Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχει λήξει το συμβόλαιο μου με τη Vodafone για το ίντερνετ στο σπίτι (24αρα που κλειδώνει στα 13 για 21€) και σκέφτομαι να ανανεώσω. Η Vodafone μου δείχνει 30αρα (δεν πάει παραπάνω) στα ίδια λεφτά ή 25€ με tv. Η cosmote 50αρα στα 29€ και 31€ με tv. 

Δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει να κάνω καινούργιο συμβόλαιο ή να περιμένω μερικούς μήνες μήπως πάρω κάποια καλύτερη προσφορά από την Cosmote για την 50αρα. Απτη μια είναι καλή ιδέα να πάω για την 30αρα στα ίδια λεφτά αλλά από την άλλη είναι και ρίσκο το 24μηνο συμβόλαιο. Τι λέτε?

Επίσης θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την τηλεόραση. Ο πατέρας μου ενδιαφέρεται να βλέπει κανένα ντοκιμαντέρ. Νομίζετε αξίζει να δοκιμάσω ή θα είχε ποιο πολλές επιλογές με μια συνδρομή στο νετφλιξ? Η κοσμοτε αξίζει τα παραπάνω χρήματα?

Δημοσ.

Το tv της Vodafone έχει ντοκιμαντέρ με υπότιτλους κανονικά και διάφορα άλλα κανάλια. Το box έχει δυνατότητα wifi αλλά είναι κλειδωμένο δεν υποστηρίζει ακόμα το λογισμικό της Vodafone και πρέπει να είναι κοντά στην τηλεόραση το box και να το έχεις συνδεδεμένο με το ρουτερ με καλωδιο. Από ταινίες-σειρες δεν έχει και μεγάλη ποικιλία και αν έχει νέες κυκλοφορίες τις νοικιάζεις. 

Εμένα μου ήρθε 24 mbps +tv +300 κινητά 28 ευρώ +2 ευρώ το box για 24 μήνες.. 

Επίσης το box έχει και υποδοχή για antena για να βλέπεις τα καναλια της digea (ant1, mega klp). Το παλιό το box δεν είχε αυτή την δυνατότητα. 

Από αθλητικά είχε συμβόλαιο με nova η ΟΤΕ( δεν τα ξέρω καλά) αλλά μάλλον τα έβγαλε τα κανάλια. 

Εγώ θα πήγαινα σε 50αρα ΟΤΕ αν χρειάζεσαι ταχύτητα και το tv τους σίγουρα θα έχει ντοκιμαντέρ αν δεν κάνω λάθος. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Yannis35 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Έχει λήξει το συμβόλαιο μου με τη Vodafone για το ίντερνετ στο σπίτι (24αρα που κλειδώνει στα 13 για 21€) και σκέφτομαι να ανανεώσω. Η Vodafone μου δείχνει 30αρα (δεν πάει παραπάνω) στα ίδια λεφτά ή 25€ με tv. Η cosmote 50αρα στα 29€ και 31€ με tv. 

Δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει να κάνω καινούργιο συμβόλαιο ή να περιμένω μερικούς μήνες μήπως πάρω κάποια καλύτερη προσφορά από την Cosmote για την 50αρα. Απτη μια είναι καλή ιδέα να πάω για την 30αρα στα ίδια λεφτά αλλά από την άλλη είναι και ρίσκο το 24μηνο συμβόλαιο. Τι λέτε?

Επίσης θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την τηλεόραση. Ο πατέρας μου ενδιαφέρεται να βλέπει κανένα ντοκιμαντέρ. Νομίζετε αξίζει να δοκιμάσω ή θα είχε ποιο πολλές επιλογές με μια συνδρομή στο νετφλιξ? Η κοσμοτε αξίζει τα παραπάνω χρήματα?

Στη cosmote το ελάχιστο είναι 29,90 50 σκέτο. Και με τηλεόραση 33,90 και όχι 31.

Έχει κανονικά ντοκιμαντέρ και λέγεται entry pack μπορείς εδώ να δεις τα κανάλια.

Τώρα για την ταχύτητα η cosmote δεν έχει 30ρα το έχει καταργήσει οπότε και εκεί με 50 μπορεί να πιάνεις 30. Ανάλογα τι υποστηρίζει η περιοχή σου.

Για τη βονταφον δεν έχω χρησιμοποιήσει το tv τους οπότε δεν γνωρίζω να σου πω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις γνώμες. 

Πιστεύετε αξίζει να περιμένω μερικούς μήνες μήπως βρεθούν καλύτερες προσφορές?

Στην τελική μπορώ να κάνω την 30αρα τις Vodafone  με τα ίδια λεφτά, αλλά φοβάμαι το 24μηνο που θα δεσμευτω και δεν τα πάω καλά με τα συμβόλαια.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Yannis35 είπε

Ευχαριστώ για τις γνώμες. 

Πιστεύετε αξίζει να περιμένω μερικούς μήνες μήπως βρεθούν καλύτερες προσφορές?

Στην τελική μπορώ να κάνω την 30αρα τις Vodafone  με τα ίδια λεφτά, αλλά φοβάμαι το 24μηνο που θα δεσμευτω και δεν τα πάω καλά με τα συμβόλαια.

Πλέον οι εταιρίες είναι υποχρεωμένες να ενημερώνουν για ελάχιστη, συνήθης και μέγιστη ταχύτητα. Οπότε μπορείς να ρωτήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...