manolis940 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Αναφορά σε κείμενο συμπεριλαμβανομένου του κατοχυρωμένου (νομικά) μοναδικού χαρακτηριστικού «air drop» κατά την έναρξη του παιχνιδιού. Λέω και εγώ να φτιάξω ένα 4 rounds burst fire mode και να το κατοχυρώσω. 4 ώρες πριν, SakafliaC είπε Παιχνίδι που έκανε τον όρο Battle Royale γνωστό και την πλέον κερδοφόρα κατηγορία game. Θέμα με hackers έχει το CS ο πατέρας όλων των fps, δε θα χει το PUBG? Οι άλλοι το έκαναν καλύτερα. Ας πρόσεχαν όταν λάνσαραν τον τύπο παιχνιδιού ή να μην το έκαναν τόσο ακριβό έτσι ώστε να έρθει ο ανταγωνισμός με κάτι φθηνότερο και καλύτερο ταυτόχρονα Τέλος απ' την στιγμή που δεν είναι free και σκάω τα φράγκα μου απαιτώ να μην έχει κανένα, να έχει μηχανισμούς που να τους εντοπίζω με την πρώτη και όχι μόνο όταν δω κάτι εντελώς κουλό, όπως για παράδειγμα killcam που έχει ο Βασιλιάς των fps call of duty και τέλος αφού έχω δει το video της killcam να υπάρχει ένα στοιχειώδες report κουμπί Την τελευταία φορά που έπαιξα, όλα αυτά δεν υπήρχαν. 4 ώρες πριν, Kostasallinone είπε Πρώτα υπήρχε το Day Z/ arma μετά ο developer πήγε σε άλλη εταιρία και έκανε το pubg. Όταν λέει νομικά κατοχυρωμένο εννοεί ότι το έχουν πατεντάρει, όπως είχε κάνει παλιά η apple με το slide to unlock και έπαιρνε χρήματα από εταιρίες που το χρησιμοποιούσαν. Γενικά δεν μπορείς να πατεντάρεις ότι σου κατέβει. Αν κάτι μπορείς να αποδείξεις ότι προϋπάρχει της κατοχύρωσης από κάποιον άλλο δεν χρειάζεται να πληρώσεις κανένα τσαρλατάνο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 5 hours ago, SakafliaC said: Παιχνίδι που έκανε τον όρο Battle Royale γνωστό και την πλέον κερδοφόρα κατηγορία game. Θέμα με hackers έχει το CS ο πατέρας όλων των fps, δε θα χει το PUBG? Πατέρας τον FPS είναι ποοοολλλλυυυυ πιο πίσω.. Συγκεκριμένα, ο ρεαλισμός στα fps (σημεία critical), bandages κ.ά πολλα, ξεκίνησε με το φοβερό TC του Quake2, το AQ2, όπου μετέβη στο HL1 και εν τέλη έγινε το γνωστό CS. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 ειναι ιδεα μου ή οσο περνανε τα χρονια τα παιχνιδια αρχιζουν και αντι να εχουν πιο αληθοφανη και κοστοβορα γραφικα εχουν απλουστερα βλεπε Pupg και minecraft? αλλα ζουν οι γενιες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dobyguy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Ξέροντας πως έκαναν το παιχνίδι δωρεάν μάλλον απλά παρακαλούν για λεφτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SinAkuma Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Σαν να κάνει μήνυση δηλαδή το Lol στο Dota. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 10 hours ago, seithan said: Πατέρας τον FPS είναι ποοοολλλλυυυυ πιο πίσω.. Συγκεκριμένα, ο ρεαλισμός στα fps (σημεία critical), bandages κ.