Προς το περιεχόμενο

τι απέγινε το rockstar energy drink?

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 28/5/2024 στις 10:23 ΜΜ, poulinos είπε

οπως και το Predator που ηταν πολυ ωραιο το πρασινο αλλα πλεον game over.καποια στιγμη σε μια ξενη χωρα ηπια και το κοκκινο που δεν το ειχαμε εδω και ηταν ωραιο.εβγαζαν 4-5 αλλα μονο δυο εφερναν στην ελλαδα για ενα διαστημα.τα εχω σηκωσει μερικες σελιδες πριν και παιζει να ειχα γραψει και ποια χωρα ηταν

Τα predator δε τα πρόλαβα ρε φίλε και θέλω τόσο να τα δοκιμάσω!! Ξέρω ότι τα βγάζει η κοκακολα και είμαι σίγουρος θα είναι τέλεια.. Το relentless το έχεις δοκιμάσει; και αυτό της κοκακολα είναι! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 30/05/2024 at 09:10, maparios said:

Τα predator δε τα πρόλαβα ρε φίλε και θέλω τόσο να τα δοκιμάσω!! Ξέρω ότι τα βγάζει η κοκακολα και είμαι σίγουρος θα είναι τέλεια.. Το relentless το έχεις δοκιμάσει; και αυτό της κοκακολα είναι! 

δεν το εχω δοκιμασει. predator θα παρω κροατια τωρα αλλα παλι δεν μπορω να το παρω σε κανονικη τσαντα.οι περιορισμοι με τα 100ml.ελεος.

• Sad 1

On 26/05/2024 at 23:47, Manefs23 said:

το rockstar! δεν το έχω πιεί ποτέ.. αλλά τόσες σελίδες για ένα ποτό, με έχετε βάλει να το δοκιμάσω.

20240612_192819.jpg

αυτο ψαχνεις?πετραλωνσ.

12 minutes ago, poulinos said:

20240612_192819.jpg

αυτο ψαχνεις?πετραλωνσ.

Εμενα αυτο ειναι η αγαπη μου, αλλα γερασα και οταν το πιω (500ml) με ταραζει.
image.png.caaabec51a3e3948af77ba12a4613579.png

Θα κοιταξω να δοκιμασω και rockstar, να δω τι εχανα τοσο καιρο.

29 minutes ago, dbrillis said:

Εμενα αυτο ειναι η αγαπη μου, αλλα γερασα και οταν το πιω (500ml) με ταραζει.
image.png.caaabec51a3e3948af77ba12a4613579.png

Θα κοιταξω να δοκιμασω και rockstar, να δω τι εχανα τοσο καιρο.

πολυ ωραιο το λευκο monster αλλα πιο ωραιο πιστευω ειναι το κοκκινο.προσοχη ειναι 2 κοκκινα.το λιγο ωραιο ειναι το watermelon. το πολυ ωραιο ειναι το αλλο πο5 δεν γραφει watermelon.μετα λιγοτερο ωραιο το λευκο κ λιγοτερο ωραιο το μπλε.ολα zero calories.

Monster-Energy-Ultra-Red-Energy-Drink-16-Fl-Oz_307814b5-0f65-4171-bc04-1af3c6e9a766_2.feb307ab4606be0c74eb3cfd384adb07.png

Αν και δεν ανήκει στην ίδια κατηγορία με το Rockstar του θέματος και το Monster κ.λπ., τον τελευταίο καιρό πίνω το Frulite Boost (πορτοκάλι/μήλο/βερίκοκο), το οποίο το ξεκίνησα αποκλειστικά για τη γεύση να πω την αλήθεια, το πίνω στη δουλειά κατά το μεσημέρι.

Έχει και καφεΐνη (~60mg/500ml), και επειδή δεν πίνω καφέ έχω παρατηρήσει ότι όντως μου δίνει ένα boost που δύσκολα να είναι placebo effect (εξάλλου δεν το ξεκίνησα γι' αυτό το λόγο).

Απλά αναρωτιέμαι αν είναι έστω και λίγο πιο υγιεινό από τα Monster/Hell κ.λπ. που ρουφάτε εσείς, ειδικά για καθημερινή χρήση, τώρα το καλοκαίρι τουλάχιστον, το χειμώνα δεν τραβιέται να πω την αλήθεια.

spacer.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει και τσιπακι μεσα.χαχα

20240614_233401.jpg

On 13/06/2024 at 23:20, phanispal said:

Αν και δεν ανήκει στην ίδια κατηγορία με το Rockstar του θέματος και το Monster κ.λπ., τον τελευταίο καιρό πίνω το Frulite Boost (πορτοκάλι/μήλο/βερίκοκο), το οποίο το ξεκίνησα αποκλειστικά για τη γεύση να πω την αλήθεια, το πίνω στη δουλειά κατά το μεσημέρι.

Έχει και καφεΐνη (~60mg/500ml), και επειδή δεν πίνω καφέ έχω παρατηρήσει ότι όντως μου δίνει ένα boost που δύσκολα να είναι placebo effect (εξάλλου δεν το ξεκίνησα γι' αυτό το λόγο).

Απλά αναρωτιέμαι αν είναι έστω και λίγο πιο υγιεινό από τα Monster/Hell κ.λπ. που ρουφάτε εσείς, ειδικά για καθημερινή χρήση, τώρα το καλοκαίρι τουλάχιστον, το χειμώνα δεν τραβιέται να πω την αλήθεια.

spacer.png

πιστευω οτι ειναι δεκα φορες πιο καλο και υγιεινο απο τα monster αφου στην ουσια ειναι χυμος με προσθηκη καφεινης για να δωσει ενα μικρο boost.καφεινη βαζουν σε πολλα.μεχρι και power gel που παιρνω οταν παω σε βουνο εχει και αυτο μεσα καφεινη.

Επεξ/σία από poulinos

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...