__kostas__ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Aγόρασα έναν εκτυπωτή πριν μια εβδομάδα αλλά δεν με βολεύει και θέλω να τον επιστρέψω και ν αγοράσω άλλο και πιο ακριβό. Θα δεχτούν την επιστροφή γιατί χρησιμοποίησα και τα μελάνια της συσκευασίας; Δεν νομίζω να δεχθούν.Έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land-decked Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Τι το πέρασες το media, αμερικανικό Amazon? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__kostas__ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Land-decked είπε Τι το πέρασες το media, αμερικανικό Amazon? Απλά μήπως έκαναν τα στραβά μάτια επειδή θ αγοράσω ακριβότερο μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, __kostas__ είπε Απλά μήπως έκαναν τα στραβά μάτια επειδή θ αγοράσω ακριβότερο μοντέλο. βαλ' τον αγγελία για πούλημα και με τα χρήματα αγόρασε τον καινούριο...(άλλωστε τα εργοστασιακά μελάνια έχουν πολύ λίγες εκτυπώσεις και δε νομίζω να νοιάζει κανέναν)...Όσον αφορά εάν μπορείς να τον γυρίσεις όλα γίνονται αρκεί να ξέρεις το πως !!! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2022 από corsair04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, __kostas__ είπε Aγόρασα έναν εκτυπωτή πριν μια εβδομάδα αλλά δεν με βολεύει και θέλω να τον επιστρέψω και ν αγοράσω άλλο και πιο ακριβό. Θα δεχτούν την επιστροφή γιατί χρησιμοποίησα και τα μελάνια της συσκευασίας; Δεν νομίζω να δεχθούν.Έτσι; Ρωτα τους.Τι πιο απλό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 3 hours ago, __kostas__ said: Απλά μήπως έκαναν τα στραβά μάτια επειδή θ αγοράσω ακριβότερο μοντέλο. σωστα.και τον μεταχειρισμενο εκτυπωτη σου να τον παρει ο επομενος . α.θα θελες να πας και ο ακριβοτερος που θα παρεις να ηταν απο αλλον που τον γυρισε;μαλλον οχι. β.αν εχει κεφαλες ο εκτυπωτης εκτος μελανιων και τον γυρισεις μεχρι να πουληθει θα εχουν κολλησει οι κεφαλες απο ξεραμενο μελανι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε Πλαισιο ειχα επιστρεψει τηλεοραση Samsung qled γιατι δεν μου αρεσε και ειχε παιξει λιγες ωρες και μου ειπαν οτι θα μου δωσουν πιστωτικο με μειον 10% της αξιας Τελικα μου εδωσαν στο συνολο της αξιας που την ειχα αγορασει και πηρα αλλη πιο ακριβη LG oled Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2022 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Ποιος αγοράζει ακόμα από μέρη σαν το mediamarkt...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Ποιος αγοράζει ακόμα από μέρη σαν το mediamarkt...... Ενω αν το ειχες πάρει απο ενα αλλο μαγαζι θα δεχονταν να τον επιστρέψεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 9 hours ago, Γιάννης Platano said: Σε Πλαισιο ειχα επιστρεψει τηλεοραση Samsung qled γιατι δεν μου αρεσε και ειχε παιξει λιγες ωρες και μου ειπαν οτι θα μου δωσουν πιστωτικο με μειον 10% της αξιας Τελικα μου εδωσαν στο συνολο της αξιας που την ειχα αγορασει και πηρα αλλη πιο ακριβη LG oled δυστυχως υπαρχουν καταστηματα που το κανουν.μετα μην απορει κανεις γιατι πληρωνει κατι για new και παιρνει κατι ανοιγμενο χωρις ζελατινες,ταινιες ασφαλειας και δεν ξερω τι αλλο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Σε Πλαισιο ειχα επιστρεψει τηλεοραση Samsung qled γιατι δεν μου αρεσε και ειχε παιξει λιγες ωρες και μου ειπαν οτι θα μου δωσουν πιστωτικο με μειον 10% της αξιας Τελικα μου εδωσαν στο συνολο της αξιας που την ειχα αγορασει και πηρα αλλη πιο ακριβη LG oled Δεν εχει ιδιου τυπου φθορα (λογω χρησης ή λογω αχρησιας) μια τηλεοραση με εναν εκτυπωτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Στις 15/1/2022 στις 7:21 ΜΜ, lector είπε Δεν εχει ιδιου τυπου φθορα (λογω χρησης ή λογω αχρησιας) μια τηλεοραση με εναν εκτυπωτη... (τρολ μόουντ) Μία ανοιγμένη τηλεόραση είναι σαν ένα μπουφαν που δοκιμάστηκε ενώ ένας εκτυπωτής είναι σαν ένα σώβρακο που δοκιμάστηκε.🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα