Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα huawei p20 pro το οποιο δεν δουλευε η πισω καμερα την αντικατεστησα και ξαφνικα τωρα δεν αναγνωριζει ολα τα δικτυα παρα μονο cosmote Μολις βαλω vodafone και wind καμια υπηρεσια,δοκιμασα χειροκινητα κλπ επαναφορα τιποτα ...αν εχεις καπιος καποια λυση τα φωτα του!

Δημοσ.
Στις 15/1/2022 στις 11:15 ΜΜ, Tsilitheo2 είπε

Για να αλλάξεις κάμερα σεταπ ,αφαιρέσεις το back cover . Μάλλον δεν το κούμπωσες πάλι σωστά... 

3 φορες το ανοιξα και το εκλεισα τιποτα μονο cosmote διαβαζει! ολα τα αλλα δικτυα μονο επειγουσες κλησεις λεει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το coaxial καλωδιακι είναι κουμπωμενο;;;. Αφού συνέβη μετά το άνοιγμα ,επιμένω κάτι δεν κάνει επαφή... Bt ,wifi ,nfc έχεις;;;

Επεξ/σία από Tsilitheo2
  • Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε

Το coaxial καλωδιακι είναι κουμπωμενο;;;. Αφού συνέβη μετά το άνοιγμα ,επιμένω κάτι δεν κάνει επαφή... Bt ,wifi ,nfc έχεις;;;

ναι ολα κανονικα μονο αυτο με το δικτυο κανει θεμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασες να αλλαξεις τη ριθμηση στα "Ονόματα σημείων πρόσβασης"  (APN) για αρχη καντου reset to default κ παιξε με το airplane mode on/of/on/of

Επεξ/σία από Giannismarianna
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Giannismarianna είπε

Δοκιμασες να αλλαξεις τη ριθμηση στα "Ονόματα σημείων πρόσβασης"  (APN) για αρχη καντου reset to default κ παιξε με το airplane mode on/of/on/of

εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα απο τετοια φοβαμαι απλα την περιπτωση να εχει παθει ζημια η μητρικη αλλα αν ειχε ζημια δεν θα ειχε θεμα και το δικτυο τις cosmote ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, winchester_7 είπε

εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα απο τετοια φοβαμαι απλα την περιπτωση να εχει παθει ζημια η μητρικη αλλα αν ειχε ζημια δεν θα ειχε θεμα και το δικτυο τις cosmote ?

Η κοσμοτε παίζει σε άλλη μπάντα απ΄τους άλλους 2 οπότε το ενδεχόμενο να έκανες ζημιά είναι ρεαλιστικό. Έχεις κανονικά δεδομένα και 4G;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...