SMF Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σας, Έχω ένα κτήμα δυστυχώς μακριά από εκεί που μένω. Το φράξιμο είναι πολύ δαπανηρό για την ώρα και σκέφτεται να βάλω 3 ψεύτικες κάμερες (με μπαταρίες) που ανάβει λαμπάκι μόνο ως αποτροπή. 1) Υπάρχει κάποιο νομικό θέμα; Προσωπικά πιστεύω πως όχι αφού είναι ψεύτικες. 2) Το έχει δοκιμάσει κανείς; Ρωτώ κατά πόσο θα αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα. Ευχαριστώ.
Land-decked Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, SMF είπε Καλησπέρα σας, Έχω ένα κτήμα δυστυχώς μακριά από εκεί που μένω. Το φράξιμο είναι πολύ δαπανηρό για την ώρα και σκέφτεται να βάλω 3 ψεύτικες κάμερες (με μπαταρίες) που ανάβει λαμπάκι μόνο ως αποτροπή. 1) Υπάρχει κάποιο νομικό θέμα; Προσωπικά πιστεύω πως όχι αφού είναι ψεύτικες. 2) Το έχει δοκιμάσει κανείς; Ρωτώ κατά πόσο θα αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα. Ευχαριστώ. Δυστυχώς το λαμπάκι με 3 μπαταρίες κρατάει 10 ώρες. Μεγάλη απάτη. Θέλει να έχεις ρεύμα
SMF Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Land-decked είπε Δυστυχώς το λαμπάκι με 3 μπαταρίες κρατάει 10 ώρες. Μεγάλη απάτη. Θέλει να έχεις ρεύμα Νομικά υπάρχει κανένα θέμα; Είναι στη μέση του πουθενά, απλά περνάει κανένα μηχανάκι, θέλω να αποτρέψω το ρήμαγμα που συμβαίνει στα δέντρα μέχρι να βάλω περίφραξη. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2022 από SMF
kage Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάμερες Κυνηγιού με solar usb / ή banggood solar cam Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2022 από kage 1
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, SMF είπε Νομικά υπάρχει κανένα θέμα; Είναι στη μέση του πουθενά, απλά περνάει κανένα μηχανάκι, θέλω να αποτρέψω το ρήμαγμα που συμβαίνει στα δέντρα μέχρι να βάλω περίφραξη. Οσο βλεπουν το κτημα σου, και εχεις ταμπελα για ενημερωση, οχι. Απο περιεργεια, ο λογος?
SMF Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Οσο βλεπουν το κτημα σου, και εχεις ταμπελα για ενημερωση, οχι. Απο περιεργεια, ο λογος? Μικρό χωριό κακό χωριό που λένε, αυτό ακριβώς. Ότι αφήσεις εξαφανίζεται, θέλω να βάλω λάστιχα για πότισμα και θα τα κλαίω σε λίγο καιρό εάν δεν υπάρχει αποτροπή.
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Πριν χρόνια έβαζε ψεύτικες κάμερες ο θείος μου στην οικοδομή που είχε επειδή έκαναν διαρρήξεις στο υπόγειο και έκλεβαν διαφορα εργαλεία. Με το που μπήκε η κάμερα μαζί με μια λάμπα που άναβε όταν πλησίαζε κάποιος, σταμάτησε και το πρόβλημα. Σε αφυλαχτα χωράφια τώρα και μέρη μακρινά είναι δυσκολότερο να λυθεί το πρόβλημα. 1
xsterg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 σε απομακρυσμενη περιοχη δυσκολο. μετα απο λιγο θα το παρουν ειδηση οτι ειναι ψευτικες και θα συνεχισουν τα ιδια.
AntreasSverkos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 αν δεν εχεις κανα φιλο να στα προσεχει φιλε μια η αλλη παλι στα ιδια θα ερθεις δυστηχώς. εδω στα κτηματα ειναι αλλοι και υπαρχουν κλοπές.
ELTASSOS1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Bαλε κανονικες να ξερεις ποιος ειναι... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Βλέπω να σου κλέβουν και τις κάμερες. 1
aGka8l Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Θα σου κλέψουν και τις κάμερες.. Σε κατι φίλους που ειχαν μελίσσια και βαζαμε κάμερες μια περίοδο αφησαν ήσυχα τα μελίσσια και ψάχνανε τις κάμερες για να κλέψουν 1
ekrepali Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Κάνουν μπαμ οι ψεύτικες... οι κανονικές κάμερες δεν έχουν λαμπάκι που αναβοσβήνουν.
hp8 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, SMF είπε Είναι στη μέση του πουθενά, απλά περνάει κανένα μηχανάκι, θέλω να αποτρέψω το ρήμαγμα που συμβαίνει στα δέντρα μέχρι να βάλω περίφραξη. εγω ακομα ψαχνω την πορτα απο τους τρισαθλιους με το μεγαφωνο Κοβουν την πανω ουγια Βαζουν το ποδι στη μεση του πασαλου τον λυγιζουν και πηδουν μεσα Δεν μπαινουν καν στη διαδκκασια να κοψουν το συρμα Σιγα την αποτροπη που θα κανεις Εχω παρατησει 2,5 στρεματα βαλεντσια γιαυτο το λογο 1 ώρα πριν, SMF είπε Ότι αφήσεις εξαφανίζεται, θέλω να βάλω λάστιχα για πότισμα και θα τα κλαίω σε λίγο καιρό εάν δεν υπάρχει αποτροπή.
KrTikker Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Σε αντίθεση με τις κοινές fake, αυτής εδώ ανάβουν όλα τα υπέρυθρα το βράδυ. Επίσης φορτίζει με ηλιακό πάνελ και έχει ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου άρα ξεχνάς τα βγάλε-βάλε μπαταρίες για αρκετό διάστημα. https://www.skroutz.gr/s/30443880/Entac-Ηλιακό-Φωτιστικό-με-Ανιχνευτή-Κίνησης-Ομοίωμα-Κάμερας-15-007-0068.html?from=catspan Νομίζω η επόμενη καλύτερη λύση είναι κανονικές κάμερες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα