GIANNIS400 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δοκιμασα να μπω στο φορουμ http://www.metafysiko.gr/forum/ άλλα μου βγαζει μετα την εμφανιση της σελιδας σε οτι επιλογη κανω για να διαβασω καποιο post ERROR, επισης βλεπω οτι εχουν να γινουν αναρτησεις σε αυτο το φορουμ εδω και 2 χρονια, ξερει κανεις αν εκλεισε ή αν εχει αλλαξει ονομα, πειραξα τις ρυθμισεις cookies μπας και φταιει αυτο άλλα μπα, μηπως το μεταφεραν στο facebook με αλλο ονομα, ηθελα να ρωτησω κατι για ενα περιστατικο με εναν γνωστο μου. Ειχα να μπω απο το 2017, εγραφε πολυ ωραια πραγματα και μάθαινες απο αυτα. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2022 από GIANNIS400 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 ρώτα εδώ. τόσα μέλη έχει το φορουμ. κάποιος ίσως μπορέσει να σου απαντήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Πιθανότατα το παράτησαν το forum. Συμβαίνει με πολλά πλέον. Για το αν μεταφέρθηκε στο φβ, κάνε αναζήτηση. Όπως και για το αν έχει αλλάξει όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε Δοκιμασα να μπω στο φορουμ http://www.metafysiko.gr/forum/ άλλα μου βγαζει μετα την εμφανιση της σελιδας σε οτι επιλογη κανω για να διαβασω καποιο post ERROR, επισης βλεπω οτι εχουν να γινουν αναρτησεις σε αυτο το φορουμ εδω και 2 χρονια, ξερει κανεις αν εκλεισε ή αν εχει αλλαξει ονομα, πειραξα τις ρυθμισεις cookies μπας και φταιει αυτο άλλα μπα, μηπως το μεταφεραν στο facebook με αλλο ονομα, ηθελα να ρωτησω κατι για ενα περιστατικο με εναν γνωστο μου. Ειχα να μπω απο το 2017, εγραφε πολυ ωραια πραγματα και μάθαινες απο αυτα. https://www.facebook.com/metafysiko/ Δεν ξερω κατα ποσο σε καλυπτει αυτο. Πιθανοτατα σταματησαν να πληρωνουν για το φορουμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 14 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Πιθανότατα το παράτησαν το forum. Συμβαίνει με πολλά πλέον. Για το αν μεταφέρθηκε στο φβ, κάνε αναζήτηση. Όπως και για το αν έχει αλλάξει όνομα. πληρωνουν για να κρατουν ενα φορουμ ανοικτο? και ποσα? ρωταω διοτι ειμαι ασχετος 12 ώρες πριν, StamTheMan είπε https://www.facebook.com/metafysiko/ Δεν ξερω κατα ποσο σε καλυπτει αυτο. Πιθανοτατα σταματησαν να πληρωνουν για το φορουμ. σε παραπεμπει εδω http://www.metafysiko.gr/?fbclid=IwAR3o9C4EBtJY9zlmhOVENhKfifF46TEE8Iin5utbDwu4Gg36d5XbebJa8Ps και οταν πατας να μπεις στο φορουμ που εμπαινα παλια παιρνεις τα 🤐 σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε πληρωνουν για να κρατουν ενα φορουμ ανοικτο? και ποσα? ρωταω διοτι ειμαι ασχετος σε παραπεμπει εδω http://www.metafysiko.gr/?fbclid=IwAR3o9C4EBtJY9zlmhOVENhKfifF46TEE8Iin5utbDwu4Gg36d5XbebJa8Ps και οταν πατας να μπεις στο φορουμ που εμπαινα παλια παιρνεις τα 🤐 σου Λογικα δεν πληρωσαν το domain που ηταν το φορουμ,το ενοικιο δλδ. Παραπερα δεν ξερω τι γινεται,σε καποια προσπαθεια μπηκα στην αρχικη σελιδα του φορουμ ( οχι της σελιδας metaphysiko ) ,αλλα μετα δε δουλευε τιποτα,ουτε η αρχικη σελιδα. Πιθανοτατα θα ειχε αποθηκευθει σε καποια cache μνημη η σελιδα. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2022 από StamTheMan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kastorianos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Εγώ πάντος πατόντας τό λίγκ πού έδωσε ο StamTheMan πήγα στό metafysiko.gr και όταν πάτησα στό forum μπήκα στό φόρουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Στις 15/1/2022 στις 11:55 ΜΜ, kastorianos είπε Εγώ πάντος πατόντας τό λίγκ πού έδωσε ο StamTheMan πήγα στό metafysiko.gr και όταν πάτησα στό forum μπήκα στό φόρουμ παρακατω πηγες, διοτι μετα σε πεταει, πηγα και εγω μεχρι εκει άλλα οταν πατησα καποιο θεμα με πεταξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Όντως, ενώ εμφανίζει την σελίδα του φόρουμ, αν πατήσεις σε κάποιο θέμα βγάζει error. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kastorianos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε παρακατω πηγες, διοτι μετα σε πεταει, πηγα και εγω μεχρι εκει άλλα οταν πατησα καποιο θεμα με πεταξε Μέχρι τήν αρχική σελίδα πήγα,μιάς καί δέν ενδιαφερόμουν νά διαβάσω κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Εμενα την πρωτη φορα ανοιξε η σελιδα του φορουμ.Μετα οταν ξαναπροσπαθησα μου βγαζει error Μεταφυσικα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Στις 18/1/2022 στις 4:55 ΜΜ, cumulus είπε Εμενα την πρωτη φορα ανοιξε η σελιδα του φορουμ.Μετα οταν ξαναπροσπαθησα μου βγαζει error Μεταφυσικα πραγματα. Δεν σου ειπα μην μπαινεις, παρτα τωρα 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Εγώ μπαίνω κανονικά στο φόρουμ μέχρι την αρχική σελίδα αλλά δεν μπορώ να προχωρήσω στις κατηγορίες. Μπορώ μόνο να πατήσω δεξιά στο τελευταίο thread της κάθε κατηγορίας και μετά να ακολουθήσω τα λινκ που μπορεί να έχει στο thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 15/1/2022 στις 12:56 ΠΜ, GIANNIS400 είπε ηθελα να ρωτησω κατι για ενα περιστατικο με εναν γνωστο μου. Άσχετο με το forum που ψάχνετε, αλλά και εδώ υπάρχει κάτι αν σας ενδιαφέρει: Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα