ευδο Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα κοινότητα, ειμαι 24 ετών, λατρης βουνου και ορειβασιας και ψαχνω να αγορασω ενα αυτοκίνητο 4χ4, μεχρι 2.0L ( για να μην τα δινω ολα στα τέλη και στις βενζινες), για βουνησιες εξορμησεις αλλα και ταξιδια. Το μπατζετ είναι μέχρι 8000 ευρω και είμαι σε αναζήτηση αυτο το καιρό, έχω απο κοντά το skoda yeti ( πολύ πρακτικο αμάξι) , daihatsu Terios (αξιοπιστο και κομπακτ) και subaru Forester (νομιζω η καλυτερη επιλογη), έχετε να προτείνετε κάτι ακόμα για τη συγκεκριμενη περίπτωση? Ευχαριστώ πολύ!
Tenshi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ευδο είπε ψαχνω να αγορασω ενα αυτοκίνητο 4χ4, μεχρι 2.0L ( για να μην τα δινω ολα στα τέλη και στις βενζινες), για βουνησιες εξορμησεις αλλα και ταξιδια. - ΑΑΔΕ has joined the chat - Ομοσπονδία βενζινοπολών Ελλάδος has joined the chat - Μπαρμπαμήτσος γενικό συνεργείο αυτοκινήτων has joined the chat 1
thanasisxask Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tenshi είπε - ΑΑΔΕ has joined the chat - Ομοσπονδία βενζινοπολών Ελλάδος has joined the chat - Μπαρμπαμήτσος γενικό συνεργείο αυτοκινήτων has joined the chat Πληρώνονται τα γούστα δυστυχώς. @ευδο δώσε κάτι παραπάνω και δες το forester σε πετρέλαιο. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2022 από thanasisxask
MauroPaltoudias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, ευδο είπε Καλησπέρα κοινότητα, ειμαι 24 ετών, λατρης βουνου και ορειβασιας και ψαχνω να αγορασω ενα αυτοκίνητο 4χ4, μεχρι 2.0L ( για να μην τα δινω ολα στα τέλη και στις βενζινες), για βουνησιες εξορμησεις αλλα και ταξιδια. Το μπατζετ είναι μέχρι 8000 ευρω και είμαι σε αναζήτηση αυτο το καιρό, έχω απο κοντά το skoda yeti ( πολύ πρακτικο αμάξι) , daihatsu Terios (αξιοπιστο και κομπακτ) και subaru Forester (νομιζω η καλυτερη επιλογη), έχετε να προτείνετε κάτι ακόμα για τη συγκεκριμενη περίπτωση? Ευχαριστώ πολύ! Αφού είσαι νέο παιδί (24 ετών) χωρίς υποχρεώσεις, γιατί δεν βλέπεις και το suzuki jimny (το προηγούμενο μοντέλο προφανώς, όχι το τελευταίο); Το είχα 10,5 χρόνια και είχα κάνει αίσχη λέμε. Έχω πάει εκεί που ούτε πεζός δεν θα τολμούσα να πάω. 4
Gatilaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Suzuki Jimny οπως ανεφερε ο προλαλησας,terios αξιζει να βρεις 16αρι κ μοντελο με τα μπλοκε,εγω θα προτεινω και fiat panda 4x4 με λιγες επεμβασεις για το υψος αν δεν σε ικανοποιει μαμισιο,lada niva(βενζινοκαυτης αλλα δεν νιωθει τιποτα) και τελαυταια επειδη το εκανα μια βολτα σε λασποδρομο με λαστιχα 4ων εποχων και πηγαινε τρενο το dacia duster πετρελαιο 1500αρι. 1
G.bar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Το forester έιναι έρωτας αλλά η κατανάλωση του σε βενζίνη είναι τραγικη.
MauroPaltoudias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Να βάλουμε και τον κουβά στο παιχνίδι (suzuki ignis 4x4, το προπροηγουμενο μοντέλο); Είναι και το οικονομικό στη μέση (8 χιλιάρικα) που τον περιορίζει αρκετά. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2022 από MauroPaltoudias
teot Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Να βάλω ακόμη μία επιλογή... Suzuki SX4 η FIAT Sedici στις εκδόσεις 4Χ4 ...είναι το ίδιο αυτοκίνητο, συμπαραγωγή της Suzuki με την FIAT. Πολύ καλό στην άσφαλτο αλλά στέκεται με αξιοπρέπεια και εκτός δρόμου. 2
Jos3ph Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) FIat Panda 4x4 του 80-90 , εύκολο στην συντήριση , με διπλό χρωματισμό γίνεται κουκλί και εύκολα επισκευάσιμο. Lada Niva επίσης με διπλό χρωματισμό και καλύτερες δυνατότητες εκτός. υγ. μερικές ιδέες (765) Pinterest Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2022 από Jos3ph 1
doctorkostis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Forester μονο diesel, κατα προτιμηση το μοντελο απο 13 και μετα. Το καινουριο δε βγαινει πετρελαιο και η εκδοση Hybrid ειναι απλα για γελια. Το εχω απο το 2016, περα απο τα τακτικα σερβις δεν εχει αλλα εξοδα σε βλαβες κλπ. Η καταναλωση κυμαινεται γυρω στα 7 λτ/100χλμ με βαση το trip computer. Για Ελλαδα δεν ειναι πολυ καλη λυση καθως πληρωνει 450€ φορο πολυτελειας λογω κυβικων και κανα 300αρι τελη. Αντιπροταση το Vitara βενζινη τουρμπο ή πετρελαιο. Μικροτερο βεβαια σε μεγεθος αλλα πιο λογικο για την Ελλαδα. 2
lector Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 23 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Έχω πάει εκεί που ούτε πεζός δεν θα τολμούσα να πάω. Καλα, αυτο ολα τα αυτοκινητα το κανουν. Για παραδειγμα, δε νομιζω να τολμουσες να πας πεζος στη μεσαια λωριδα της αττικης οδου.
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, lector είπε Καλα, αυτο ολα τα αυτοκινητα το κανουν. Για παραδειγμα, δε νομιζω να τολμουσες να πας πεζος στη μεσαια λωριδα της αττικης οδου. Ακριβώς, αυτό είναι. Το έπιασες πλήρως το νόημα....
TechnoState Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Dacia Duster 4x4 δεν έπεσε στις προτάσεις βλέπω... (Κάτι αξιόλογο στα 8K δεν έχω δεί, αλλά με ταβάνι 10Κ υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλές επιλογές).
MauroPaltoudias Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 22 hours ago, doctorkostis said: Αντιπροταση το Vitara βενζινη τουρμπο ή πετρελαιο. Πολύ σωστός. Πώς μας ξέφυγε αυτό; Μιλάμε φαντάζομαι, για το προπροηγούμενο μοντέλο (με κοντές σχέσεις). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα