Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλες και φίλοι εδώ και  5 μήνες το facebook δεν μου επιτρέπει να κοινοποιώ αναρτήσεις ενός νόμιμου και αναγνωρισμένου ειδησεογραφικού portal .

Μου λέει Το μήνυμά σας δεν στάλθηκε, επειδή περιλαμβάνει περιεχόμενο που έχει αναφερθεί ως προσβλητικό από άλλους χρήστες του Facebook.

Φυσικά τα άρθρα μας δεν ειναι ουτε υβριστικά ούτε προσβλητικά. ειναι άρθρα τοπικής ειδησεογραφίας ελεγμένα για την εγκυρότητα τους , έχω κάνει πολλές ενστάσεις, μου απάντησαν εδώ και 5 μήνες ότι επανεξετάζουν το θέμα αλλά τιποτα μέχρι σήμερα. Εχω προσφύγει και στα ellinika hoaxes αλλά ποτέ δεν  πήρα απάντηση.

Επιχείρησα  να κάνω νεο  προφίλ και νέα ιστοσελίδα Face book αλλά με το που διαπιστώνουν την προέλευση των άρθρων με κόβουν πάλι.

Υπάρχει  καποιος ειδικός που θα μπορουσε  να με βοηθήσει;

Σας ευχαριστω πολύ

Επεξ/σία από monoxromos
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, monoxromos είπε

Φίλες και φίλοι εδώ και  5 μήνες το facebook δεν μου επιτρέπει να κοινοποιώ αναρτήσεις ενός νόμιμου και αναγνωρισμένου ειδησεογραφικού portal .

Μου λέει Το μήνυμά σας δεν στάλθηκε, επειδή περιλαμβάνει περιεχόμενο που έχει αναφερθεί ως προσβλητικό από άλλους χρήστες του Facebook.

Φυσικά τα άρθρα μας δεν ειναι ουτε υβριστικά ούτε προσβλητικά. ειναι άρθρα τοπικής ειδησεογραφίας ελεγμένα για την εγκυρότητα τους , έχω κάνει πολλές ενστάσεις, μου απάντησαν εδώ και 5 μήνες ότι επανεξετάζουν το θέμα αλλά τιποτα μέχρι σήμερα. Εχω προσφύγει και στα ellinika hoaxes αλλά ποτέ δεν  πήρα απάντηση.

Επιχείρησα  να κάνω νεο  προφίλ και νέα ιστοσελίδα Face book αλλά με το που διαπιστώνουν την προέλευση των άρθρων με κόβουν πάλι.

Υπάρχει  καποιος ειδικός που θα μπορουσε  να με βοηθήσει;

Σας ευχαριστω πολύ

Αναμένεις τον επανέλεγχο τους.

Για να τα έχουν κατηγοριοποιήσει σέ προσβλητικό περιεχόμενο ίσως κάτι παραπάνω γνωρίζουν ή έχουν δει.

Ως τότε μην κάνεις δοκιμές γιατί βλέπω να μένεις εκτός, οριστικά...

Μφχ

Δημοσ.

Κάποιους κούρασες με τις αναρτήσεις σου και το εκαναν flag σαν spam (ο κάθε ενας μας μπορει να το κανει σε δημοσιεύσεις αλλων). Περιμείνεις απλα και οταν αρθεί ανεβάζεις χαλαρά. Δεν σπαμαρεις. 

Δημοσ.

Εχει συμβει και σε γνωστο μου ατομο που συνηθιζε να ανεβαζει links απο το blog του. Απο καποιο σημειο και μετα δεν του επετρεπε το fb να ανεβασει direct links απο το blog. Το συγκεκριμενο ατομο βεβαια στις αναρτησεις τις οποιες ανεβαζε καταφεροταν συνηθως εναντιον της κυβερνησης (λογικα νομιμα και πολιτισμενα, οχι με βρισιες κλπ). Μηπως συμβαινει και με σενα κατι τετοιο; 

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σας δώσω το  λινκ της επίσημης ιστοσελίδας μας αλλά τι  υβριστικό να ειναι ενα άρθρο  με πληροφορίες για τα  χιόνια, η ενα τροχαίο δυστύχημα ή μια ανακοίνωση υπουργείου για τους αγρότες, μια συνέντεξη βουλευτή τετοιες ειδήσεις όπως κάνουν όλοι. 

Που ειδαν  οτι  παραβιάζονται οι όροι τους, τις ίδιες ειδήσεις ανεβάζουν με άλλα λόγια πιθανόν και αλλοι ανταγωνιστικοί ιστότοποι. Δεν  είμαστε επικριτικοί ουτε υβρίζουμε ουτε ψευδείς ειδήσεις ανεβάζουμε.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, monoxromos είπε

Δεν μπορώ να σας δώσω το  λινκ της επίσημης ιστοσελίδας μας αλλά τι  υβριστικό να ειναι ενα άρθρο  με πληροφορίες για τα  χιόνια, η ενα τροχαίο δυστύχημα ή μια ανακοίνωση υπουργείου για τους αγρότες, μια συνέντεξη βουλευτή τετοιες ειδήσεις όπως κάνουν όλοι. 

Που ειδαν  οτι  παραβιάζονται οι όροι τους, τις ίδιες ειδήσεις ανεβάζουν με άλλα λόγια πιθανόν και αλλοι ανταγωνιστικοί ιστότοποι. Δεν  είμαστε επικριτικοί ουτε υβρίζουμε ουτε ψευδείς ειδήσεις ανεβάζουμε.

Εφόσον δεν είναι εφικτό να αναφέρεις το domain, θα σου πρότεινα να κάνεις ένα έλεγχο μήπως το domain σας έχει μπει σε spam list και προκαλεί όλη αυτή την αναστάτωση.

Μφχ

Δημοσ.

Επειδη αυτο πιστεύω κι εγώ μπορείς να μου πεις πως μπορω να το μαθω αν ειμαι spamlist; (Δεν αναφέρω το  name μην  θεωρηθεί απο τους διαχειριστές διαφήμιση και με κόψουν κι απο το insomnia,αν δεν υπάρχει τετοιος κινδυνος να το αναφέρω ή να το στείλω με pm)

Δημοσ.

Καλημερα μπορείς να μου πεις πιο συγκεκριμένα; Γιατί τα αρθρα αν οχι στο συνολο τους το 90% ειναι δικα μας απο τον δικο μας ιστότοπο.Οσα δεν ειναι απο εμας υπάρχει  διακριτή αναφορά της πηγής.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, monoxromos είπε

Καλημερα μπορείς να μου πεις πιο συγκεκριμένα; Γιατί τα αρθρα αν οχι στο συνολο τους το 90% ειναι δικα μας απο τον δικο μας ιστότοπο.Οσα δεν ειναι απο εμας υπάρχει  διακριτή αναφορά της πηγής.

Αν ειναι δικά σας τα αρθρα μαλλον τοτε καποιος καλός ανθρωπος σας εχει βάλει στο ματι.

Δημοσ.

Και τι κανω στην περίπτωση αυτή; Ειναι αθλιότητα αυτό, φαντάζεσαι να πάμε στους εν δυνάμει ανταγωνιστές μας και  να κανουμε σωρηδον αναφορές και εμείς; Δεν ειναι σωστό αυτό και οι υπεύθυνοι του f/b πρέπει να τα ελέγχουν αυτά. Τι λες;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, monoxromos είπε

Και τι κανω στην περίπτωση αυτή; Ειναι αθλιότητα αυτό, φαντάζεσαι να πάμε στους εν δυνάμει ανταγωνιστές μας και  να κανουμε σωρηδον αναφορές και εμείς; Δεν ειναι σωστό αυτό και οι υπεύθυνοι του f/b πρέπει να τα ελέγχουν αυτά. Τι λες;

Οτι και να πω εγω δεν παίζει κανένα ρόλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...