Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αντέχεις τα τέλη τότε δες κανένα παλιό Forester turbo που τα αγοράζεις σε ξεφτυλα τιμές. Του βάζεις αέριο, αναρτήσεις για ψηλωμα και λάστιχα και πάει παντού. Πολύ αξιόπιστο αμάξι, ακόμα υπάρχουν ανταλλακτικά αλλά σε μεγάλη βλάβη απλά το πετάς. 

Δημοσ.
On 14/1/2022 at 9:27 ΜΜ, G.bar said:

Το forester έιναι έρωτας αλλά η κατανάλωση του σε βενζίνη είναι τραγικη.

Εντος πολης το 2.0X μου βγαζει γυρω στα 11

δεν ειναι και τοσο τριγικη δηλαδη

1 hour ago, lary7 said:

Αν αντέχεις τα τέλη τότε δες κανένα παλιό Forester turbo που τα αγοράζεις σε ξεφτυλα τιμές. Του βάζεις αέριο, αναρτήσεις για ψηλωμα και λάστιχα και πάει παντού. Πολύ αξιόπιστο αμάξι, ακόμα υπάρχουν ανταλλακτικά αλλά σε μεγάλη βλάβη απλά το πετάς. 

Τα ανταλλακτικα και γενικα η συντηρηση ειναι πανακριβη

ενδεικτικα, το καθε πισω αμορτισερ εχει 750 ευρω καινουριο

Αλλαγη δισκο 700 ευρω....

Βεβαια μετα απο 16 χρονια και 260.000χλμ η μονη βλαβη που εχει βγαλει ειναι πως καποτε τρυπησε το ψυγειο νερου.

• Like 2
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Εντος πολης το 2.0X μου βγαζει γυρω στα 11

δεν ειναι και τοσο τριγικη δηλαδη

Τα ανταλλακτικα και γενικα η συντηρηση ειναι πανακριβη

ενδεικτικα, το καθε πισω αμορτισερ εχει 750 ευρω καινουριο

Αλλαγη δισκο 700 ευρω....

Βεβαια μετα απο 16 χρονια και 260.000χλμ η μονη βλαβη που εχει βγαλει ειναι πως καποτε τρυπησε το ψυγειο νερου.

Βρισκεις απο Αγγλία της Pedders συμβατά με +1.5 πόντους με 500 περίπου και ξενοιάζεις. Αυτό καναμε στον θείο μου και ξενοιάσαμε γιατι σερνονταν με τα εργοστασιακα SL. Δίσκο δεν χρειάστηκε ακόμα, η μόνη βλάβη στα 24 (τα τελευταία 10 με αέριο) χρόνια ήταν κατι καλώδια που πάνε στον πολλαπλασιαστη και κάτι αλλα ψιλα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lary7 είπε

Βρισκεις απο Αγγλία της Pedders συμβατά με +1.5 πόντους με 500 περίπου και ξενοιάζεις. Αυτό καναμε στον θείο μου και ξενοιάσαμε γιατι σερνονταν με τα εργοστασιακα SL. Δίσκο δεν χρειάστηκε ακόμα, η μόνη βλάβη στα 24 (τα τελευταία 10 με αέριο) χρόνια ήταν κατι καλώδια που πάνε στον πολλαπλασιαστη και κάτι αλλα ψιλα.

Τελικα μπηκαν aftermarket και αναγκαστικα και ελατηρια αλλα, καθως τα μαμα ειναι τοσο ακριβα επειδη ειναι self leveling.

Δισκο πως και δεν εχεις αλλαξει ποτε? Ειναι η 3η φορα που αλλαζουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Του θείου μου είναι, εγώ το οδηγάω αραιά και πού οταν πάω κανένα βουνό και η θεία ποτέ, για αυτό λογικά δεν χρειάστηκε στα 160.000χλμ..Το ανταλλακτικό δεν πρέπει να είναι τόσο ακρίβό όσο η εργασία γιατί νομίζω για να αλλάξει δίσκο πρέπει να κατέβει η μηχανη...

Επεξ/σία από lary7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω 4κινητο και είμαι λάτρης χειμερινών σπορ και εξορμήσεων και του βουνου

πάρε καλό 2κινητο εμπροσθοκινητο.......

Επεξ/σία από kostasbm
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...