Προς το περιεχόμενο

τι απέγινε το rockstar energy drink?

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 minutes ago, maparios said:

Δε μαρεσε καθόλου το Αριζόνα τελικά, είναι πολύ ελαφρύ για τα γούστα μου θα ήθελα πιο έντονη γεύση.. Πριν που έγραψες να σηκώσω φώτο, για πιο energy drink έλεγες; 

για το αριζονα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

46 minutes ago, maparios said:

αυτο εδω ηταν, δε μου άρεσε καθόλου

Watermelon_2048_px.png

πρωτη φορα το βλεπω.θα το δοκιμασω αν και γενικα το watermelon δεν ειναι το καλυτερο μου.

4 ώρες πριν, poulinos είπε

πρωτη φορα το βλεπω.θα το δοκιμασω αν και γενικα το watermelon δεν ειναι το καλυτερο μου.

αν βρεις εξωτερικο που πηγαινεις reign ή ghost energy drink watermellon δοκιμασε και θα με θυμηθεις τα σπανε.. στην Ελλαδα εχουμε μονο hell και Monster σε watermellon και ενα redull ολα κατω του μετριου..κατα τη γνωμη μου φυσικα

24 minutes ago, maparios said:

αν βρεις εξωτερικο που πηγαινεις reign ή ghost energy drink watermellon δοκιμασε και θα με θυμηθεις τα σπανε.. στην Ελλαδα εχουμε μονο hell και Monster σε watermellon και ενα redull ολα κατω του μετριου..κατα τη γνωμη μου φυσικα

reign εχω βρει καπου αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν ελλαδα ή οχι.νομιζω και εδω ειχα δει.οχι watermelon αλλα γενικα

18 ώρες πριν, poulinos είπε

μονο στο μασουτη υπαρχει προς το παρων, στα μεγαλα καταστηματα..

2 ώρες πριν, makiss8 είπε

μονο στο μασουτη υπαρχει προς το παρων, στα μεγαλα καταστηματα..

Σωστά σε μασουτη προς το παρόν τα έχουν αλλά δε τα κόβω να περπατάνε γιατί μπήκαν σε "χωράφι" energy drink φίλων που αν ήθελαν τσάι θα έπαιρναν τσάι με ανθρακικό.. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Μόλις τώρα, poulinos είπε

ποιο?

το rockstar! δεν το έχω πιεί ποτέ.. αλλά τόσες σελίδες για ένα ποτό, με έχετε βάλει να το δοκιμάσω.

6 minutes ago, Manefs23 said:

το rockstar! δεν το έχω πιεί ποτέ.. αλλά τόσες σελίδες για ένα ποτό, με έχετε βάλει να το δοκιμάσω.

δεν θυμαμαι να το εχω δει ελλαδα.θα ξανακοιταξω τωρα που το ειπες αλλα οσες φωτο εχω βγαλει εδω στο θεμα δεν βλεπω πουθενα το συγκεκριμενα. ειλικρινα υπαρχουν τοσα πολλα που πλεον δεν θυμαμαι ποιο εχω δοκιμασει και πιο εχω δει που.στην δευτερη σελιδα τα ειχα βρει πολωνια :P

20230826_153115.jpg.3ca447b368c321c00acc4cc3acddaa39.jpg

Στις 26/5/2024 στις 11:47 ΜΜ, Manefs23 είπε

Ήταν υπέροχο αλλά δυστυχώς όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος 

Καπου στο 2019 εξαγόρασε την rockstar η pepsico.. Άλλαξε το ανθρακικό σε πιο "φθηνή" υλοποίηση και αυτό αποτυπώθηκε και στη γεύση.. Δυστυχώς δεν έχει σχεδόν καμία σχέση αυτό το rockstar που κυκλοφορεί σήμερα με το παλαιότερο.. Δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι το ίδιο. Α επίσης, η rockstar αποσύρθηκε από την αγορά της Ελλάδας για τους δικούς της λόγους (ίσως η διαφήμιση από monster hell redbull τους κέρδισε, γιατί κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλύτερο το ροκσταρ και από τα τρία, απλά ίσως δε δώσαν πολλά λεφτά για promote) 

1 hour ago, maparios said:

Ήταν υπέροχο αλλά δυστυχώς όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος 

Καπου στο 2019 εξαγόρασε την rockstar η pepsico.. Άλλαξε το ανθρακικό σε πιο "φθηνή" υλοποίηση και αυτό αποτυπώθηκε και στη γεύση.. Δυστυχώς δεν έχει σχεδόν καμία σχέση αυτό το rockstar που κυκλοφορεί σήμερα με το παλαιότερο.. Δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι το ίδιο. Α επίσης, η rockstar αποσύρθηκε από την αγορά της Ελλάδας για τους δικούς της λόγους (ίσως η διαφήμιση από monster hell redbull τους κέρδισε, γιατί κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλύτερο το ροκσταρ και από τα τρία, απλά ίσως δε δώσαν πολλά λεφτά για promote) 

οπως και το Predator που ηταν πολυ ωραιο το πρασινο αλλα πλεον game over.καποια στιγμη σε μια ξενη χωρα ηπια και το κοκκινο που δεν το ειχαμε εδω και ηταν ωραιο.εβγαζαν 4-5 αλλα μονο δυο εφερναν στην ελλαδα για ενα διαστημα.τα εχω σηκωσει μερικες σελιδες πριν και παιζει να ειχα γραψει και ποια χωρα ηταν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...