Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG GALAXY WATCH 4 ΚΑΙ GOOGLE PAY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.

Πρόσφατα αγόρασα το samsung galaxy watch 4

https://www.skroutz.gr/s/30615973/Samsung-Galaxy-Watch4-44mm-Green.html#reviews

Ένας από τους λόγους που το αγόρασα, είναι για να πληρώνω με αυτό μέσω google pay.

Έχω βάλει κανονικά την εφαρμογή και την κάρτα eurobank που το υποστηρίζει.

Το θέμα είναι ότι ενώ έχω πληρώσει κανονικά αρκετές φορές, κάποιες φορές που το βάζω, το pos βγάζει μήνυμα ελέγξτε το τηλέφωνό σας!! και δεν μπορώ να πληρώσω!

Στο τηλέφωνο που είναι συνδεδεμένο το ρολόι, δε μου βγάζει κάποιο μήνυμα. Αν πάω και πληρώσω μετά μέσω τηλεφώνου και google pay, πληρώνει κανονικά.

Δεν ξέρω αν είναι κάποια δικλείδα ασφαλείας. έχει τύχει σε κανέναν;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μου το έχει κάνει και εμένα κάποιες φορές να με απορρίψει από το pos, αλλά ζητάει να επιβεβαιώσω τον κωδικό στο ρολόι, παρόλο που είναι ήδη ξεκλειδωμενο. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. 

Τσεκαρε το ρολόι σου μήπως σου ζητάει το ίδιο και δεν το έχεις δει. Θεωρώ ότι το κινητό δεν έχει κάποια σχέση. Το pos δεν αναγνωρίζει αν χρησιμοποιείς ρολόι ή κινητό, οπότε τα ονομάζει όλα ως κινητό.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, christaras1990 είπε

Μου το έχει κάνει και εμένα κάποιες φορές να με απορρίψει από το pos, αλλά ζητάει να επιβεβαιώσω τον κωδικό στο ρολόι, παρόλο που είναι ήδη ξεκλειδωμενο. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. 

Τσεκαρε το ρολόι σου μήπως σου ζητάει το ίδιο και δεν το έχεις δει. Θεωρώ ότι το κινητό δεν έχει κάποια σχέση. Το pos δεν αναγνωρίζει αν χρησιμοποιείς ρολόι ή κινητό, οπότε τα ονομάζει όλα ως κινητό.

Ναι και εγώ όσο έψαξα, είναι αυτό που λες ότι πρέπει να κοιτάξω το ρολόι... Αμ έλα που όπως λες το ρολόι είναι ήδη ξεκλείδωτο και δεν μπορείς να κάνεις κάτι... (υποπτεύομαι ότι έχει να κάνει ότι δεν μπορείς να περάσεις στην καρτέλα του nfc του ρολογιού, τουλάχιστον σε εμένα το google pay ως προτιμητέο τρόπο πληρωμής, οπότε να μπορείς να το ξεκλειδώνεις  όταν σου πετάει τέτοιο μήνυμα το pos)

@christaras1990 να υποθέσω ότι ούτε εσύ έχεις βρει λύση; Εμένα μου το κάνει όταν πάω για ψώνια και το χρησιμοποιήσω για να πληρώσω πάνω από 2-3 φορές συνεχόμενα, ανεξαρτήτως ποσού...

Δημοσ.

Εμενα εγινε λιγες φορες...μολις το pos απερριπτε την συναλλαγη κοιτουσα το ρολοι και απλα μου ζητουσε να βαλω τον κωδικο. Τον εβαζα και απλα το ξαναπερνουσα απο το pos και ολα καλα.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, christaras1990 είπε

Εμενα εγινε λιγες φορες...μολις το pos απερριπτε την συναλλαγη κοιτουσα το ρολοι και απλα μου ζητουσε να βαλω τον κωδικο. Τον εβαζα και απλα το ξαναπερνουσα απο το pos και ολα καλα.

Χμμμ οκ, δλδ κλείδωνε και σου ζήταγε να το ξανανοίξεις. Οκ θα το δω αν το κάνει και σε εμένα, thx!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...