hippoaki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 ακούστε τρελό θέμα που μου έχει προκύψει έχω ένα παλιό λαπτοπ hp 630 του εβαλα μνημη και σκληρο ssd έφτιαξα στικάκι με το ρουφους linux και δεν μπουταρει απο το στικακι το βαζω στο Ubs Και παγωνει στο ξεκινημα έφτιαξα με ρουφους πάλι στικακι με windows το ίδιο πρόβλημα έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει εννοείτε η επιλογη στα boot options είναι απο usb
hp8 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, hippoaki είπε Και παγωνει στο ξεκινημα δηλαδή? κάποιο μήνυμα ? 37 λεπτά πριν, hippoaki είπε έφτιαξα με ρουφους πάλι στικακι με windows το ίδιο πρόβλημα έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει εννοείτε η επιλογη στα boot options είναι απο usb τι επιλογή έβαλες mbr η gpt στο rufus Spoiler
hippoaki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, hp8 είπε δηλαδή? κάποιο μήνυμα ? τι επιλογή έβαλες mbr η gpt στο rufus Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Κολλάει εκεί που εμφανίζεται το logo hpδεν ξεκινάει τίποτα παγώνει το δοκίμασα και με mrb και με gtp τίποτα κολλάει σε όποια USB και να το βάλω και όταν το βγάλω όλα κομπλέ προχωράει στο μπουταρισμα από σκληρό παρόλο που έχω βάλει στο boot options από usb
hp8 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, hippoaki είπε Κολλάει εκεί που εμφανίζεται το logo hpδεν ξεκινάει τίποτα παγώνει το δοκίμασα και με mrb και με gtp τίποτα κολλάει σε όποια USB και να το βάλω και όταν το βγάλω όλα κομπλέ προχωράει στο μπουταρισμα από σκληρό παρόλο που έχω βάλει στο boot options από usb Αν θέλεις να βάλεις windows βάλε το δίσκο σ ένα άλλο pc αν έχεις δυνατότητα και μολις γινει εγκαταστση και παει να κανει την πρωτη επανεκκινηση κλειστο pc και βγαλε τον δισκο και βαλτον στο λαπτοπ και αστο να φορτωσει οδηγυς κλπ
hippoaki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, hp8 είπε Αν θέλεις να βάλεις windows βάλε το δίσκο σ ένα άλλο pc αν έχεις δυνατότητα και μολις γινει εγκαταστση και παει να κανει την πρωτη επανεκκινηση κλειστο pc και βγαλε τον δισκο και βαλτον στο λαπτοπ και αστο να φορτωσει οδηγυς κλπ Καθαρό ινσταλλ δεν μπορώ να κάνω???
hp8 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, hippoaki είπε Καθαρό ινσταλλ δεν μπορώ να κάνω??? αυτό που έγραψα παραπάνω είναι καθαρό ινσταλλ αν δεν μπορείς να το κάνεις σε αυτόν που έχεις Πρέπει να προσέξεις να τρέχουν και οι δυο πχ mdr η gpt ανάλογα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα