Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτε ειχε γινει η τελευταια αυξηση στην τιμη θυμαται κανείς? Πανε 2 χρονια ή πολλα λεω?Εντωμεταξυ δεν ειναι κανενα τρελο ποσο και ας ανεβει κανα 2ευρω παλι, αλλα ολα ανεβαινουν και οι μισθοι ιδιοι.Και προσωπικα πληρωνω 4 οθονες μονος μου και ας βλεπουν οι γονεις,πεθερικα, εγω καμια φορα απο το λαπτοπ στην δουλεια και η γυναικα  απο το σπιτι, βεβαια σπανια ολες οι 4 οθονες ταυτοχρονα απλα το πηρα γιατι οι 2 οθονες σιγουρα δεν θα εφταναν.Το προβλημα ειναι οτι αντε εγω μπορω να δω αλλιως οι γονεις/πεθερικα δεν παιζει και το πληρωνω μονο κ μονο για αυτους.Φασουλι φασουλι μαζευεται ενα καλο ποσο απο τις αυξησεις που βλεπουμε εδω και εκει.Μου φαινεται θα αρχισουμε να κοβουμε παλι πραγματα για να βγει ο μηνας.

• Like 7
  • Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συνηθως ο ανταγωνισμος φερνει πτωση τιμων, οχι αυξηση.

το συμπερασμα του αρθρου ειναι απο μεταφραση ή του συγγραφεα;

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και κάπως έτσι λήγει η περίοδος του "τυριού" , ξηλωθείτε ... στα προσεχώς amazon, gamepass κλπ. Έχει να πέσει άρμεγμα 🐮

Επεξ/σία από shadowlike
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

Το νέο επικερδές μοντέλο "work from home!", θα έχει πολλά αντίκτυπα, το λέω αρκετό καιρό. Το ρεύμα & το κάθε Netflix θα είναι η αρχή. Η Ν δεν αύξησε μόνο τις τιμές για το λόγο που λέει αλλά επειδή είδε πως ο μέσος όρος στριμαρίσματος αυξήθηκε και παρά την "λήξη" του lock down, παραμένει υψηλότερος σε σχέση με την pro-covid εποχή. Επομένως, μιας και πλέον είναι περισσότερο απαραίτητες αυτές οι υπηρεσίες, ιδανική στιγμή για αύξηση τιμών. Και ξαναλέω, βλέπουμε μόνο την αρχή...

• Like 4
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, adi32 είπε

Νετφλιξ μόνο από ebay Ali με 10€ το χρόνο να βλέπουν τα παιδιά στρουμφακια 

Τα παιδιά μπορούν να δουν στρουμφάκια εντελώς δωρεάν στο youtube! ;)

• Like 6
Δημοσ.

Οταν αρχισουν να ξεφευγουν οι τιμες ακομη περισσοτερο στο μελλον η μαζα θα παει στα παλια λημερια της μην σκατε για αυτο.Εγω παιζει να το κοψω και οχι μονο λογο τιμης αλλα και επειδη δεν βλεπω οπως καποτε και ειδικα αν φτασει κοντα στο 20αρικο για ψυχολογικους λογους δεν θα θελω να πληρωνω αφου ζητημα ειναι να βλεπω 10 ωρες το μηνα.Το πολυ πολυ να μεινει και να το πληρωσουν οι γονεις που το λιωνουν καθημερινως οποτε βγαζει τα λεφτα του τουλαχιστον εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, icenex είπε

Ποτε ειχε γινει η τελευταια αυξηση στην τιμη θυμαται κανείς? Πανε 2 χρονια ή πολλα λεω?Εντωμεταξυ δεν ειναι κανενα τρελο ποσο και ας ανεβει κανα 2ευρω παλι, αλλα ολα ανεβαινουν και οι μισθοι ιδιοι.Και προσωπικα πληρωνω 4 οθονες μονος μου και ας βλεπουν οι γονεις,πεθερικα, εγω καμια φορα απο το λαπτοπ στην δουλεια και η γυναικα  απο το σπιτι, βεβαια σπανια ολες οι 4 οθονες ταυτοχρονα απλα το πηρα γιατι οι 2 οθονες σιγουρα δεν θα εφταναν.Το προβλημα ειναι οτι αντε εγω μπορω να δω αλλιως οι γονεις/πεθερικα δεν παιζει και το πληρωνω μονο κ μονο για αυτους.Φασουλι φασουλι μαζευεται ενα καλο ποσο απο τις αυξησεις που βλεπουμε εδω και εκει.Μου φαινεται θα αρχισουμε να κοβουμε παλι πραγματα για να βγει ο μηνας.

Price Jan 2022 Oct 2020 Jan 2019 Oct 2017 Oct 2015 Apr 2014 Apr 2013 2011
Premium (4K, 4 screens) $19.99 $17.99 $15.99 $13.99 $11.99 $11.99 $11.99 N/A
Standard (HD, 2 screens) $15.49 $13.99 $12.99 $10.99 $9.99 $8.99 $7.99 $7.99
Basic (No HD, 1 screen) $9.99 $8.99 $8.99 $7.99 $7.99 $7.99 N/A N/A
Επεξ/σία από youraccount
  • Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, valkon είπε

Καλό ήταν όσο κράτησε, δηλαδή πριν 5-6 χρόνια. 

Η μόνη συνδρομή που αξίζει είναι το spotify.

Ακομα...!!!!! πρεπει να το πω καπου γιατι θα σκασω ρε παιδια!!! Λευτερια στη τυχαια σειρα δισκογραφιων καλητεχνων απο apps (τουλαχιστον)!!!! ξερει κανεις γιατι σταματισε μετα την εκδοση 7+????? ηταν εξαιρετικα χρησιμο. Παιζει μμονο τα 20 καλυτερα τωρα... σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αλλαξω σε Deezer

Δημοσ.

αυτο που λενε οτι μεσα στο νετφλιξ "δεν εχει να δεις τιποτα"  απλα με ξεπερναει .

ειπαμε να λεμε καμια μλκια να περναει η ωρα αλλα και η υπερβολη εχει τα ορια της...

• Like 14
  • Thanks 4
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι καθεστε και σκατε; 3μιση ευρω το μηνα δια 4-5 ακαουντς βγαινει 90 σεντς στον καθενα.

Επισης Amazon prime video με 60σεντς για 6 χρηστες βγαινει 10σεντς τον μηνα στον καθενα.

Υπαρχουν λυσεις

Screenshot_20220115-121851_Chrome.jpg

Επεξ/σία από nikos121
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, aspirini είπε

αυτο που λενε οτι μεσα στο νετφλιξ "δεν εχει να δεις τιποτα"  απλα με ξεπερναει .

ειπαμε να λεμε καμια μλκια να περναει η ωρα αλλα και η υπερβολη εχει τα ορια της...

Για πες μας πέντε έξι ταινίες παραγωγές του νετφλιξ που έχεις δει και αξίζουν 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχθές άνοιξα το netflix που μου έχει δανείσει ευγενικά ο ξάδερφος μετά από καιρό για να δω κανένα επεισόδιο office και μου έσκασε μήνυμα εάν είμαι ο κάτοχος του λογαριασμού να κάνω verification μέσω email.

Προς το παρόν σε αφήνει να το παρακάμψεις και να συνεχίσεις αλλά σύντομα το μοίρασμα συνδρομής δεν θα αποτελεί επιλογή εκτός και αν φτιάχνεις νέους e-mail λογαριασμούς και τους χρησιμοποιούν όλοι, που και πάλι τότε θα γυρίσουν απλά σε verification μεσω κινητου τηλεφωνου.

Καλά ήταν όσο κράτησε. Back to Streamio.

Επεξ/σία από vste
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, vste said:

Εχθές άνοιξα το netflix που μου έχει δανείσει ευγενικά ο ξάδερφος μετά από καιρό για να δω κανένα επεισόδιο office και μου έσκασε μήνυμα εάν είμαι ο κάτοχος του λογαριασμού να κάνω verification μέσω email.

To account ήταν με Premium, Standard ή Basic plan?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

To account ήταν με Premium, Standard ή Basic plan?

Για να μοιραζομαστε 3 και να ειναι 4Κ για premium το κοβω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...