Twoface Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Έχω στον 4ο όροφο VDSL 100αρη και στον τρίτο που είναι η γιαγιά μου πάλι 100αρη VDSL. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Υπάρχει κάποιο σουιντακι να κουνπωσω και της 2 γραμμές με ethernet και να εκμεταλλευτω και τις 2 γραμμές ; Δηλαδή να μου διπλασιαστεί η ταχύτητα internet. Αφού υπάρχει ήδη μια γραμμή που κάθεται και δεν την εκμεταλλεύομαι
xsterg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 γινεται αλλα οχι οπως το εχεις στο μυαλο σου. δεν διπλασιαζεται η ταχυτητα ακριβως. μια αυξηση θα υπαρξει βεβαια αλλα και αυτη υπο προυποθεσεις. και για να γινει αυτο σωστα χρειαζεται ειδικος εξοπλισμος και σωστο σεταρισμα. εισαι βεβαιος οτι θελεις να βαλεις το χερι στην τσεπη? μην περιμενεις παντως με 10€ να κανεις δουλεια.
Finn Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Channel bonding η μία τεχνική με ακριβό εξοπλισμό όμως Load balance η δεύτερη τεχνική με ρούτερ των 60 ευρώ. Δε θα δεις 200 αλλά ο φόρτος θα μοιράζεται στις γράμμες ανάλογο με τις ανάγκες του δικτίου.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Μπορεις απαλ να κουμπώσεις τα δυο ρουτερ σε ενα switch αρκει να εχουν διαφορετικές ips. Και κάποιον να ορισεις στους υπολογιστες του δικτύου σου διαφορετικά gateway, ετσι δεν διπλασιάσεις βέβαια την ταχύτητα αλλα με μηδενικό σχεδον κόστος εκμεταλλευεσαι την δεύτερη γραμμή και εχεις και πολύ καλύτερες ταχύτητες. Το παραπάνω βεβαια προϋποθέτει να δουλευουν καποια μηχανήματα στο δίκτυο και οχι μονο ενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα