Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασα το secretfolder για να κλειδώσω φακέλους

Έβαλα μέσα κάποια αρχεία αλλά τώρα δεν ανοίγει το πρόγραμμα και είναι μέσα τα αρχεία και έχουν κλειδωθεί πολλά αρχεία

όταν πατάω δεξι κλικ πάνω στο secretfolder διαβάζω επαναφορά προηγούμενων εκδορέων 

Δεν λειτουργει το προγραμμα !! Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσεις να το ανοίξω!! 

• Sad 1
Δημοσ.

Βαθμολόγηση στο cnet...

Αναφορά σε κείμενο
Pros
none that I can find... see cons.
Cons
Will not recognize master password to open program!! I entered a master password during the installation. I wrote it down to make sure I used the same one when re-opening (I do this this first few times to make sure I remember, then destroy the paper). And now I cannot get into the program, let alone use it, because it does not recognize the password. What kind of garbage is this? A password protected secret file that is so secret even the creator of the file cannot open it????? AND>>> to top it all off, I cannot uninstall the program BECAUSE IT NEEDS THE PASSWORD!!! Great.
Summary
Never use this. It is crap. Does not perform after the installation setup.

Κάτι/κάποιον μου θυμίζει αυτήν η κατάσταση! :D

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TASOSHF είπε

Έβαλα μέσα κάποια αρχεία αλλά τώρα δεν ανοίγει το πρόγραμμα και είναι μέσα τα αρχεία και έχουν κλειδωθεί πολλά αρχεία

όταν πατάω δεξι κλικ πάνω στο secretfolder διαβάζω επαναφορά προηγούμενων εκδορέων 

Σε έγδαραν οι προηγούμενοι εκδορείς.

Που τα βρίσκετε αυτά τα προγράμματα;Και οχι μονο πέφτετε με τα μουτρα αλλά δεν το δοκιμάζετε πρώτα με αχρηστα αρχεία να δείτε πως φέρεται.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ρώτησε αν το κατεβάσατε από σελίδα, αλλά από ποια σελίδα.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
3 ώρες πριν, TASOSHF είπε

https://www.dwrean.net/2016/10/secretfolder.html?m=1

Δημοσ.

Η σελιδα αυτη λοιπον εχει λινκ προς την επισημη σελιδα του secret folder και αυτη με τη σειρα της mail για support εδω, οποτε ρωτα καλυτερα τους ιδιους. Οι εφαρμογες της παντως δεν μου φαινονται και πολυ σοβαρες...
https://ohsoft.net/eng/customer/contact.php

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, jim_p είπε

Οι εφαρμογες της παντως δεν μου φαινονται και πολυ σοβαρες...

Εγώ χρησιμοποιώ το oCam. Για τη χρήση που κάνω το βρίσκω αρκετά καλό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...