ά πολλα, ξεκίνησε με το φοβερό TC του Quake2, το AQ2, όπου μετέβη στο HL1 και εν τέλη έγινε το γνωστό CS. Το Doom σε δισκέτες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniac01 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 18 hours ago, tsoukalasKaminia said: Άθλιο παιχνίδι γεμάτο χάκερς το οποίο κάποτε κόστιζε 30 €. Τις προάλλες το έβαλαν δωρεάν (φαντάζομαι δεν έχει πλέον καθόλου κόσμο) και Ω τι σύμπτωση? Ξαφνικά μήνυση. https://steamcharts.com/app/578080 https://www.eurogamer.net/articles/2021-07-13-relaunched-version-of-pubg-mobile-hits-2-4m-concurrent-players-in-india Battlegrounds Mobile India is the new (but still not particularly catchy) name of PUBG Mobile in India, and it's off to a roaring start. The game launched on 2nd July, and now has 34 million registered players, 16m daily active users, and a peak concurrent player count of 2.4 million 12 hours ago, seithan said: Πατέρας τον FPS είναι ποοοολλλλυυυυ πιο πίσω.. Συγκεκριμένα, ο ρεαλισμός στα fps (σημεία critical), bandages κ.ά πολλα, ξεκίνησε με το φοβερό TC του Quake2, το AQ2, όπου μετέβη στο HL1 και εν τέλη έγινε το γνωστό CS. Doom και Unreal ήταν οι πρωτοπόροι. Τα Quake πρωτοπόρησαν το Online/Lan. HL1 δεν ήταν πρωτοποριακό ως FPS. Κάθε άλλο. Ήταν όμως σαν εμπειρία/περιπέτεια, αφού η Valve έβαλε στοιχεία ιστορίας σε ένα genre που μέχρι πρώτινος ήταν απλά βάρα ότι βλέπεις και μην ρωτάς. Επίσης μπήκαν και στοιχεία puzzle, τύπου Tomb Raider, που επίσης ήταν πρωτόγνωρο, όπως και στοιχεία survival horror. Προφανώς το πρώτο μεγάλο mod του HL1 ήταν το CS, που εξελίχθηκε σε αυτό που ξέρουμε σήμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 αν καταργηθουν οι κλωνοι οπως και την ιδια λογικη σε μουσικη ταινιες παει το κλεισαμε το μαγαζι. στο θεμα χακερ μου αρεσει παιζεις με ενα τσιτερ τον κραζεις σου λεει δεν ειμαι τσιτερ ειμαι σκιλ πλειερ αλλα μπαν δεν πεφτουν της προκοπης. ενα καλο αντι τσιτ θα ηταν να καιγεται η καρτα γραφικων ακραια και ωραια μετρα 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Το είχα δωρεάν με το Xbox one x αλλά δεν το έπαιξα ποτέ. Δεν μπορώ τα FPS με ζαλίζουν τον παππού. Ασχετο τώρα έχω σιχαθεί που 9 στα 10 games είναι pay to win. Πλέον δεν έχει νόημα να παίζεις, καλύτερα δούλεψε και αγόρασε την νίκη αν το θες τόσο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodwrhs1991 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Pubg το καλυτερο fps game br μην λέτε βλακείες και κράζετε 30 + εκ followers στο twitch 3o σε κόσμο στο stream ακόμα και σήμερα που έχει φυγει τοσος κόσμος κάνει μήνυση και καλα κάνει γιατί όντως αντέγραψαν πολλα όλα θα κριθούν στο δικαστήριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orgixmh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Το pupg είναι από τα λίγα game που κατάφεραν να κάνουν ανθρώπους άσχετους με το online gaming να ασχοληθούν και να νιώσουν την online εμπειρία, κατάφερε να πουλήσει σαν τρελό και μάλιστα στις αρχές είχε περισσότερα bugs ακόμα και από τα Windows ME. Δεν το έπαιξα περισσότερο από 4-5 φορές γιατί δεν μου αρέσει το αργό για εμένα gameplay του. Στην συνέχεια ήρθε το ΔΩΡΕΑΝ fortnite της EPIC και τους τίναξε τα πέταλα, μετά το APEX και αρκετοί άλλοι τίτλοι που έβλεπαν το battle royal να ανθίζει και επένδυσαν σε αυτό. Το pupg δεν είναι ούτε το πρώτο τύπου battle royal, ούτε το πρώτο fps και κατά την άποψη μου δεν ήταν πρωτοπόρο σε τίποτα. Σχετικά με ta hacks, όλα τα γνωστά games (fortnite, apex, pupg) τρέχουν τα ίδια hacks. Ειδικότερα σήμερα το AimBot με την βοήθεια του AI έχει πάει σε άλλο level και κάνει τον εντοπισμό του τρομερά δύσκολο με την προϋπόθεση ότι ο χρήστης δεν είναι απόλυτα βλάκας. Εντύπωση μου έκανε ότι σε ένα συγκεκριμένο cheat που usaρει φίλος μου στο pupg όταν κάνει stream τα overlays του cheat που σου δείχνουν τους αντίπαλους και στην ζωή τους δεν μεταφέρονται στο stream, ο χρήστης του hack τα βλέπει ενώ το stream όχι. Αρκετοί streamers δλδ θα μπορούσαν να είναι cheaters χωρίς να μπορείς να τους πάρεις χαμπάρι ιδικά αν ξέρουν να παίζουν. Σχετικά τώρα με την αγωγή της Krafton είμαι μαζί της, στο playstore υπάρχουν δεκάδες παιχνίδια που λίγο πολύ έχουν αντιγράψει και τον τίτλο και το λογότυπο του παιχνιδιού. Δεν είμαι κατά της αντιγραφής gameplay, mechanics κτλ καθώς έτσι πάμε μπροστά αλλά ο τίτλος και το λογότυπο είναι αυτό που καθορίζει την ταυτότητα του προϊόντος και η αντιγραφή τους προσπαθεί να ξεγελάσει τον χρήστη. Είναι σαν ένας κατασκευαστής τηλεφώνων να κάνει copy 1:1 το design του iPhone τόσο εξωτερικά όσο και στην συσκευασία και να το λανσάρει στην Αγορά ως Apple's iPhone's με mirrored δαγκωμένο μήλο για logo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 On 15/1/2022 at 4:58 ΜΜ, tsoukalasKaminia said: Άθλιο παιχνίδι γεμάτο χάκερς το οποίο κάποτε κόστιζε 30 €. Τις προάλλες το έβαλαν δωρεάν (φαντάζομαι δεν έχει πλέον καθόλου κόσμο) και Ω τι σύμπτωση? Ξαφνικά μήνυση. Πρέπει να έχεις μαζέψει πολλά headshots 😁😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoukalasKaminia Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 18 minutes ago, kostasSTi said: Πρέπει να έχεις μαζέψει πολλά headshots 😁😋 Ωχ πως το κατάλαβες ρε τσακάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosbacon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Στις 15/1/2022 στις 5:12 ΜΜ, lofi είπε Παιχνίδι ορόσημο στο Battle royale χαρακτήρα, όλα τα fps παιχνίδια κατά πλειοψηφία έχουν θέμα με Hackers . CSGO πχ.... και φαντάζεσαι λάθος https://unboxholics.com/news/gaming/90403-anagennithike-to-pubg-me-ekrixi-paikton-chari-sti-dorean-kykloforia-tou Σοβαρες πηγές. Τι να πουν και οι streamers δηλαδη που δεν το παιζουν καν το game πλεον. 3 ώρες πριν, kostasSTi είπε Πρέπει να έχεις μαζέψει πολλά headshots 😁😋 Μμμμ καλα βρε shroud 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, tasosbacon είπε Σοβαρες πηγές. Τι να πουν και οι streamers δηλαδη που δεν το παιζουν καν το game πλεον. Μμμμ καλα βρε shroud 'Ελα, σταμάτα 😂 10 ώρες πριν, tsoukalasKaminia είπε Ωχ πως το κατάλαβες ρε τσακάλι Ε, για να γκρινιάζεις τόσο 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα