Προς το περιεχόμενο

Realme gt 5g UI 3.0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Annasp είπε

Realme 7 pro ενώ έλεγαν μέσα στον Μάρτιο τιποτα ακόμα δηλαδή το λέγαν από το chat service το ευρωπαϊκό μέχρι τέλος του μήνα. Τώρα που τους έστειλα λένε ααα αυτό είναι beta στείλτε το email σας και τον αριθμό IME για να μπείτε στο πρόγραμμα. Το ίδιο είχε γίνει και με το 11 άργησαν αρκετά να το δώσουν.

Που πρεπει να στειλουμε email?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kioo είπε

Που πρεπει να στειλουμε email?

Μπες στο ευρωπαϊκό site της realme και κάτω κάτω λέει chat service πες τους ότι έχεις το realme 7 pro και ενδιαφέρεσαι για το πρόγραμμα beta

Δημοσ.

Πόσες μέρες σου έκαναν να σου δώσουν την beta έκδοση; Έχω κάνει την αίτηση από την Πέμπτη λογικά καμιά βδομάδα θα θέλει σίγουρα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
7 ώρες πριν, NikolaosR είπε

Κανονικά  OTA ή με κάποιο vpn;

Και με vpn , ota ειναι... Απλα το βρισκεις νωρίτερα... Παντα κανω 1 search  χωρις vpn ,και μετα με vpn.. Παντα το vpn βρισκει το update... Ισως να περιμενα και 1 μηνα ειδάλλως 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 3/6/2022 στις 10:00 ΜΜ, Tsilitheo2 είπε

Και με vpn , ota ειναι... Απλα το βρισκεις νωρίτερα... Παντα κανω 1 search  χωρις vpn ,και μετα με vpn.. Παντα το vpn βρισκει το update... Ισως να περιμενα και 1 μηνα ειδάλλως 

Σε ευχαριστώ,βλέπω πως αν δεν χρησιμοποιήσει κάποιος vpn το κινητό έχει μείνει με την 11_Α_17. Το τσεκάρισα και σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας και σκέφτομαι να περιμένω γιατί είμαι ευχαριστημένος με το κινητό και με το συγκεκριμένο software. Τώρα αν φτάσουμε Αύγουστο και δεν πάρει αναβάθμιση θα το κάνω κι εγώ με vpn.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NikolaosR είπε

Σε ευχαριστώ,βλέπω πως αν δεν χρησιμοποιήσει κάποιος vpn το κινητό έχει μείνει με την 11_Α_17. Το τσεκάρισα και σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας και σκέφτομαι να περιμένω γιατί είμαι ευχαριστημένος με το κινητό και με το συγκεκριμένο software. Τώρα αν φτάσουμε Αύγουστο και δεν πάρει αναβάθμιση θα το κάνω κι εγώ με vpn.

Φιλε μου μιλαμε παντα για το gt, ετσι;;; Γιατι εγω ειμαι με την c_16 και δεν εψαξα προσφατα

Κατι ακομη... Το μονο bug που εχω δει στα 2 τελευταία updates ,ειναι οτι ο proximity sensor κανει νερα... Μιλας και παταει νουμερα η οθονη και ο αλλος ακουει μπιπ μπιπ μπιπ και το κλεινει... Ειδικα αν εισαι ιδρωμενος... Σπαστικο και πολλες φορες βαζω ηχειο

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε

Φιλε μου μιλαμε παντα για το gt, ετσι;;; Γιατι εγω ειμαι με την c_16 και δεν εψαξα προσφατα

Κατι ακομη... Το μονο bug που εχω δει στα 2 τελευταία updates ,ειναι οτι ο proximity sensor κανει νερα... Μιλας και παταει νουμερα η οθονη και ο αλλος ακουει μπιπ μπιπ μπιπ και το κλεινει... Ειδικα αν εισαι ιδρωμενος... Σπαστικο και πολλες φορες βαζω ηχειο

Ναι φίλε μου για το GT μιλάμε το κίτρινο, πήρε την 11_Α_17 το βράδυ  μόλις το άνοιξα πριν τρεις μήνες  και μετά απ' ότι βλέπω σε όλους μόνο με vpn αναβαθμίζεται. Μάλιστα επισκέφτηκα και κάποιο κατάστημα μεγάλης αλυσίδας και είδα την ίδια. Οπότε λέω να περιμένω λίγο ακόμη μιας και είναι πολύ σταθερή.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...