Προς το περιεχόμενο

Νέοι μετρητές ΔΕΗ

pdamigos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αμεσα τηλεφωνο σε ΔΕΔΔΗΕ 800 400 4000

ανοιξα ηδη αίτημα στη πλατφόρμα της δεδδη για βλαβη

ανεβασα και μια φωτο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, valadsk είπε

ανοιξα ηδη αίτημα στη πλατφόρμα της δεδδη για βλαβη

ανεβασα και μια φωτο. 

Θα σου ελεγα να παρεις και τηλεφωνο 

Δυστυχως τις βλαβες του ΔΕΔΔΗΕ τις διαχειριζεται εργολαβος με οτι κακο μπορει να σημαινει αυτο .

• Like 1

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Θα σου ελεγα να παρεις και τηλεφωνο 

Δυστυχως τις βλαβες του ΔΕΔΔΗΕ τις διαχειριζεται εργολαβος με οτι κακο μπορει να σημαινει αυτο .

με πήραν τηλέφωνο μόλις είδαν το αίτημα απο τον τοπικό δεδδηε. 

μου λέει δεν μπορούμε να ρθουμε και θα κλείσω την βλάβη εφόσον εχετε ρεύμα.

υπάρχουν άλλα νοικοκυριά στην περιοχή σας που είναι χωρίς ρεύμα δυο και τρεις ημέρες και προηγούνται, το καταλαβαίνετε πιστεύω. φυσικά είπα.

σταματήστε κάποιο αυτοκίνητο όταν δειτε του δεδδηε και ζητηστε να σας τον κουμπώσουν παλι. δεν σταματαει να γραφει ο ηλεκτρονικος εφοσον εχετε ρευμα, δεν ειναι σαν τους παλιους. αυτά μου ειπαν.

Έχοντας πιστεύω το ρεκόρ (16 μήνες αναμονή) τελικά τα τηλ και τα μαιλ στον ΔΕΔΔΗΕ τα πετάνε στα σκουπίδια. Μόλις έστειλα μαιλ στη ΡΑΕ ω του θαύματος εμφανίστηκαν στο τηλ να με ενημερώσουν ότι θα το βάλουν τις επόμενες 6 ημέρες. Ψέλισαν και κάτι για εργολάβους και μηχανάκια που όμως δεν δικαιολογούν τόσο μεγάλη αναμονή όπως είπαν μόνοι τους. 

• Like 1

17 λεπτά πριν, valadsk είπε

υπάρχουν άλλα νοικοκυριά στην περιοχή σας που είναι χωρίς ρεύμα δυο και τρεις ημέρες και προηγούνται, το καταλαβαίνετε πιστεύω. φυσικά είπα.

σταματήστε κάποιο αυτοκίνητο όταν δειτε του δεδδηε και ζητηστε να σας τον κουμπώσουν παλι. δεν σταματαει να γραφει ο ηλεκτρονικος εφοσον εχετε ρευμα, δεν ειναι σαν τους παλιους. αυτά μου ειπαν.

Καλημερα... Φαινεται οτι ο μετρητης εχει φυγει απο την θεση του... Καποια βιδα εφυγε.. Δεν υπαρχει προβλημα..

3 ώρες πριν, valadsk είπε

Καλημέρα. Ξυπνάω σήμερα και τι να δω; Ο μετρητής πεσμένος μπροστά μέσα στο κουβούκλιο και το πράσινο λαμπάκι του Net να αναβοσβήνει ενώ δεν συναίβενε πριν. Τι να κάνω; φοβάμαι μην δεν καταγράφει και την πατήσω. καμιά ιδέα? το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ο αέρας. 

323847048_446505114244833_6456359116498358692_n.jpg

Αν δεν έχει πειραχτεί καμιά σφραγίδα είτε στη χελώνα (κουτί μεταλλικό) είτε στο μετρητή, πιθανόν τίποτα δεν έπαθε απλά βάζουν μια δύο βίδες ίσως κλώτσησε καμία και "έπεσε" μέσα στη χελώνα, κρατιέται και από τα καλώδια, αλλά ιδανικά να τον επανατοποθετούσαν στη θέση του.

Το NET μήπως δεν είχες προσέξει καλά, αλλά σε όλους αναβοσβήνει αφού δεν λειτουργεί η τηλε-διαχείριση.

Να μην μετράει απίθανο, μην αγχώνεσαι..

Αν υποπτεύεσαι πως κάποιος τον "σκάλισε" και έχει παραβιαστεί/κοπεί σφραγίδα, τηλέφωνο στην αστυνομία να έρθει να το καταγράψει και να πάρεις αντίγραφο.

1 ώρα πριν, valadsk είπε

Εγώ θα έλεγα...δεν το κλείνεις, μένει ανοιχτό, αλλιώς θα στείλω πάλι αίτημα, μαζί με το διάλογο που κάναμε...και βάλτο σε σειρά να έρθετε. 

Τί πάει να πει δεν μπορούν να έρθουν; Αν δεν μπορούν, ας το δηλώσουν, να λυθεί το συμβόλαιο, να το πάρει εργολάβος που μπορεί.

• Like 1

2 ώρες πριν, valadsk είπε

Η παροχή κρέμεται από μια βίδα στο επάνω μέρος.. Μάλλον έφυγε αυτή.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θέμα είναι ότι το πράσινο δεν άναβε τόσο πολύ για αυτό και αγχώθηκα.

Ο μετρητής είναι στο μπαλκόνι μονοκατοικίας (πατρικό) δεν μπορεί να τον πειράξει κανένας 100%, μόνο εγώ ασχολούμαι με αυτά. δεν ξέρω τι να πω, φοβάμαι να βάλω χέρι να τον στερεώσω.

Επίσης έχουν δεμένο σφραγισμένο με σύρμα το κουβούκλιο και στο τέλος έχει ένα κυκλικό πλαστικό με qr code που το είχαν σκανάρει όταν τον πέρασαν. Αν τα κόψω αυτά για να ανοίξω το κουβούκλιο και τον στερεώσω εκ νέου δεν θα είναι παράνομο?

Επεξ/σία από valadsk

2 λεπτά πριν, valadsk είπε

Ο μετρητής είναι στο μπαλκόνι μονοκατοικίας (πατρικό) δεν μπορεί να τον πειράξει κανένας 100%, μόνο εγώ ασχολούμαι με αυτά. δεν ξέρω τι να πω, φοβάμαι να βάλω χέρι να τον στερεώσω.

Επίσης έχουν δεμένο σφραγισμένο με σύρμα το κουβούκλιο και στο τέλος έχει ένα κυκλικό πλαστικό με qr code που το είχαν σκανάρει όταν τον πέρασαν. Αν τα κόψω αυτά για να ανοίξω το κουβούκλιο και τον στερεώσω εκ νέου δεν θα είναι παράνομο?

Παράτα το όπως είναι, ΜΗΝ πειράξεις/κόψεις σύρματα ή σφραγίδες!

Επίσης μην σκαλίζεις γιατί το κουβούκλιο που λες είναι μεταλλικό και αν κάπου ένα φθαρμένο καλώδιο κάνει επαφή σε τίναξε!

Δες αν μπορείς να βρεις τοπικά να έρθουν να τον στερεώσουν, εσύ δεν πειράζεις ΤΙΠΟΤΑ!

• Like 1

8 λεπτά πριν, valadsk είπε

Το αφήνεις όπως είναι. Όταν έρθει κάποιος να πάρει μέτρηση θα το δει και θα το δηλώσει για να επισκευαστεί.

Ούτε πειράζεις τίποτα εσύ, εννοείται.

• Like 1

Τι να πω τώρα, τον πόνο μου θα πω...
Αλλάξανε το ρολόι τον Δεκέμβρη (λόγω βλάβης) και στις 11/1 ήταν να προγραμματισμένο πάρουν μέτρηση.
Έλα μου που τη συγκεκριμένη ημερομηνία δεν μπόρεσαν να πάρουν μέτρηση, καθώς είχαμε θέμα με τη διαχείριση και δεν τους άνοιξε κανένας.
Έβγαλαν τέλος πάντων έναντι με την αντιστοιχία την περυσινή, αλλά με ενδείξεις του μετρητή του παλιού ρολογιού.
Πως περνάω τώρα εγώ τις τιμές του νέου στο e-self metering που με πετάει έξω;
Ρε τι τραβάμε....

2 ώρες πριν, nikos_abel είπε

Τι να πω τώρα, τον πόνο μου θα πω...
Αλλάξανε το ρολόι τον Δεκέμβρη (λόγω βλάβης) και στις 11/1 ήταν να προγραμματισμένο πάρουν μέτρηση.
Έλα μου που τη συγκεκριμένη ημερομηνία δεν μπόρεσαν να πάρουν μέτρηση, καθώς είχαμε θέμα με τη διαχείριση και δεν τους άνοιξε κανένας.
Έβγαλαν τέλος πάντων έναντι με την αντιστοιχία την περυσινή, αλλά με ενδείξεις του μετρητή του παλιού ρολογιού.
Πως περνάω τώρα εγώ τις τιμές του νέου στο e-self metering που με πετάει έξω;
Ρε τι τραβάμε....

Θα κάνεις υπομονή.. Μέχρι να γίνει η κανονική καταμέτρηση από τον Δεδδηε.. Η ζητάς από τον Δεδδηε της περιοχής σου  έκτακτη καταμέτρηση αν γίνεται.. 

• Thanks 1

15 ώρες πριν, takoulou είπε

Θα κάνεις υπομονή.. Μέχρι να γίνει η κανονική καταμέτρηση από τον Δεδδηε.. Η ζητάς από τον Δεδδηε της περιοχής σου  έκτακτη καταμέτρηση αν γίνεται.. 

Υπομονή κάνω φίλε μου, τον πόνο μου λέω ο κακομοίρης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...