Nabuko Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Jumbo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 5 hours ago, Nabuko said: Jumbo καποιοι λενε οτι τα φτηνα ειναι απο αλλα εργοστασια με χαλια γευση και χαλια ποιοτητα δεν εχω παρει.επισης λενε οτι σε καφεινη και χημικουρα ειναι εκτος οριων και παραπανω απο οσα γραφει στην ετικετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου οχι μακρια. χαλια γευση οντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Μόνο και μόνο που είναι ποτό του μεγαλύτερου απατεώνα και αχώνευτου Logan Paul δεν πρόκειται να το ακουμπήσω ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου On 30/10/2024 at 10:47, Charismo said: Μόνο και μόνο που είναι ποτό του μεγαλύτερου απατεώνα και αχώνευτου Logan Paul δεν πρόκειται να το ακουμπήσω ποτέ. δεν ηξερα καν ποιος ηταν αυτος :P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 23 minutes ago, poulinos said: δεν ηξερα καν ποιος ηταν αυτος :P. Κι εγώ μετά την έξαρση που είχε το Prime τον έμαθα και διάβασα για πόσα λεφτά έχει φάει από κόσμο μέσα από shilling κρυπτονομισματων, στημένα βιντεάκια που εκμεταλλεύεται κόσμο κτλ. Μεγάλη λέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 13 minutes ago, Charismo said: Κι εγώ μετά την έξαρση που είχε το Prime τον έμαθα και διάβασα για πόσα λεφτά έχει φάει από κόσμο μέσα από shilling κρυπτονομισματων, στημένα βιντεάκια που εκμεταλλεύεται κόσμο κτλ. Μεγάλη λέρα. απορω ποσο κοροιδο πρεπει να ειναι καποιος να δινει 15 και 18 ευρω για Prime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα