AELEX Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, έδωσα πανελλήνιες αλλά δεν κατάφερα να γράψω τα μόρια π ήθελε η πυροσβεστική. Έχω τις εξής απορίες, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μπεις στην ακαδημία; Η γενικότερο στο πυροσβεστικό σώμα; έχω ακούσει για προκηρύξεις τι ισχύει; Ποια είναι κάποια υπέρ προσόντα στις προκηρύξεις δηλαδή τι θα βοηθούσε; Αν κάποιος καταφέρει και μπει από προκήρυξη μπορεί να ανέβει αξίωμα; Αν ναι πως; Υπάρχει κάποιο παραθυράκι εκτός τον πανελλήνιων; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων.
gii Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Σπουδάζεις και μαζεύεις πτυχία...αν βγει προκήρυξη και έχεις τα προσόντα που ζητούνται μπαίνεις και ανεβαίνεις με τα χρόνια 1
xtolicc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 On 14/1/2022 at 4:41 ΜΜ, AELEX said: Καλησπέρα, έδωσα πανελλήνιες αλλά δεν κατάφερα να γράψω τα μόρια π ήθελε η πυροσβεστική. Έχω τις εξής απορίες, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μπεις στην ακαδημία; Η γενικότερο στο πυροσβεστικό σώμα; έχω ακούσει για προκηρύξεις τι ισχύει; Ποια είναι κάποια υπέρ προσόντα στις προκηρύξεις δηλαδή τι θα βοηθούσε; Αν κάποιος καταφέρει και μπει από προκήρυξη μπορεί να ανέβει αξίωμα; Αν ναι πως; Υπάρχει κάποιο παραθυράκι εκτός τον πανελλήνιων; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων. Σπάνια βγαίνουν προκηρύξεις . Πρόσφατα βγήκε μια για 150 θέσεις αξιωματικών ΕΙΔΙΚΏΝ καθηκόντων , για όσους έχουν πτυχία οικονομικών ,πληροφορικής ,μηχανικών ,ψυχολόγων . Αλλιώς μόνο αν μπεις σαν συμβασιούχος εποχικής απασχόλησης. Συνήθως μετά από κάποια χρόνια αυτοί γίνονται πενταετής απασχόλησης και τέλος μόνιμοι . Αλλά και σε αυτήν την περίπτωση ,δεν ξέρεις κάθε πότε βγαίνουν οι προκηρύξεις . Τέλος ,απλά για να ξέρεις ,εάν κάποιος είναι εθελοντής πυροσβέστης για τουλάχιστον 3 έτη , στις πανελλήνιες είναι σε ειδική κατηγορία ,με αρκετά χαμηλότερα μόρια. Ελπίζω να βοήθησα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα