Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 8/2/2025 στις 6:24 ΠΜ, sts4x4 είπε

Διαδικασία, κόστος;

Απλα θα περιμενεις αρκετα... Δεν γινεται επειδη ζητησες να μπει νεος μετρητης... Πηγαινουν με την σειρα τους..

Μονο αν ζητησεις να μπει  νυχτερινο θα υπαρξει σχετικα γρηγορο αποτελεσμα...

• Απαντ. 849
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 8/2/2025 στις 8:17 ΠΜ, jkoukos είπε

Τα κλασικά. Αίτηση είτε online είτε στο υποκατάστημα της περιοχής σου, με κόστος περίπου 42€. Άγνωστο ωστόσο πότε θα υλοποιηθεί. Μπορεί μέσα στον μήνα, μπορεί μήνες αργότερα.

Στις 8/2/2025 στις 9:52 ΠΜ, takoulou είπε

Απλα θα περιμενεις αρκετα... Δεν γινεται επειδη ζητησες να μπει νεος μετρητης... Πηγαινουν με την σειρα τους..

Μονο αν ζητησεις να μπει  νυχτερινο θα υπαρξει σχετικα γρηγορο αποτελεσμα...

Στα καταστήματα δεν δέχονται αιτήσεις, είναι αρμοδιότητα του ΔΕΔΔΗΕ μου απάντησαν.
Νυχτερινό έχω ήδη, θα κάνω μια αίτηση online και θα ενημερώσω για την εξέλιξή της.

Δημοσ.
  Στις 13/2/2025 στις 2:47 ΜΜ, d_gkal είπε

Σε νέες αρχικές συνδέσεις μπαίνουν οι νέοι μετρητές;

Ναι οι αναλογικοί έχουν καταργηθεί

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 7/3/2025 στις 9:35 ΠΜ, varade είπε

Αυτός ο μετρητής είναι με σιμ ?

20250307_113225.jpg

GSM/4G module γράφει οπότε σιγουρα... Έχει και μπάρες που δείχνουν πόσο σήμα πιάνει, πάνω δεξιά από την ενδειξη

Επεξ/σία από gpapadakis
Δημοσ.

Έχω κάνει αίτηση για ψηφιακό μετρητή 1/2/20025. Να κάνω παράλληλα και αίτηση για διζωνικό, για να προχωρήσει πιο γρήγορα η διαδικασία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 8/3/2025 στις 7:44 ΠΜ, perelevas είπε

Έχω κάνει αίτηση για ψηφιακό μετρητή 1/2/20025. Να κάνω παράλληλα και αίτηση για διζωνικό, για να προχωρήσει πιο γρήγορα η διαδικασία;

Καλημέρα... Μόνο αν κάνεις αίτηση για  νυχτερινό θα σου τοποθετήσουν νέο μετρητή... 

Αυτό με νέο μετρητή δεν γίνεται... 

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

Εγώ είχα αιτηθεί αλλαγή επειδή συνέχεια ο υπάλληλος έκανε λάθος καταγραφές. Ήταν πολύ παλιός με δείκτες παλιού ρολογιού.

Μου τον έκαναν την αλλαγή. Αλλά ήρθαν χωρίς να με έχουν ειδοποιήσει (έτσι είχαμε συνεννοηθεί) και παραβίασαν την πόρτα της αυλής κάνοντας μου ζημιά. Ζήτησα αποζημίωση ακολουθώντας την διαδικασία που προβλέπεται. Δεν απάντησαν ποτέ. Προχώρησα μέχρι και τον συνήγορο του καταναλωτή αφού η ΔΕΔΗΕ δεν απαντούσε. Η ΔΕΔΗΕ δεν ανταποκρίθηκε ούτε στον συνήγορο του καταναλωτή οπότε μου απάντησε ότι η υπόθεση μπήκε αρχείο.

Τελικά την καγκελόπορτα την επισκεύασα μόνος μου και επιβαρύνθηκα με καινούργια κλειδαριά γιατί αυτή που υπήρχε την  είχαν σπάσει. Αλλιώς έπρεπε να πάω δικαστικά. 

Δημοσ.
  Στις 8/3/2025 στις 8:11 ΠΜ, takoulou είπε

Καλημέρα... Μόνο αν κάνεις αίτηση για  νυχτερινό θα σου τοποθετήσουν νέο μετρητή... 

Αυτό με νέο μετρητή δεν γίνεται... 

Χορήγηση/Κατάργηση Διζωνικής Μειωμένης Τιμολόγησης
Αυτό έβαλα στο αίτημα.Σωστά;

Δημοσ.
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δημοσ.
  Στις 8/3/2025 στις 9:29 ΠΜ, mr.Vox είπε

Εγώ είχα αιτηθεί αλλαγή επειδή συνέχεια ο υπάλληλος έκανε λάθος καταγραφές. Ήταν πολύ παλιός με δείκτες παλιού ρολογιού.

Μου τον έκαναν την αλλαγή. Αλλά ήρθαν χωρίς να με έχουν ειδοποιήσει (έτσι είχαμε συνεννοηθεί) και παραβίασαν την πόρτα της αυλής κάνοντας μου ζημιά. Ζήτησα αποζημίωση ακολουθώντας την διαδικασία που προβλέπεται. Δεν απάντησαν ποτέ. Προχώρησα μέχρι και τον συνήγορο του καταναλωτή αφού η ΔΕΔΗΕ δεν απαντούσε. Η ΔΕΔΗΕ δεν ανταποκρίθηκε ούτε στον συνήγορο του καταναλωτή οπότε μου απάντησε ότι η υπόθεση μπήκε αρχείο.

Τελικά την καγκελόπορτα την επισκεύασα μόνος μου και επιβαρύνθηκα με καινούργια κλειδαριά γιατί αυτή που υπήρχε την  είχαν σπάσει. Αλλιώς έπρεπε να πάω δικαστικά. 

Επέκταση  

Μόνο δικαστήριο για τέτοιες αποζημιώσεις. Ο ΔΕΔΔΗΕ μόνο για βλάβες σε συσκευές λόγω σφάλματος ουδέτερου παίζει να σε αποζημιώσει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω παλιό μετρητή και επειδή έχω και κοινωνικό τιμολόγιο ΚΟΤ οι μλκες δεν μου επιτρέπουν να καταχωρήσω καταναλώσεις μόνος μου και μου έρχονται κατά προσέγγιση απο τις περσινές περιόδους. Εαν κάνω αίτηση για ψηφιακό θα πληρώσω 40-50 Ευρώ που διάβασα κάπου? Γιατί εαν περιμένω να αλλάξουν μόνοι τους τον μετρητή δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ.

Επεξ/σία από PhoneKiller

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...