Nnoutas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με την καφετιέρα. Σε μερικές κάψουλες δεν βγάζει την ίδια ποσότητα καφέ όσο σε κάποιες άλλες. Βλέπω πολλές φορές δηλαδή να μην γίνεται συνεχόμενα η εκχύλιση αλλά με διακοπές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνεται σημαντικά η ποσότητα του τελικού ροφήματος. Τι μπορεί να φταίει; Μήπως χρειάζεται κάποιο καθαρισμό; Δεν μου έχει βγάλει κάποια ένδειξη για απασβεστωση. Την έχω 4 μήνες περίπου και φτιάχνω μια διπλή δόση κάθε μέρα.
Land-decked Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, Nnoutas είπε Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με την καφετιέρα. Σε μερικές κάψουλες δεν βγάζει την ίδια ποσότητα καφέ όσο σε κάποιες άλλες. Βλέπω πολλές φορές δηλαδή να μην γίνεται συνεχόμενα η εκχύλιση αλλά με διακοπές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνεται σημαντικά η ποσότητα του τελικού ροφήματος. Τι μπορεί να φταίει; Μήπως χρειάζεται κάποιο καθαρισμό; Δεν μου έχει βγάλει κάποια ένδειξη για απασβεστωση. Την έχω 4 μήνες περίπου και φτιάχνω μια διπλή δόση κάθε μέρα. Αφαλάτωση θέλει. Είναι μια ειδική σκόνη που εγώ παίρνω για την Nespresso μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα