maparios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, poulinos είπε το Prime εδω εχει 11 το μικρο 13-14 το μεγαλο εκτος αν του μειωσαν τιμη.οκ θα κοιταξω για predator και ευχαριστως να στα στειλο μe box now. καποιο συγκεκριμενο Predator θες ή οποιο τυχει? ειναι και ενα αλλο που εχει βγει αλλα δεν μου ρχεται το πως λεγεται.θα ενημερωσω. (bang το λενε) Ps δεν εχω κοιταξει ποτε σε κανενα καφεινη.:P απλα τα παιρνω και τα δοκιμαζω. Το bang έχει χάλια γεύση, τουλάχιστον τα περισσότερα που δοκίμασα είναι μέτρια προς άσχημα.. Μόνο το πράσινο μήλο μου άρεσε αλλά κ αυτό μέτριο.. Για τα predator αν τα βρεις όλα θα ήταν ιδανικό ειδάλλως ναι ότι βρεις ευπρόσδεκτο γιατί εδώ επαρχία δεν έχει τίποτα από ψαγμένα.. Τέλος αναφορικά με την καφεΐνη κακώς που δε κοιτάς γιατί μερικά το παρακανουν, πχ όπως σου είπα τα reign έχουν 300mg καφεΐνης σα να πίνεις 2μιση φρεντο εσπρέσο είτε 5 εσπρέσο σφινακια..
Morosana Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, poulinos είπε το Prime εδω εχει 11 το μικρο 13-14 το μεγαλο εκτος αν του μειωσαν τιμη.οκ θα κοιταξω για predator και ευχαριστως να στα στειλο μe box now. καποιο συγκεκριμενο Predator θες ή οποιο τυχει? ειναι και ενα αλλο που εχει βγει αλλα δεν μου ρχεται το πως λεγεται.θα ενημερωσω. (bang το λενε) Ps δεν εχω κοιταξει ποτε σε κανενα καφεινη.:P απλα τα παιρνω και τα δοκιμαζω. Κατά καιρούς μου στέλνουν ηλεκτρολύτες prime και Gatorade σε φακελάκια που τα αραιωνεις και σίγουρα έχει μικρότερο κόστος από κουτάκια και ευκολότερο σε μεταφορά για διακοπές ταξίδια γραφείο κτλ
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, Morosana said: Κατά καιρούς μου στέλνουν ηλεκτρολύτες prime και Gatorade σε φακελάκια που τα αραιωνεις και σίγουρα έχει μικρότερο κόστος από κουτάκια και ευκολότερο σε μεταφορά για διακοπές ταξίδια γραφείο κτλ απλα ασχετα και που τα δυο εχουν ηλεκτρολυτες στην πραξη διαφοροποιουνται λιγακι πχ ενα monster με ενα gatorade. οταν παω βουνο παιρνω gelakia συνηθως και καποιες φορες σαν μπαρες ας το πω που πρεπει να ειναι φρουκτοζη κτλ για αμεση ενεργεια. Are electrolytes the same as energy drinks? Sport drinks are flavored beverages that often contain carbohydrates minerals and electrolytes and sometimes other vitamins and nutrients. Energy drinks typically contain stimulants such as caffeine and guarana with varying amounts of sugar protein, vitamins, sodium and other minerals.
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 6 hours ago, maparios said: Το bang έχει χάλια γεύση, τουλάχιστον τα περισσότερα που δοκίμασα είναι μέτρια προς άσχημα.. Μόνο το πράσινο μήλο μου άρεσε αλλά κ αυτό μέτριο.. Για τα predator αν τα βρεις όλα θα ήταν ιδανικό ειδάλλως ναι ότι βρεις ευπρόσδεκτο γιατί εδώ επαρχία δεν έχει τίποτα από ψαγμένα.. Τέλος αναφορικά με την καφεΐνη κακώς που δε κοιτάς γιατί μερικά το παρακανουν, πχ όπως σου είπα τα reign έχουν 300mg καφεΐνης σα να πίνεις 2μιση φρεντο εσπρέσο είτε 5 εσπρέσο σφινακια.. ειχα δοκιμασει μερικα bang. δεν θυμαμαι και πολλα. predator ελλαδα μονο χρυσο και πρασινο εχω βρει. για την καφεινη ναι το ξερω οτι πολλα εχουν παρα πολυ
maparios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, poulinos είπε ειχα δοκιμασει μερικα bang. δεν θυμαμαι και πολλα. predator ελλαδα μονο χρυσο και πρασινο εχω βρει. για την καφεινη ναι το ξερω οτι πολλα εχουν παρα πολυ Έστω αδερφέ μου αυτά τα δύο αν τα βρεις θα το εκτιμούσα, έχω φάει όλα μα όλα τα online shop χωρίς επιτυχία.. Η διαφορά των sports με τα energy drinks είναι ότι στα Δευτέρα βάζουν καφεΐνη ενώ τα πρώτα είναι caffeine free καθώς ΚΑΙ stimulant free βάση νομοθεσίας
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 36 minutes ago, maparios said: Έστω αδερφέ μου αυτά τα δύο αν τα βρεις θα το εκτιμούσα, έχω φάει όλα μα όλα τα online shop χωρίς επιτυχία.. Η διαφορά των sports με τα energy drinks είναι ότι στα Δευτέρα βάζουν καφεΐνη ενώ τα πρώτα είναι caffeine free καθώς ΚΑΙ stimulant free βάση νομοθεσίας αυριο εκτος απροοπτου θα ειμαι συνταγμα και προς εκεινα τα μερη.οποτε θα κοιταξω για predator. αν βρω predator ποσα θες να παρω απο το καθε χρωμα.δυο χρωματα αν υπαρχουν θα υπαρχουν.το χρυσαφι και το πρασινο οπως εγραψα.
maparios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 54 λεπτά πριν, poulinos είπε αυριο εκτος απροοπτου θα ειμαι συνταγμα και προς εκεινα τα μερη.οποτε θα κοιταξω για predator. αν βρω predator ποσα θες να παρω απο το καθε χρωμα.δυο χρωματα αν υπαρχουν θα υπαρχουν.το χρυσαφι και το πρασινο οπως εγραψα. Αν είναι με ζάχαρη πάρε μου από ένα αν είναι χωρίς πάρε μου από 3 από το καθένα (έχω προδιαβητη και πρέπει να προσέχω, όχι επειδή είναι μόδα 😂) σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, maparios said: Αν είναι με ζάχαρη πάρε μου από ένα αν είναι χωρίς πάρε μου από 3 από το καθένα (έχω προδιαβητη και πρέπει να προσέχω, όχι επειδή είναι μόδα 😂) σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!! Κοιταω αυριο εκτος απροοπτου να μην κατεβω κεντρο και σου λεω. 330Ml ή 250 ειναι. δεν θυμαμαι.
Nabuko Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Το πράσινο predator λένε ότι το έχουν και αυτές οι κάβες. Γιατί δεν ρωτάτε αν έχουν απόθεμα? Ο πρώτος στέλνει συσκευασία 12 τμχ 1. https://www.kavastragalas.gr/product/predator-energy-mean-green-250ml/ 2. https://grigoriouonline.gr/product/προϊόν-978/ 3. https://kavakalos.gr/product/predator-energy-mean-green/ 1
maparios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, poulinos είπε Κοιταω αυριο εκτος απροοπτου να μην κατεβω κεντρο και σου λεω. 330Ml ή 250 ειναι. δεν θυμαμαι. Πάρε αν μπορείς ένα από το καθένα ίσα ίσα να τα δοκιμάσω καθώς έχουν ζάχαρη από ότι είδα, σε ευχαριστώ πολύ!! 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Το πράσινο predator λένε ότι το έχουν και αυτές οι κάβες. Γιατί δεν ρωτάτε αν έχουν απόθεμα? Ο πρώτος στέλνει συσκευασία 12 τμχ 1. https://www.kavastragalas.gr/product/predator-energy-mean-green-250ml/ 2. https://grigoriouonline.gr/product/προϊόν-978/ 3. https://kavakalos.gr/product/predator-energy-mean-green/ Δε χρειάζομαι τόσα πολλά φίλε μου για αυτό δεν έστειλα στις κάβες σε ευχαριστώ! 1
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 22 hours ago, maparios said: Πάρε αν μπορείς ένα από το καθένα ίσα ίσα να τα δοκιμάσω καθώς έχουν ζάχαρη από ότι είδα, σε ευχαριστώ πολύ!! Δε χρειάζομαι τόσα πολλά φίλε μου για αυτό δεν έστειλα στις κάβες σε ευχαριστώ! ολα τα περιπτερα συνταγμα κτλ και οτι θες εκτος απο predator. monster, red bull μεχρι και αναψυκτικα ασχετα με ελλαδα.σε monster εχουν και τα νεα που δεν ειναι energy. θα δω και βασιλοπουλο που ενδεχομενως νa βρω κατι
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 4/9/2023 στις 12:08 ΠΜ, maparios είπε Δε χρειάζομαι τόσα πολλά φίλε μου για αυτό δεν έστειλα στις κάβες σε ευχαριστώ! Από εδώ μπορείς να πάρεις το χρυσό. Τα δίνει μεμονωμένα, αλλά θα πρέπει να κάνεις ελάχιστη παραγγελία 55 ευρώ για να σου τα στείλει εκτός Αττικής. Δες εάν σ βολεύει να πάρεις άλλα πράγματα και να βάλεις κι ένα predator. https://www.e-fresh.gr/en/energeiako-poto-gold-strike-predator-250-ml
maparios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, poulinos είπε ολα τα περιπτερα συνταγμα κτλ και οτι θες εκτος απο predator. monster, red bull μεχρι και αναψυκτικα ασχετα με ελλαδα.σε monster εχουν και τα νεα που δεν ειναι energy. θα δω και βασιλοπουλο που ενδεχομενως νa βρω κατι σε ευχαριστώ για τον κόπο σου, οσο για ΑΒ εχω ψαξει ακομη και σε Θεσαλονίκη οταν πηγα σε μεγαλο ΑΒ δεν ειχε..αναφορικα με αυτα που δείχνεις στη φωτο,τα εχω δοκιμασει ολα χαχα 8 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Από εδώ μπορείς να πάρεις το χρυσό. Τα δίνει μεμονωμένα, αλλά θα πρέπει να κάνεις ελάχιστη παραγγελία 55 ευρώ για να σου τα στείλει εκτός Αττικής. Δες εάν σ βολεύει να πάρεις άλλα πράγματα και να βάλεις κι ένα predator. https://www.e-fresh.gr/en/energeiako-poto-gold-strike-predator-250-ml εχω την εντυπωση οτι απλα ξεχασαν να αλλαξουν την διαθεσημοτητα καθως επισημα η predator εχει φυγει απο την Ελλαδα..εκτος αν εχει στοκ και θελει να το διωξει εκει παω πασο
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 8 minutes ago, maparios said: σε ευχαριστώ για τον κόπο σου, οσο για ΑΒ εχω ψαξει ακομη και σε Θεσαλονίκη οταν πηγα σε μεγαλο ΑΒ δεν ειχε..αναφορικα με αυτα που δείχνεις στη φωτο,τα εχω δοκιμασει ολα χαχα εχω την εντυπωση οτι απλα ξεχασαν να αλλαξουν την διαθεσημοτητα καθως επισημα η predator εχει φυγει απο την Ελλαδα..εκτος αν εχει στοκ και θελει να το διωξει εκει παω πασο θα κοιταξω και σε super market να δω αν εχει ξεμεινει τιποτα. 1
maparios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, poulinos είπε θα κοιταξω και σε super market να δω αν εχει ξεμεινει τιποτα. ευχαριστω πολυ που ασχολεισαι, να εισαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα