Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μένω σε μια διώροφη μονοκατοικία που έχει ξεχωριστή σύνδεση για καθε όροφο με οπτική ινα απο τον ίδιο εξωτερικο κατανεμητη που είναι στην κολώνα. Δηλαδή είχαν και διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου οταν στο πάνω σπίτι έμενε η αδερφή μου.

Τώρα θέλω να μετακομίσω στον πάνω όροφο. Τι κάνω με την γραμμή; Αίτηση στον παροχο για μεταφορά της γραμμής ή απλα κουμπωνω το ρούτερ εκει και δουλεύει κανονικά;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fragma είπε

Μένω σε μια διώροφη μονοκατοικία που έχει ξεχωριστή σύνδεση για καθε όροφο με οπτική ινα απο τον ίδιο εξωτερικο κατανεμητη που είναι στην κολώνα. Δηλαδή είχαν και διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου οταν στο πάνω σπίτι έμενε η αδερφή μου.

Τώρα θέλω να μετακομίσω στον πάνω όροφο. Τι κάνω με την γραμμή; Αίτηση στον παροχο για μεταφορά της γραμμής ή απλα κουμπωνω το ρούτερ εκει και δουλεύει κανονικά;

Θα δουλεψει το ίντερνετ οχι το τηλέφωνο

Δημοσ.
5 ώρες πριν, fragma είπε

Δεν θα δουλέψει τίποτα εφόσον είναι διαφορετική γραμμή. Κάνεις μεταφορά γραμμής και πες τους ότι είναι εντός της ίδιας οικίας αλλά διαφορετική γραμμή.

Οπτική ίνα που ο κατανεμητής είναι.στη κολώνα πρώτη φορά το ακούω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...