maparios Δημοσ. 22 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 11 ώρες πριν, poulinos είπε το πηρα σημερα.not bad.ελαχιστα sour.σαν χυμο μηλου με ανθρακικο.2.5 ευρω αγια παρασκευη το εχω στο ντουλαπι για το ΣΚ γιατι τις καθημερινες τα πινω μονορουφι σχεδον λογο δουλειας και δεν τα ευχαριστιέμαι.. 11 ώρες πριν, Nabuko είπε Έχει δοκιμάσει κανένας τα BCAA drink και το Command energy drink? το command energy drink δεν το έχω δοκιμάσει θα ήθελα πολύ όμως να δω τι εχουν φτιάξει εκει στην MP... οσο για bcaa drink γινε πιο συγκεκριμενος; εννοείς απο MP? νομιζω ειχα παρει μονο σκονη, με μετρια εως κακη γευση.. ειχα παρει ομως σκονη απο αλλη εταιρία και ηταν απο την πιο ωραια γευση που εχω δοκιμασει στη ζωη μου!! 11 ώρες πριν, poulinos είπε not me οσο θυμαμαι.κατι μου λενε τα bcaa αλλα .... bcaa= BrandChainAminoAcid = συμπλεγμα αμινοξέων (δεν στο λεω ειρωνικά, λογικο να μην γνωρίζεις ειναι για ''γυμναστηριακούς'' οπως μας αποκαλούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 22 Απριλίου Share Δημοσ. 22 Απριλίου 14 λεπτά πριν, maparios είπε οσο για bcaa drink γινε πιο συγκεκριμενος; εννοείς απο MP? νομιζω ειχα παρει μονο σκονη, με μετρια εως κακη γευση.. Εγώ φτιάχνω δικό μου ρόφημα με bcaa και βάζω και άλλα πράγματα μέσα. Ρωτάω για τα bcaa drinks γενικώς αν αξίζουν. Δε μιλάω για σκόνη αλλά για έτοιμα ροφήματα, με ένα ψαχτήρι στο google θα τα δεις από διάφορες εταιρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου Share Δημοσ. 22 Απριλίου 1 hour ago, maparios said: το εχω στο ντουλαπι για το ΣΚ γιατι τις καθημερινες τα πινω μονορουφι σχεδον λογο δουλειας και δεν τα ευχαριστιέμαι.. το command energy drink δεν το έχω δοκιμάσει θα ήθελα πολύ όμως να δω τι εχουν φτιάξει εκει στην MP... οσο για bcaa drink γινε πιο συγκεκριμενος; εννοείς απο MP? νομιζω ειχα παρει μονο σκονη, με μετρια εως κακη γευση.. ειχα παρει ομως σκονη απο αλλη εταιρία και ηταν απο την πιο ωραια γευση που εχω δοκιμασει στη ζωη μου!! bcaa= BrandChainAminoAcid = συμπλεγμα αμινοξέων (δεν στο λεω ειρωνικά, λογικο να μην γνωρίζεις ειναι για ''γυμναστηριακούς'' οπως μας αποκαλούν τι ειναι τα bcaa το ξερω.το κατι μου λενε πηγαινε στα αναψυκτικα με bcaa που εχω δει καποια αλλα δεν θυμαμαι αν εχω παρει. θυμαμαι ενα σε μπλε κουτακι.και εγω σε αυτους τους τεντιμπόηδες που πανε γυμναστηριο ανηκω. κατι σαν αυτα εννοει ο φιλος και νομιζω αυτα εχω δει και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 23 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 18 ώρες πριν, poulinos είπε τι ειναι τα bcaa το ξερω.το κατι μου λενε πηγαινε στα αναψυκτικα με bcaa που εχω δει καποια αλλα δεν θυμαμαι αν εχω παρει. θυμαμαι ενα σε μπλε κουτακι.και εγω σε αυτους τους τεντιμπόηδες που πανε γυμναστηριο ανηκω. κατι σαν αυτα εννοει ο φιλος και νομιζω αυτα εχω δει και εγω τεντιμποιδες λεει χαχαχα ναι ειναι μια κατηγορια και αυτα, αλλα το συγκεκριμενο πχ που ποσταρες εχει μεσα και καφεινη..πολλα βγαινουν σε σκονη που συμφαιρουν περισσοτερο σε τιμη, αλλα (γνωμη μου παντα) ψιλοαχρείαστα καθως τα bcaa τα παιρνεις και απο αλλου ενώ τα EAA τα παιρνεις πιο δυσκολα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου 4 hours ago, maparios said: τεντιμποιδες λεει χαχαχα ναι ειναι μια κατηγορια και αυτα, αλλα το συγκεκριμενο πχ που ποσταρες εχει μεσα και καφεινη..πολλα βγαινουν σε σκονη που συμφαιρουν περισσοτερο σε τιμη, αλλα (γνωμη μου παντα) ψιλοαχρείαστα καθως τα bcaa τα παιρνεις και απο αλλου ενώ τα EAA τα παιρνεις πιο δυσκολα.. δεν θυμαμαι αν εχω παρει κανενα με bcaa.οπως εχουν και καποια με l-carnitine. εχω δοκιμασει τοσα πολλα που πλεον δεν θυμαμαι ποια εχω δοκιμασει. και σε ταξιδια που παω εξωτερικο παντα δοκιμαζω κανα new.σιγουρα ολα αυτα ειναι πολυ πιο ακριβα απο οτι να τα παρεις σε σκονη.το ιδιο και με την Protein δηλαδη. μονο Prime δεν εχω δοκιμασει ακομα.βγηκαν βεβαια και ειπαν οτι συγκεκριμενα το prime εχει φαει μυνηση κτλ γιατι λενε οτι παιζει τρελο χημικό μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 23 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2 ώρες πριν, poulinos είπε δεν θυμαμαι αν εχω παρει κανενα με bcaa.οπως εχουν και καποια με l-carnitine. εχω δοκιμασει τοσα πολλα που πλεον δεν θυμαμαι ποια εχω δοκιμασει. και σε ταξιδια που παω εξωτερικο παντα δοκιμαζω κανα new.σιγουρα ολα αυτα ειναι πολυ πιο ακριβα απο οτι να τα παρεις σε σκονη.το ιδιο και με την Protein δηλαδη. μονο Prime δεν εχω δοκιμασει ακομα.βγηκαν βεβαια και ειπαν οτι συγκεκριμενα το prime εχει φαει μυνηση κτλ γιατι λενε οτι παιζει τρελο χημικό μεσα. εισαι σιγουρος για το τελευταιο; εγω διαβασα οτι το απαγορευσαν σε καποιες χωρες γιατι ειχε πολυ περισσοτερη καφείνη απο οτι εγραφε στα συστατικα.. στειλε μου pm αν θελεις το λινκ να διαβασω απο περιέργεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2 hours ago, maparios said: εισαι σιγουρος για το τελευταιο; εγω διαβασα οτι το απαγορευσαν σε καποιες χωρες γιατι ειχε πολυ περισσοτερη καφείνη απο οτι εγραφε στα συστατικα.. στειλε μου pm αν θελεις το λινκ να διαβασω απο περιέργεια εδω εισαι.ενα απο τα πολλα αρθρα.μπορει να ειναι και ραδιο αρβυλα.λεει και για καφεινη λεει και για χημικα. https://www.google.com/amp/s/www.dailydot.com/news/prime-lawsuit-forever-chemicals/%3famp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου On 13/04/2024 at 20:10, Dante80 said: jesus christ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrGalaxy Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) Το ανθρακικό στα ποτά ανακαλύφθηκε το 1780 περίπου Επεξ/σία 3 Μαϊου από MrGalaxy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 3 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαϊου 4 ώρες πριν, poulinos είπε jesus christ Δοκίμασα το μήλο monster, πολύ μέτριο.. Τώρα θα δοκιμάσω σε καμία ώρα ένα σχετικά καινούργιο, το βρήκα μασουτη λέγεται arizona.. Γεύση καρπούζι.. Για να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου 39 minutes ago, maparios said: Δοκίμασα το μήλο monster, πολύ μέτριο.. Τώρα θα δοκιμάσω σε καμία ώρα ένα σχετικά καινούργιο, το βρήκα μασουτη λέγεται arizona.. Γεύση καρπούζι.. Για να δούμε κατι μου λεει το arizona εκτος αν θυμαμαι το arizona tea που κυκλοφορει και ειναι ωραιο. εκτος αν η ιδια εταιρεια βγαζει και energy.αν θες σηκωσε φωτογραφια.το Monster μου αρεσε.Not bad δηλαδη αλλα ουτε κατι τελειο. πιο ωραια απο τα τυποποιημενα βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου 5 ώρες πριν, poulinos είπε jesus christ Το μόνο που ξέχασε στο βίντεο είναι να ρίξει μια mentos μέσα στην γυάλα να δούμε τι θα γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου 3 ώρες πριν, poulinos είπε κατι μου λεει το arizona εκτος αν θυμαμαι το arizona tea που κυκλοφορει και ειναι ωραιο. εκτος αν η ιδια εταιρεια βγαζει και energy.αν θες σηκωσε φωτογραφια.το Monster μου αρεσε.Not bad δηλαδη αλλα ουτε κατι τελειο. πιο ωραια απο τα τυποποιημενα βεβαια. το δοκιμασα της προλαες, ειναι τριπλετα, ενερτζι ντρινκ τσαι χυμο, αρκετα γλυκο, δροριστικο παγωμενο, εντελως αλλη φιλοσογια απο τα κοκκινα ασπρα μονστερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου 3 hours ago, mariosnik_ said: Το μόνο που ξέχασε στο βίντεο είναι να ρίξει μια mentos μέσα στην γυάλα να δούμε τι θα γίνει. lol. αν αντιδραει σαν coca cola τοτε χαμος 5 minutes ago, makiss8 said: το δοκιμασα της προλαες, ειναι τριπλετα, ενερτζι ντρινκ τσαι χυμο, αρκετα γλυκο, δροριστικο παγωμενο, εντελως αλλη φιλοσογια απο τα κοκκινα ασπρα μονστερ μονο το τσαι εχω δοκιμασει απο αριζονα. εκτος αν το εχω παρει και δεν το θυμαμαι.μετα απο τοσα που εχω πιει πλεον δεν θυμαμαι ποιο ειναι ποιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 8 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαϊου Στις 3/5/2024 στις 9:37 ΜΜ, poulinos είπε lol. αν αντιδραει σαν coca cola τοτε χαμος μονο το τσαι εχω δοκιμασει απο αριζονα. εκτος αν το εχω παρει και δεν το θυμαμαι.μετα απο τοσα που εχω πιει πλεον δεν θυμαμαι ποιο ειναι ποιο. Δε μαρεσε καθόλου το Αριζόνα τελικά, είναι πολύ ελαφρύ για τα γούστα μου θα ήθελα πιο έντονη γεύση.. Πριν που έγραψες να σηκώσω φώτο, για πιο energy drink έλεγες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα