώ εννοούσα την ημερομηνία κατανάλωσης που γράφει στο λογαριασμό. Οπότε ναι το ίδιο λέμε. Επεξ/σία 16 Μαρτίου από Mule206 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 28 λεπτά πριν, Mule206 είπε Στις περιπτώσεις μας αυτή η απόκλιση είναι 5 μέρες πριν. Ετσι και σε μενα ...Ελεγε 13 Μαρτιου και εγινε Μαρτιου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_uoa Δημοσ. 16 Μαρτίου Share Δημοσ. 16 Μαρτίου Και το app και η σελίδα https://apps.deddie.gr/mdp/intro.html είναι off. Έμαθε κάποιος εκ των έσω κάτι σχετικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 3 ώρες πριν, christos_uoa είπε Και το app και η σελίδα https://apps.deddie.gr/mdp/intro.html είναι off. Έμαθε κάποιος εκ των έσω κάτι σχετικά? Μάλλον έχει πρόβλημα Και σε μένα το ίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου Τωρα το παρατηρησα Συμφώνα με τις ενδείξεις από την εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ νομίζω υπάρχει πρόβλημα στην ημερησία κατανάλωση 4850-4491 = 359 κιλοβατώρες και όχι 562 που αναφέρεται Στην νυχτερινή κατανάλωση δεν υπάρχει πρόβλημα Η τιμολογηση απο ΔΕΗ εγινε σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 41 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τωρα το παρατηρησα Συμφώνα με τις ενδείξεις από την εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ νομίζω υπάρχει πρόβλημα στην ημερησία κατανάλωση 4850-4491 = 359 κιλοβατώρες και όχι 562 που αναφέρεται Στην νυχτερινή κατανάλωση δεν υπάρχει πρόβλημα Η τιμολογηση απο ΔΕΗ εγινε σωστα 359+203=562 To πάνω είναι η συνολική κατανάλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, EchiDNA είπε 359+203=562 To πάνω είναι η συνολική κατανάλωση. Το αναφέρει όμως σαν ημερήσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 ώρα πριν, EchiDNA είπε To πάνω είναι η συνολική κατανάλωση. To οποίο ωστόσο είναι λάθος. Πάνω έπρεπε να δείχνει τις ημερήσιες και κάτω τις νυχτερινές. Το σύνολο των καταναλώσεων εμφανίζεται στο πεδίο των ημερήσιων, μόνον όταν η παροχή του πελάτη δεν έχει ενεργό νυχτερινό ωράριο λειτουργίας, αλλά τότε απουσιάζει το πεδίο των νυχτερινών. 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Συμφώνα με τις ενδείξεις από την εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ νομίζω υπάρχει πρόβλημα στην ημερησία κατανάλωση Πότε έγινε αλλαγή της παροχής με ενεργοποίηση του νυχτερινού ωραρίου; Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όταν την έκανα σε μία παροχή. Μάλιστα η διαφορά ήταν 2.500 κιλοβατώρες στον πρώτο λογαριασμό και ζήτησα επανακαταμέτρηση, οπότε βγήκε σωστός 2 βδομάδες αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου Ναι, προφανώς και είναι λάθος. Απλά ανέφερα (βιαστικά) ότι αντί για ημερήσιες έβαλαν συνολικές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα