Προς το περιεχόμενο

Αγορα VPN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xαιρετω!

Ειδα ενα πακετο απο το CyberGhost 73.12€ για 3 χρονια + 3 μηνες.
Θα ηθελα να ρωτησω, Αξίζει η αγορα VPN στην Ελλάδα και αν ναι προσωπικα εγω το θελω για τα torrents και βαρια βαρια αμα ειμαι εξω και χρησιμοποιησω public wifi (που σπανιω το κανω) για θεμα ασφαλειας. Τωρα τα περι κλοπη τραπεζικων στοιχειων και και και αμα ο αλλος σε βαλει καποιο keylogger το VPN ειναι ενα τιποτα.
Ευχαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
6 ώρες πριν, pavloskrg είπε

Τελικά αγόρασες;

ναι αγορασα το cyberghost. Δοκιμασα nordvpn και surfshark το cyber για εμενα ηταν πιο γρηγορο.

Δημοσ.

Καλό είναι το cyberghost; Εγώ σκέφτομαι να πάρω το nordvpn γιατί έχω ακούσει καλά λόγια και ότι έχει τα περισσότερα servers. Γενικά θέλω vpn για netflix και θέλω να αγοράσω συνδρομή στο disney plus που στην Ελλάδα δεν υπάρχει και για αυτό ψάχνω για ένα οικονομικό vpn αλλά ταυτόχρονα γρήγορο. Αν χρησιμοποιείς παρόμοια το vpn σου, πες μου την εμπειρία σου μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει διάφορα vpn όπως surfshark ,nord , mullvad ,pia και  κάποια άλλα .Για το netflix και   disney plus θα πρότεινα να δεις για ποιο χωρά συγκεκριμένα θέλεις να το υποστηρίζει και να δεις  αν κάποιος άλλος συνδρομητής του vpn που θες να αγοράσεις αν το χρησιμοποιεί  για αυτόν τον σκοπό ( συνήθως για  χώρες Αγγλία Αμερική και Καναδά πολλά vpn  υποστηρίζουν  να δεις netflix). Το nord έχει πόλους servers και για  Αμερική και  για Αγγλία  υποστηρίζει το netflix και αν κάποια ip έχει θέμα συνδέεσαι σε κάποια άλλη.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, pavloskrg είπε

Καλό είναι το cyberghost; Εγώ σκέφτομαι να πάρω το nordvpn γιατί έχω ακούσει καλά λόγια και ότι έχει τα περισσότερα servers. Γενικά θέλω vpn για netflix και θέλω να αγοράσω συνδρομή στο disney plus που στην Ελλάδα δεν υπάρχει και για αυτό ψάχνω για ένα οικονομικό vpn αλλά ταυτόχρονα γρήγορο. Αν χρησιμοποιείς παρόμοια το vpn σου, πες μου την εμπειρία σου μέχρι τώρα.

Για εμενα ειναι οτι πρεπει, Σκεφτομαι να δοκιμασα και διαφορα ακομη εφοσον υπαρχει το refund policy γιατι οχι. 
Αμα θες μπορω να σε δωσω 30 ημερες cyber για δοκιμη απο το λινκ μου.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...