Chef_Alexander Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλο το forum. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με μια απορία που έχω σχετικά με τον ήχο εισερχόμενων κλήσεων. Έχω παρατηρήσει ότι όταν το κινητό είναι ακουμπισμένο κάπου μόνο του ή όταν βρίσκεται μέσα σε τσέπη-τσάντα κλπ. ο ήχος για εισερχόμενες κλήσεις ακούγεται κανονικά στην ένταση που έχω επιλέξει. Αντίθετα, όταν χρησιμοποιώ το κινητό για άλλη δουλειά π.χ σύνταξη ενός email, ο ήχος για εισερχόμενες κλήσεις είναι πολύ χαμηλός. Το ίδιο συμβαίνει και όταν χτυπάει το κινητό και το πιάσω στα χέρια για να απαντήσω. Η ένταση μειώνεται αυτόματα και σχεδόν δεν ακούγεται. Είναι κάτι φυσιολογικό ή υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν τη γνωρίζω? Ευχαριστώ
kriopiles Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Με το που σε δει μέσω face id χαμηλωνει. Αν δεν το κοιτάξεις θα είναι πάντα δυνατά 😜 σου λέει αφού το είδε δεν χρειάζεται να παίζει και δυνατά 1
koutsis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 45 λεπτά πριν, Chef_Alexander είπε Καλησπέρα σε όλο το forum. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με μια απορία που έχω σχετικά με τον ήχο εισερχόμενων κλήσεων. Έχω παρατηρήσει ότι όταν το κινητό είναι ακουμπισμένο κάπου μόνο του ή όταν βρίσκεται μέσα σε τσέπη-τσάντα κλπ. ο ήχος για εισερχόμενες κλήσεις ακούγεται κανονικά στην ένταση που έχω επιλέξει. Αντίθετα, όταν χρησιμοποιώ το κινητό για άλλη δουλειά π.χ σύνταξη ενός email, ο ήχος για εισερχόμενες κλήσεις είναι πολύ χαμηλός. Το ίδιο συμβαίνει και όταν χτυπάει το κινητό και το πιάσω στα χέρια για να απαντήσω. Η ένταση μειώνεται αυτόματα και σχεδόν δεν ακούγεται. Είναι κάτι φυσιολογικό ή υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν τη γνωρίζω? Ευχαριστώ Ναι λογικό είναι. Εφόσον το έχεις στα χέρια σου δεν έχει νόημα να χτυπάει δυνατά χωρίς λόγο
ziaba Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Όντως έτσι δεν έχει γούστο τραβάει λίγοτερα βλέμματα το iPhone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα