jeanthira7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σας και καλή χρονιά, Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα όπου να επιλέγω ποιο κομμάτι της οθόνης μου θέλω να γραψώ και να ξεκινάω και να σταματάω εγγραφές, να ενώνω, να κόβω εγγραφές κλπ. Με λίγα λόγια πέραν της εγγραφής του ό,τι βλέπω να έχω και πλήρη επεξεργασία στη συνέχεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
micos000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Μάλλον θέλεις το OBS Studio. Θέλει ψάξιμο αλλά έχει άπειρα tutorials στο youtube. 3
kinhthra Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, jeanthira7 είπε Καλησπέρα σας και καλή χρονιά, Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα όπου να επιλέγω ποιο κομμάτι της οθόνης μου θέλω να γραψώ και να ξεκινάω και να σταματάω εγγραφές, να ενώνω, να κόβω εγγραφές κλπ. Με λίγα λόγια πέραν της εγγραφής του ό,τι βλέπω να έχω και πλήρη επεξεργασία στη συνέχεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Filmora αλλά είναι με πληρωμή.
mora Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Sharex free, open source και εύκολο στην χρήση.
actorgr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 ZD Soft Screen Recorder 8.0.1.0 Portable σωζει σε avi ή wmv μονο, αλλα δεν επεξεργαζεται το βιντεο-το Wondershare Filmora που αναφερθηκε το κανει .Ευκολο, κοπιαρεις ολοκληρη οθονη ή σχεδιαζεις το παραθυρο που θελεις να σωσεις στον δισκο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα