Προς το περιεχόμενο

Η Tesla επιτρέπει την αγορά ορισμένων προϊόντων merchandise με Dogecoin

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 hours ago, Choutas said:

Ο τυπάς που λες είναι κανονικός απατεώνας όχι χαζομάρες. Έχει χειραγωγήσει την μετοχή της ίδιας του τις εταιρείας ρίχνοντας την και αγοράζοντας την 

Για τα κρύπτο κρατάω την γνώμη μου για τον εαυτό μου αλλά μόνο που έχει ωθήσει τόσο κόσμο στο να αγοράσει κρύπτο και σύμφωνα με τα λεγόμενα του δεν έχει στην κατοχή του κρύπτο θα πρέπει να μας προβληματίζει.

Πάντως όλο το πράγμα περισσότερο σε publicity stunt μου κάνει.

μιλα εξ ονοματος της εταιριας που δημιουργησε!!

πως τολμα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Farmers της γης ενωθείτε!

Πόσο μας γλεντάει ο Μασκ ρε παιδιά;

Εγώ χαίρομαι που υπάρχει ο συγκεκριμένος τύπος γιατί δείχνει πόσο λάθος είναι χτισμένη η κοινωνία μας και πόσο εύθραυστη οικονομικά.Δύο μ@λ@κίες που λέει αρκούν για να πλουτίσουν κάποιοι και να καταρρεύσουν οι υπόλοιποι.   

• Like 4

Tέρμα χειραγωγηση αγοράς αν τον πείραζε το πόση ενέργεια χρησιμοποιείται από τα κρύπτο ας έβρισκε άλλο ένα κάρο legit και σοβαρα υπαρχουν με Proof of stake αντι για Proof of work.Απλά για ακόμα μια φορα θα εκανε μια τεραστια αγορα,είπε την μαλακία του και θα πουλησε κατευθειαν.15% σε μια μερουλα δεν ειναι και ασχημα κερδη ποσο μαλλον για εκατομμυριουχο ηδη.

Απο την ολη ιστορια μονο οι νεοι στα κρυπτο την πατανε γιατι τρελενονται απο το hype και αγοραζουμ με την ελπιδα οτι θα πιασει τεραστιες τιμες.

17 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Τι μπίζνες κάνει ο τύπος με ένα Twitter…

Πραγματικά κάποιοι βγάζουν από σκατα λεφτά και κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο 

Ναι πραγματικά πρέπει να μπει ένα φρένο στις τράπεζες που απο σκατά βγάζανε λεφτά γιαυτό βγήκαν τα κρύπτο. 

5 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Ναι πραγματικά πρέπει να μπει ένα φρένο στις τράπεζες που απο σκατά βγάζανε λεφτά γιαυτό βγήκαν τα κρύπτο. 

Για τον κοσμάκη τα βγάλανε για σένα .

Λένε α ρε φτάνει πια με τις τράπεζες δεν βγάζουμε κρυπτο για τον λαό να φάει και αυτός .

Σε παρακαλώ αν δεν μπορείς να καταλάβεις το νόημα του σχολίου σχολίασε κάποιον άλλον .

1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε

Λένε α ρε φτάνει πια με τις τράπεζες δεν βγάζουμε κρυπτο για τον λαό να φάει και αυτός .

Περίπου είπαν "α ρε φτάνει πια με τις τράπεζες δεν βγάζουμε κρύπτο για τον λαό για να μην εξαρτάται απο τις τράπεζες" 

Η τιμή του doge coin πάντως έχει χάσει το 40% της κορύφωσης του από πέρυσι. Δε ξέρω που θα κυμανθεί φέτος αλλά δεν το βλέπω για καλή επένδυση ενός μέσου ανθρώπου.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Ram said:

Η τιμή του doge coin πάντως έχει χάσει το 40% της κορύφωσης του από πέρυσι. Δε ξέρω που θα κυμανθεί φέτος αλλά δεν το βλέπω για καλή επένδυση ενός μέσου ανθρώπου.. 

Ποιο -40% ? Ακομα και με το ραλλυ απο τα lidl που εκανε αυτες τις ημερες λογω της χειραγωγησης του κλοουν του παροντος τοπικ, παραμενει -75% απο το peak που εκανε τον Μαιο ($0.73 τοτε, $0.18 τωρα).

Πολυς κοσμος κλαιει τα λεφτα του που μπηκε τοτε τον Μαιο με τα απανωτα tweets του καταδικασμενου για χειραγωγηση , αλλα ας προσεχαν.

Επεξ/σία από BackFromHell

Kαταλαβαινω οτι δινει δουλειες στα αμερικαν - αλλα ποιος κακομοιρης φουκαρας επενδυει τις λιγες οικονομιες του σκυλονομισματα για να του πουλαει χαντρες και καθρεφτακια μετα :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...