poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, maparios said: ευχαριστω πολυ που ασχολεισαι, να εισαι καλα ειμαι αρκετα εξω οποτε δεν μου ειναι κοπος να ριξω ενα βλεφαρο.αλλωστε στο κεντρο ειναι σαν τις μυγες.το ενα πανω στο αλλο. αν τυχει να κατεβω πειραια θα δω και εκει που εχει καποια που φερνουν αρκετα πραγματα. ειναι καποια περιπτερα που φερνουν πολλα πραγματα κατευθειαν απο το εξωτερικο.βλεπεις οτι μπορεις να φανταστεις που δεν υπαρχει στην ελλαδα. αλλα predator nope.
maparios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, poulinos είπε ειμαι αρκετα εξω οποτε δεν μου ειναι κοπος να ριξω ενα βλεφαρο.αλλωστε στο κεντρο ειναι σαν τις μυγες.το ενα πανω στο αλλο. αν τυχει να κατεβω πειραια θα δω και εκει που εχει καποια που φερνουν αρκετα πραγματα. ειναι καποια περιπτερα που φερνουν πολλα πραγματα κατευθειαν απο το εξωτερικο.βλεπεις οτι μπορεις να φανταστεις που δεν υπαρχει στην ελλαδα. αλλα predator nope. σου εχω ακομη πιο δυσκολο απο predator! κατευθειαν απο αμερικη, ειναι τα GHOST energy drink: τα οποια τα εχω βρει Ελλαδα στα 5μισι(ναι,5μισι) ευρω, αλλα δεν εχω βρει πολλες γευσεις..αν βρεις το συγκεκριμενο αν το πιασει το ματι σου, οχι τη γευση αλλα το λογοτυπο βγαλε μια φωτο σε παρακαλω! ειμαι σιγουρος πως εχει διαμαντακια μαγαζια που δεν ασχολουνται με το online ειτε δεν το εχουν παραμετροποιησει σωστα απο αποψη SEO με αποτελεσμα να μη μπροουμε να το βρουμε ευκολα!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, maparios είπε εχω την εντυπωση οτι απλα ξεχασαν να αλλαξουν την διαθεσημοτητα καθως επισημα η predator εχει φυγει απο την Ελλαδα..εκτος αν εχει στοκ και θελει να το διωξει εκει παω πασο Αν δεν βρει ο poulinos, κάνε ένα τηλέφωνο να δεις εάν ισχύει. You never know. 🙂
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, maparios said: σου εχω ακομη πιο δυσκολο απο predator! κατευθειαν απο αμερικη, ειναι τα GHOST energy drink: τα οποια τα εχω βρει Ελλαδα στα 5μισι(ναι,5μισι) ευρω, αλλα δεν εχω βρει πολλες γευσεις..αν βρεις το συγκεκριμενο αν το πιασει το ματι σου, οχι τη γευση αλλα το λογοτυπο βγαλε μια φωτο σε παρακαλω! ειμαι σιγουρος πως εχει διαμαντακια μαγαζια που δεν ασχολουνται με το online ειτε δεν το εχουν παραμετροποιησει σωστα απο αποψη SEO με αποτελεσμα να μη μπροουμε να το βρουμε ευκολα! αν το βρω θα σου πω γιατι και εγω θα θελανα το δοκιμασω.το μεγιστο που εχω πληρωσει ηταν νομιζω 5 ευρω για καποιο monster .δεν θυμαμαι αν ηταν το java πως το λενε ή καποιο αλλο. ενταξει για μια φορα χαλαλι τα 5 ευρω.αλλα ναι τα λεφτα του Prime ουτε για δοκιμη.και γενικως οταν βλεπω 5 ευρα και τετοια επειδη τα φερνουν παραεισαγωγη απλα τα προσπερναω.πχ στο περιπτερο στο συνταγμα(ενα απο ολα) εχει πολλα πραγματα σε αναψυκτικα που τα φερνει απεξω (θα σου στειλω καμια φωτο να γελασεις) αλλα οι τιμες πονανε.νομιζω mentos αναψυκτικο ειχε. φερνει μεχρι και πατακακια/γαριδακια απο αλλες χωρες και βλεπεις 7-8 ευρω.ουτε καν. απο warheads σιγουρα εχω δοκιμασει οχι αναψυκτικο αλλα sour καραμελες γιατι το λογοτυπο μου λεει πολλα.μαρεσουν τα sour και στο εξωτερικο παλι βρισκεις πολλα. βεβαια με χαλαει το συγκεκριμενο που ειναι watermelon.δεν μαρεσει αυτη η γευση τοσο ουτε στο Monster.
Nabuko Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, maparios είπε καθως επισημα η predator εχει φυγει απο την Ελλαδα.. Tι εννοείς? To Predator είναι ακόμα ένα προϊόν της Coca cola - 3E, όπως και τα Monster, Powerade, Schweppes, Fanta, Amita κλπ κλπ
maparios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, poulinos είπε αν το βρω θα σου πω γιατι και εγω θα θελανα το δοκιμασω.το μεγιστο που εχω πληρωσει ηταν νομιζω 5 ευρω για καποιο monster .δεν θυμαμαι αν ηταν το java πως το λενε ή καποιο αλλο. ενταξει για μια φορα χαλαλι τα 5 ευρω.αλλα ναι τα λεφτα του Prime ουτε για δοκιμη.και γενικως οταν βλεπω 5 ευρα και τετοια επειδη τα φερνουν παραεισαγωγη απλα τα προσπερναω.πχ στο περιπτερο στο συνταγμα(ενα απο ολα) εχει πολλα πραγματα σε αναψυκτικα που τα φερνει απεξω (θα σου στειλω καμια φωτο να γελασεις) αλλα οι τιμες πονανε.νομιζω mentos αναψυκτικο ειχε. φερνει μεχρι και πατακακια/γαριδακια απο αλλες χωρες και βλεπεις 7-8 ευρω.ουτε καν. απο warheads σιγουρα εχω δοκιμασει οχι αναψυκτικο αλλα sour καραμελες γιατι το λογοτυπο μου λεει πολλα.μαρεσουν τα sour και στο εξωτερικο παλι βρισκεις πολλα. βεβαια με χαλαει το συγκεκριμενο που ειναι watermelon.δεν μαρεσει αυτη η γευση τοσο ουτε στο Monster. μπορείς να googlaρεις greekdeligoods δεν γραφω παραπανω για να μη θεωρηθει διαφήμηση. βρίσκεις sourheads blue raspberry 5.5 ευρω (το πηρα, ηταν υπεροχο ως την τελευταια γουλια και μαλιστα χωρις χρωστικες οπως μονστερ ρεντμπουλ κλπ,διαφανο υγρο!) αν περασεις,οταν περασεις,ανεβασε καμια φωτο να γελασουμε γιατι μεντος και εδω επαρχεια βρηκα αλλα δε ρωτησα καν τιμη γιατι δεν με ενδιαφερει 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Tι εννοείς? To Predator είναι ακόμα ένα προϊόν της Coca cola - 3E, όπως και τα Monster, Powerade, Schweppes, Fanta, Amita κλπ κλπ φιλε μου στην Ελλάδα, εισαγωγέας είναι η 3Ε ,δεν υπάρχει εργοστάσιο με predator ή Monster ή powerade πχ! απλα αποφάσησαν επειδή δεν υπήρχαν πωλήσεις, να σταματήσουν τις εισαγωγές των predator , ειρωνεία ομως γιατι περυσι πχ τετοιο καιρο υπήρχε αλλα δεν ειχα ασχοληθεί να το δοκιμάσω ποτέ 1
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 On 05/09/2023 at 12:51, Nabuko said: Tι εννοείς? To Predator είναι ακόμα ένα προϊόν της Coca cola - 3E, όπως και τα Monster, Powerade, Schweppes, Fanta, Amita κλπ κλπ αλλα ενω ολα τα αλλα τα βρισκεις παντου το Predator δεν υπαρχει .γενικως ολα τα ψυγεια εχουν Hell,monster,red bull.αυτα επικρατησαν.το Predator το εφεραν λιγοι και παιζει να το αγορασαν ακομα λιγοτεροι. On 05/09/2023 at 14:00, maparios said: μπορείς να googlaρεις greekdeligoods δεν γραφω παραπανω για να μη θεωρηθει διαφήμηση. βρίσκεις sourheads blue raspberry 5.5 ευρω (το πηρα, ηταν υπεροχο ως την τελευταια γουλια και μαλιστα χωρις χρωστικες οπως μονστερ ρεντμπουλ κλπ,διαφανο υγρο!) αν περασεις,οταν περασεις,ανεβασε καμια φωτο να γελασουμε γιατι μεντος και εδω επαρχεια βρηκα αλλα δε ρωτησα καν τιμη γιατι δεν με ενδιαφερει το googlara.εχει πολυ πραγμα.θα το δω πιο αναλυτικα γιατι τωρα απλα το εκανα πολυ γρηγορα.warheads δεν εχω παρει ακομα.και ενα ατομο μου ειπε οτι επαιζαν καπου στα 3,5 ευρω.δεν ξερω αν ηταν 500ml ή 330ml ή 250ml. οταν περασω συντομα σχετικα θα σηκωσω φωτογραφια και το δευτερο ψυγειο απο αυτο το περιπτερο. δεν θυμαμαι τιμη το mentos.
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 On 05/09/2023 at 14:00, maparios said: μπορείς να googlaρεις greekdeligoods δεν γραφω παραπανω για να μη θεωρηθει διαφήμηση. βρίσκεις sourheads blue raspberry 5.5 ευρω (το πηρα, ηταν υπεροχο ως την τελευταια γουλια και μαλιστα χωρις χρωστικες οπως μονστερ ρεντμπουλ κλπ,διαφανο υγρο!) αν περασεις,οταν περασεις,ανεβασε καμια φωτο να γελασουμε γιατι μεντος και εδω επαρχεια βρηκα αλλα δε ρωτησα καν τιμη γιατι δεν με ενδιαφερει φιλε μου στην Ελλάδα, εισαγωγέας είναι η 3Ε ,δεν υπάρχει εργοστάσιο με predator ή Monster ή powerade πχ! απλα αποφάσησαν επειδή δεν υπήρχαν πωλήσεις, να σταματήσουν τις εισαγωγές των predator , ειρωνεία ομως γιατι περυσι πχ τετοιο καιρο υπήρχε αλλα δεν ειχα ασχοληθεί να το δοκιμάσω ποτέ
maparios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, poulinos είπε 15 ευρω το prime? χαχαχαχα ειπαμε ρε παιδια το εχουν ξεφτυλισει!!!! βλεπω εχει και ghost 5.30 κανει, ε 5μισι το βρηκα στο ιντερνετ.. σε ευχαριστώ για τη φωτο, αν βρεις και αλλα ετσι ψαγμενα βαλε καμια φωτο να δουμε τι παιζει 1
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, maparios said: 15 ευρω το prime? χαχαχαχα ειπαμε ρε παιδια το εχουν ξεφτυλισει!!!! βλεπω εχει και ghost 5.30 κανει, ε 5μισι το βρηκα στο ιντερνετ.. σε ευχαριστώ για τη φωτο, αν βρεις και αλλα ετσι ψαγμενα βαλε καμια φωτο να δουμε τι παιζει οταν to prime θα πεσει στα 3 ευρω τοτε θα παρω ΕΝΑ. για να το αγορασω παραπανω απο μια φορες θα πρεπει να πεσει στα 2 ευρω.αλλιως ας το αγορασουν αλλοι οπως και τα monster πανω αριστερα.αν πεσουν 2.5 το ξανασυζηταμε
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 On 09/09/2023 at 10:57, maparios said: 15 ευρω το prime? χαχαχαχα ειπαμε ρε παιδια το εχουν ξεφτυλισει!!!! βλεπω εχει και ghost 5.30 κανει, ε 5μισι το βρηκα στο ιντερνετ.. σε ευχαριστώ για τη φωτο, αν βρεις και αλλα ετσι ψαγμενα βαλε καμια φωτο να δουμε τι παιζει εδω το καλο ψυγειο
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μόνο 13 το Prime! Αξίζει;; να πάω να τα σηκώσω όλα;;; :ρ 1
StamTheMan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Για ποιο λογο υπαρχει αναψυκτικο chupa chups???? Θα ηθελα,απο περιεργεια και μονο,να δοκιμασω Dr Pepper και Mountain Dew. Εχω μια φιλη απο Σικαγο,που καθε φορα που ερχεται,μου φερνει M&Ms φυστικοβουτυρο,μιλαμε γ@μ@νε! Αλλα φανταζομαι δε θα μπορει να φερει αναψυκτικο,λογω οριου υγρων.
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 10 hours ago, TriLoBiTe said: Μόνο 13 το Prime! Αξίζει;; να πάω να τα σηκώσω όλα;;; :ρ φιλικη τιμη 8 hours ago, StamTheMan said: Για ποιο λογο υπαρχει αναψυκτικο chupa chups???? Θα ηθελα,απο περιεργεια και μονο,να δοκιμασω Dr Pepper και Mountain Dew. Εχω μια φιλη απο Σικαγο,που καθε φορα που ερχεται,μου φερνει M&Ms φυστικοβουτυρο,μιλαμε γ@μ@νε! Αλλα φανταζομαι δε θα μπορει να φερει αναψυκτικο,λογω οριου υγρων. υπαρχουν απειρα αναψυκτικα που δεν ξερουμε καν οτι υπαρχουν. και Chupa chups και mentos και αλλα τοσα. οπως και σε σοκολατουχα υπαρχει Mars, snickers Και αλλα πολλα. απλα πολλα δεν ερχονται ελλαδα παρα απο ελαχιστα καταστηματα και σε ακριβες τιμες. ναι δεν μπορει να σου φερει εκτος αν τα βαλει σε παραδοτεα αποσκευη .αλλιως σε χειραποσκευη ειναι 100ml
maparios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, poulinos είπε εδω το καλο ψυγειο τις φαντα τις εχω πιει ολες, παρα πολυ καλες οι περισσότερες!! για τη τιμη του prime δε το συζητω, οταν θα παει 3-4 ευρω θα το σκεφτω αν θα παρω, βρηκα τα energy drink 5 ευρω αλλα αρνουμε να τα δωσω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα