Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακούστε τρελό θέμα που μου έχει προκύψει έχω ένα παλιό λαπτοπ hp 630 του εβαλα μνημη και σκληρο ssd έφτιαξα στικάκι με το ρουφους linux και δεν μπουταρει απο το στικακι το βαζω στο Ubs Και παγωνει στο ξεκινημα έφτιαξα με ρουφους πάλι στικακι με windows το ίδιο πρόβλημα έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει εννοείτε η επιλογη στα boot options είναι απο usb

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, hippoaki είπε

Και παγωνει στο ξεκινημα

δηλαδή?  κάποιο μήνυμα ?

37 λεπτά πριν, hippoaki είπε

έφτιαξα με ρουφους πάλι στικακι με windows το ίδιο πρόβλημα έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει εννοείτε η επιλογη στα boot options είναι απο usb

τι επιλογή έβαλες mbr η gpt στο rufus

Spoiler

image.png.6c418c32236b6d142164ec8601f2d44f.png

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, hp8 είπε

δηλαδή?  κάποιο μήνυμα ?

τι επιλογή έβαλες mbr η gpt στο rufus

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.6c418c32236b6d142164ec8601f2d44f.png

Κολλάει εκεί που εμφανίζεται το logo hpδεν ξεκινάει τίποτα παγώνει το δοκίμασα και με mrb και με gtp τίποτα κολλάει σε όποια USB και να το βάλω και όταν το βγάλω όλα κομπλέ προχωράει στο μπουταρισμα από σκληρό παρόλο που έχω βάλει στο boot options από usb

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hippoaki είπε

Κολλάει εκεί που εμφανίζεται το logo hpδεν ξεκινάει τίποτα παγώνει το δοκίμασα και με mrb και με gtp τίποτα κολλάει σε όποια USB και να το βάλω και όταν το βγάλω όλα κομπλέ προχωράει στο μπουταρισμα από σκληρό παρόλο που έχω βάλει στο boot options από usb

Αν θέλεις να βάλεις windows βάλε το δίσκο σ ένα άλλο pc αν έχεις δυνατότητα και μολις γινει εγκαταστση και παει να κανει την πρωτη επανεκκινηση κλειστο pc και βγαλε τον δισκο και βαλτον στο λαπτοπ και αστο να φορτωσει οδηγυς κλπ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hp8 είπε

Αν θέλεις να βάλεις windows βάλε το δίσκο σ ένα άλλο pc αν έχεις δυνατότητα και μολις γινει εγκαταστση και παει να κανει την πρωτη επανεκκινηση κλειστο pc και βγαλε τον δισκο και βαλτον στο λαπτοπ και αστο να φορτωσει οδηγυς κλπ

Καθαρό ινσταλλ δεν μπορώ να κάνω??? 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, hippoaki είπε

Καθαρό ινσταλλ δεν μπορώ να κάνω??? 

αυτό που έγραψα παραπάνω είναι καθαρό ινσταλλ αν δεν μπορείς να το κάνεις σε αυτόν που έχεις  Πρέπει να προσέξεις να τρέχουν και οι δυο  πχ mdr η  gpt ανάλογα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...