numberless_thicket Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, mphxths said: Μιλαω καποια περιεργη γλωσσα ? Χρησιμοποιησα καποιες ακατανοητες λεξεις ? Εγραψα "παρε το iso και ριχτο στο ventoy". Εσυ πως ακριβως απο αυτην την προταση καταλαβες "να κανω mount το iso στον windows explorer και να παρω τα περιεχομενα του και να τα ριξω στο ventoy" ? Ειλικρινα θα ηθελα να μαθω. Θα το γραψω αλλη μια φορα. Παρε (copy) το iso , και ριχτο (paste) στο ventoy. Δεν μου πηρε πανω απο 10 λεπτα η ολη διαδικασια , να κατεβασω το iso , να το περασω στο ventoy και να μπουταρει το tails . Διαδικασια που την συζηταμε απο χτες... το εκανα και μπηκα μεσα στο tails ολα δουλευουν ρολοι αλλα εκτος απο ενα πραγμα οταν παω να δημιουργησω ενα Persistent Storage οταν παω στο εικονιδιο απλα δεν μου το εμφανιζει το Persistent Storage δηλαδη παω εκει που λεει choose Applications ▸ Tails ▸ Configure persistent volume. και απλα δεν το φορτωνει
numberless_thicket Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 2 hours ago, numberless_thicket said: το εκανα και μπηκα μεσα στο tails ολα δουλευουν ρολοι αλλα εκτος απο ενα πραγμα οταν παω να δημιουργησω ενα Persistent Storage οταν παω στο εικονιδιο απλα δεν μου το εμφανιζει το Persistent Storage δηλαδη παω εκει που λεει choose Applications ▸ Tails ▸ Configure persistent volume. και απλα δεν το φορτωνει
numberless_thicket Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 δοκιμασε να δεις αν σου ανοιγει το Configure persistent volume. γιατι σε μενα δεν ανοιγει., δεν φορτωνει.,. καπου διαβασα οτι το iso αρχειο επειδη ειναι read only δεν αφηνει να φορτωθει το Configure persistent volume σε σχεση με το .img file 1
mphxths Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, numberless_thicket said: δοκιμασε να δεις αν σου ανοιγει το Configure persistent volume. γιατι σε μενα δεν ανοιγει., δεν φορτωνει.,. καπου διαβασα οτι το iso αρχειο επειδη ειναι read only δεν αφηνει να φορτωθει το Configure persistent volume σε σχεση με το .img file Δεν φορτωνει το persistent volume γιατι δεν εχει ελευθερο χωρο το στικακι. Και οταν λεω δεν εχει ελευθερο χωρο , με τον τροπο που φορτωνει το iso και μπουταρει μεσω του ventoy , "φαινεται" στο λειτουργικο οτι δεν υπαρχει χωρος. Αν ανοιξεις τερματικο και κανεις "df -h" , θα δεις τον ελευθερο χωρο στο /dev/mapper/ventoy να ειναι μηδεν. Πολυ πιθανο να πρεπει να ακολουθησεις αυτες τις οδηγιες για να γινει σωστα η δουλεια. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από mphxths
numberless_thicket Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, mphxths said: Δεν φορτωνει το persistent volume γιατι δεν εχει ελευθερο χωρο το στικακι. Και οταν λεω δεν εχει ελευθερο χωρο , με τον τροπο που φορτωνει το iso και μπουταρει μεσω του ventoy , "φαινεται" στο λειτουργικο οτι δεν υπαρχει χωρος. Αν ανοιξεις τερματικο και κανεις "df -h" , θα δεις τον ελευθερο χωρο στο /dev/mapper/ventoy να ειναι μηδεν. Πολυ πιθανο να πρεπει να ακολουθησεις αυτες τις οδηγιες για να γινει σωστα η δουλεια. τις οδηγιες της ειχα κανει και ειχα το ιδιο θεμα με το Ιmg file extension. και ειχα το ιδιο μυνημα φιλε μου Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από numberless_thicket
mphxths Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 6 minutes ago, numberless_thicket said: τις οδηγιες της ειχα κανει και ειχα το ιδιο θεμα με το Ιmg file extension. Οι οδηγιες μιλανε για το balenaEtcher. Εσυ ελεγες οτι εγραψες το img με το rufus.
numberless_thicket Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 5 minutes ago, mphxths said: Οι οδηγιες μιλανε για το balenaEtcher. Εσυ ελεγες οτι εγραψες το img με το rufus. το ειχα κανει και με το balenaEtcher Just now, numberless_thicket said: το ειχα κανει και με το balenaEtcher κανε μου μια χαρη αν μπορεις δοκιμασε το και εσυ με το balenaEtcher να δουμε αν θα σου βγαλει αυτο το ,μυνημα.. στην τελικη μπορει να φταιει και το usb stick μου
mphxths Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, numberless_thicket said: κανε μου μια χαρη αν μπορεις δοκιμασε το και εσυ με το balenaEtcher να δουμε αν θα σου βγαλει αυτο το ,μυνημα.. στην τελικη μπορει να φταιει και το usb stick μου Μολις το δοκιμασα. Μπουταρε κανονικα και δουλευει και το "configure persistent volume". Δεν ξερω τι φταιει σε εσενα. Ειτε το στικακι φταιει , ειτε δεν το γραφεις σωστα , ειτε δεν εχει κατεβει σωστα το img. Πρεπει να τσεκαρεις τι φταιει απο ολα αυτα.
numberless_thicket Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, mphxths said: Μολις το δοκιμασα. Μπουταρε κανονικα και δουλευει και το "configure persistent volume". Δεν ξερω τι φταιει σε εσενα. Ειτε το στικακι φταιει , ειτε δεν το γραφεις σωστα , ειτε δεν εχει κατεβει σωστα το img. Πρεπει να τσεκαρεις τι φταιει απο ολα αυτα. κατεβασες το img και οχι το iso? εννοω χρησιμοποιησες το balenaEtcher; με το img η με το iso? η και τα 2; επισης πιο usb stick εχεις; λες το δικο μου να μην ειναι συμβατο; εγω εχω το corsair gtx 128 giga https://www.skroutz.gr/s/14674110/Corsair-Voyager-GTX-128GB-USB-3-1.html Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από numberless_thicket
mphxths Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 18 minutes ago, numberless_thicket said: κατεβασες το img και οχι το iso? εννοω χρησιμοποιησες το balenaEtcher; με το img η με το iso? η και τα 2; balenaetcher + img. 18 minutes ago, numberless_thicket said: επισης πιο usb stick εχεις; ενα kingston datatraveler se1 8gb χρησιμοποιησα. 19 minutes ago, numberless_thicket said: λες το δικο μου να μην ειναι συμβατο; To να μην κανεις κατι εσυ σωστα το εχεις αποκλεισει ε ?
numberless_thicket Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 9 minutes ago, mphxths said: balenaetcher + img. ενα kingston datatraveler se1 8gb χρησιμοποιησα. To να μην κανεις κατι εσυ σωστα το εχεις αποκλεισει ε ? ολα τα εχω κανει σωστα φιλε μου και εγω εκανα τα ιδια οπως και εσυ ακολουθησα κατα γραμμα τον οδηγο. 1) εκανα αυτο Tails - Install from Windows (boum.org) Eκανα τα βηματα σωστα 1) 2) και μετα μου εβγαλε αυτο το μυνημα αφου πατησα στο tails Attachments πρεπει να κανω κατι αλλο;
Dr_Pepper Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Πρέπει να κατεβάσεις το image που είναι για USB https://tails.boum.org/install/download/index.en.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα